Nexus Marlin: Render δείχει design κοντά στο HTC 10

Οι πληροφορίες θέλουν φέτος την Google να κυκλοφορεί δυο Nexus smartphones, όπως το 2015, τα οποία θα είναι κατασκευασμένα από την HTC. Τα μη ανακοινωμένα Nexus έχουν διαρρεύσει με κωδική ονομασία Nexus Sailfish και Nexus Marlin.

Tο Nexus Sailfish αναμένεται με οθόνη στις 5 ίντσες, ενώ το Marlin θα είναι μεγαλύτερο στις 5.5 ίντσες. Πέρα από το μέγεθος, οι αναφορές λένε ότι θα είναι κατασκευασμένα από μέταλλο με παρόμοιο design, σε αντίθεση με τα Nexus 5X και Nexus 6P, που διέφεραν μεταξύ τους αλλά μην ξεχνάμε ότι ήταν από διαφορετικούς κατασκευαστές (LG και Huawei).

Σήμερα εμφανίστηκε ένα render του 5.5 ιντσών Nexus Marlin, που έρχεται από τους leakers, οι οποίοι πριν από λίγες μέρες δημοσίευσαν μια φωτογραφία του Nexus Marlin με Android 7 Nougat. Το render δείχνει ότι το smartphone είναι πολύ κοντά στο HTC 10, την τελευταία ναυαρχίδα της HTC. Σύμφωνα με τις “πηγές εκ των έσω” επιβεβαιώνεται η εικόνα και αναφέρεται ότι είναι αρκετά ακριβής.

Προς το παρόν δεν έχουμε τρόπο να επιβεβαιώσουμε την αυθεντικότητα της εικόνας, αλλά βλέπουμε το κινητό και από τις δυο πλευρές, δεν υπάρχουν κουμπιά κάτω από την οθόνη, έχει στρογγυλεμένες γωνίες, στην πίσω πλευρά είναι η κάμερα και ο αισθητήρας δαχτυλικών αποτυπωμάτων.

nexus marlin render, Nexus Marlin: Render δείχει design κοντά στο HTC 10

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

7 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Χρήστος

Μαζι με μια δοση lg nexus 5x

Geo pap

Για εμενα ειναι πανεμορφο,αν και θα προτιμησω το μικροτερο αν εχει καλα χαρακτηριστικά!

Thanasis

Χρησιμοποιω το 5χ τωρα, το μεγεθος ειναι ενταξει αλλα θα προτιμούσα καποιες σοβαρες αναβαθμισεις σε specs..

Ελπιζω η htc να τα καταφερει να παραδωσει μια nexus συσκευη που να μπορεις να κρατησεις για 2 χρονια.. γιατι το 5x σιγουρα δεν θα τα καταφερει.. αν και οι τιμες εχουν πεσει σε αρκετα χαμηλα επιπεδα στο εξωτερικο κ αυτο ισως δελεάσει καποιους .

Apostolos

ωραια bezels

Nikos_@

Παρα πολύ ωραίο αλλά που είναι το volume rocker και το on/off button

Μάριος

Όμορφο φαίνεται, αλλά όπως λένε και οι φίλοι από πάνω αν έχει κορυφαία χαρακτηριστικά θα είναι πολύ ακριβό και λόγω του ότι είναι htc δε θα πέφτει εύκολα η τιμή του. Άλλωστε δε θα θέλει η ίδια η htc να χτυπήσει το htc 10.
Έχοντας το nexus 5x της lg, το οποίο πλέον το βρίσκεις σε αστεία τιμή, έχω να πω πως στα nexus δεν χρειάζεται να έχει κορυφαία χαρακτηριστικά. Επίσης ας περιμένουμε να δούμε την κάμερα που θα χρησιμοποιήσει η htc..

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones HTC HTC Android Smartphones

HTC U23 Pro: Διαθέσιμο για προπαραγγελία – Βίντεο αποκαλύπτει το εσωτερικό του

Η HTC επέστρεψε στην αγορά smartphone ανακοινώνοντας το U23 Pro με Snapdragon 7 Gen 1, κύρια κάμερα 108MP και οθόνη OLED 6,7″ 120Hz.

Smartphones featured HTC HTC Android Smartphones

HTC U23 Pro: Επίσημο με Snapdragon 7 Gen 1, κάμερα 108MP και οθόνη 120Hz

Η HTC παρουσίασε επίσημα το HTC U23 Pro, με οθόνη OLED FullHD+ 6,7 ιντσών με ρυθμό ανανέωσης 120 Hz και προστασία Gorilla Glass Victus.

Smartphones featured HTC HTC Android Smartphones

HTC U23 Pro: Λανσάρεται στις 18 Μαΐου

H HTC επιβεβαίωσε ότι το smartphone της U23 Pro πρόκειται να κυκλοφορήσει την επόμενη εβδομάδα, την Πέμπτη, 18 Μαΐου.

Smartphones HTC HTC Android Smartphones

HTC U23 Pro 5G: Διέρρευσαν προδιαγραφές και φωτογραφίες

Μια συσκευή της HTC έκανε την εμφάνισή της στο διαδίκτυο με live φωτογραφίες και ορισμένες πληροφορίες hardware.