Nexus Sailfish: Με οθόνη 5.2″ FullHD και Snapdragon 820

Τα επερχόμενα Nexus smartphones έχουν κωδικές ονομασίες Marlin και Sailfish από την πλευρά της Google και M1/S1 από την HTC, που όπως όλα δείχνουν, έχει αναλάβει την κατασκευή τους. Εδώ και καιρό κυκλοφορούν διάφορες φήμες και πληροφορίες για τα χαρακτηριστικά τους.

Οι σημερινές πληροφορίες έρχονται από τον γνωστό leaker @evleaks και το build.prop file του Nexus Sailfish ή αλλιώς HTC S1. Το αρχείο επιβεβαιώνει ότι το κινητό θα έρθει με επεξεργαστή Snapdragon 820, όπως δείχνουν οι κωδικοί “ARM64-V8a” και “msm8996”. Η οθόνη είναι στα 420ppi, οπότε περιμένουμε 5.2 ίντσες ανάλυσης 1080p. Επιπλέον, υπάρχουν αρκετές αναφορές στον αισθητήρα δαχτυλικών αποτυπωμάτων.

Όσο για το Nexus Marlin (ή HTC M1) έχει ακουστεί ότι θα ενσωματώνει οθόνη 5.5 ιντσών ανάλυσης 1440×2560 pixels, επεξεργαστή Snapdragon 820, μνήμη RAM 4GB, κάμερα 12 Megapixel, εμπρόσθια κάμερα 5 Megapixel. To Nexus Sailfish αναμένεται να έχει αρκετά όμοια χαρακτηριστικά, όμως μικρότερη οθόνη και μπαταρία.

nexus sailfish, Nexus Sailfish: Με οθόνη 5.2″ FullHD και Snapdragon 820

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

22 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Apostolos

μεχρι να βγει , το s7 θα εχει παει στα 400 , αν το νεξους κανει 300 τοτε μπορει να αξιζει

Mary

σιγα το s7, κλάσης ανώτερα τα nexus εννοείται!

James

Και ακριβώς την ίδια τιμή να είχε το s7 με το Nexus, το Nexus θα έπαιρνα.

Makis

Mary + James, ωραίοι, συμφωνώ καθότι κάτοχος nexus. Φορτωμένα με ένα σωρό αχρείαστα πράγματα που τελικά κουράζουν όλα τα υπόλοιπα. Το θέμα είναι να δουλεύει για πολύ καιρό, και τα Nexus το έχουν αποδείξει. Το 5Χ τώρα σε εξευτελιστική τιμή 210€… και κάθεται ο άλλος και περιμένει το κινέζικο τρεις μήνες να του έρθει και να του περάσει ελληνική ρομ, καλά.

Evilsnap

Πολύ ικανοποιητικά τα χαρακτηριστικά του S1…αν βάζανε και μία SD card (λέμε ΑΝ) και μία μπαταρία κοντά στα 3300 mah πιστεύω άνετα θα γινότανε best seller κατά την ταπεινή μου γνώμη.

Antonis

Θα ηθελα να δω και στο Sailfish Amoled οθονη και οχι μονο στο μεγαλυτερο Marlin..Αν εχει Amoled το Sailfish τοτε εκλεισα

Apostolos

Καλά σοβαρά τώρα συγκρίνετε το s7 μέσα το νεξους? Το νεξους είναι ιδέα και για αυτό μου αρέσει, αλλά αν με τα ίδια λεφτά παίρνεις αδιάβροχο καλύτερη μπαταρία και πολύ μνήμη, και πάρεις πάλι νεξους τότε είσαι βλακας (συγνώμη για την έκφραση)
Έχετε πιάσει s7 στα χέρια σας?
Εδώ που είμαι το 5χ δίνουν με 169. Και τζάμπα να μου το έδιναν με 16 GB μνήμη που έχει, δεν το έπαιρνα.

tito@

Αντε βρε google βγαλε τις κινηταρες σου !! Το μικρο το θελω με fhd ωστε να μην κοβει σε γραφικα και αυτονομια !!! Εχουν βγει κατα καιρους οθονες που δεν ηταν 2Κ και ηταν πολυ καλες,,Φυσικα στερεο ηχεια και αν γινεται να ειναι και αδιαβροχο !!

Anakin

Μόνο Samsung Galaxy να αγοράζετε

Con456

Ήμουν έτοιμος να αγοράσω το 5Χ τώρα που έπεσε η τιμή του. Μόλις όμως είδα τα χαρακτηριστικά και τον σχεδιασμό του νέου Νεξους αποφάσισα να περιμένω. Ελπίζω μόνο να μην το ξεφτυλισουν στην τιμή στο τέλος

Makis

Ασε ρε Αποστόλη με το χιλιοπαιγμένο κλισέ, εάν πιάσαμε s7, 7s, Note 9…και…και…και…ναι πιάσαμε και τι;….τα 16 σε πειράξανε, όλη μέρα βίντεο τραβάς; pc δεν έχεις να τα μεταφέρεις…σε πέντε λεπτά…δώσε 600 για 32 gb…
Πάρε μου ένα με 169, ρώτα το Βλαχάκη να σου δώσει το email και στο πληρώνω χθες…

Apostolos

Εντάξει Μάκη μου αν εσένα δεν σε πειράζουν τα 16gb και όταν θες να βάλεις μια καινούρια εφαρμογή να ψάχνεις πια άλλη εφαρμογή να σβησεις τότε πάρε νεξους.
Και εγώ νεξους θέλω αλλά αν με τα ίδια σχεδόν λεφτά βρίσκω καλύτερο παίρνω το καλύτερο. Δεν είμαι κολλημένος. Απλά.

Solon

@Apostolos
Δουλεύω το S7 Edge εδώ και ένα μήνα τώρα και πέραν της εξαιρετικής κάμερας δεν μπορώ να πω πως είμαι ενθουσιασμένος. H στενόμακρη οθόνη του δεν είναι τόσο βολική για ανάγνωση και brousing όσο του Xperia Z5 Premium που είχα και επιπλέον τα περίεργα με την αφή στις άκρες του Edge μάλλον προβλήματα δημιουργούν παρά λύσεις.
Επιβεβαιώνω πάντως πως λόγο αλγορίθμων η κάμερα του S7 αποδίδει καλύτερα από αυτή του Ζ5 παρόλο που η κάμερα του Ζ5 είναι καλύτερη.

Apostolos

Φίλε σολον το Edge ποτέ δεν το κατάλαβα ούτε το συμπάθησα, είναι γνωστό ότι είναι άχρηστο και απλά marketing feature.
Εγώ έχω το z5 compact όπου σε σχέση με το LG g4 που είχα πριν, είναι απογοήτευση.
Τα Samsung ξέρω ότι εκτός από καλές φωτος είναι και απίστευτα γρήγορα

james

Εγω παντως επειδη βαριεμαι να ψαχνω σε ποια συσκευη εχω παρκαρει το καθε αρχειο, τα εχω ολα cloud. Eτσι στο 16αρι μου 5x εχω μεσω google photos ολες τις φωτογραφιες και τα βιντεο που εχω τραβηξει απο το 2005 και μετα, στο play music ολη τη μουσικη μου, σε gοogle drive και dropbox ολα μου τα εγγραφα και σχεδον 8 γιγα ελευθερα στη συσκευη. Τις microsd δεν τις εμπιστευομαι για σημαντικα αρχεια ετσι και αλλιως και δε με νοιαζει αν εχει το κινητο ή οχι. Δε λεω, αν ηταν 32αρι, θα ηταν καλυτερο, αλλα εγω προσωπικα βολευομαι μια χαρα και τσιγκουνευτηκα να δωσω 40-50 ευρω παραπανω για 32αρι. Καποιοι νοιαζονται για το πως ειναι απ’εξω η συσκευη και καποιοι αλλοι για το πως ειναι απο μεσα. Για μενα τα samsung απορριπτονται λογω touchwiz. Δεν το μπορω με τιποτα. Επισης στο nexus μου τρεχω ηδη android 7, κατι που τα φετινα galaxy θα το δουν τα χριστουγεννα στην καλυτερη και τα περσινα απο το νεο ετος, ζωη να χουν. Γενικοτερα για την υποστηριξη δε χρειαζεται να πω πολλα, το nexus 5 που ειχα πριν, ακομα παιρνει updates καθε μηνα και ειναι συσκευη του 2013 Για ταχυτητα δεν ξερω και τα τεστ… Συνέχεια »

νικος

Υπαρχει και η εκδοση με τα 32gb

Kostas 13

Εγώ πήρα το 32 αρι 200 από αγγελία και είναι έρωτας το άτιμο

Makis

Αποστόλη επαναλαμβάνω εάν μπορεί να μας βοηθήσει ο Κώστας Βλαχάκης να μου πάρεις ενα 16άρι, 169€. Δεν κάνω πλάκα. Έχω στο δικό μου παλιό Nexus 16αρι, 470 φώτος, 6-7 βίντεο, βασικές εφαρμογές επικοινωνιών, τραπεζών κλπ, δύο-τρία παιχνιδάκια της πλάκας και έχω υπόλοιπο 9.6GB!!! Δεν μου χρειάζεται μεγαλύτερο. Φίλε τα λεφτά cash!!!

Makis

James ωραίος, αυτό σκεφτόμουν και γω. Ας’ τους να μην τα παίρνουν, να τα παίρνουμε εμείς, αλλά έλα που το πήρανε χαμπάρι και από 209€ πριν μια εβδομάδα έχει πάει τώρα 226€. Βρε σεις, μη το παίρνετε το τηλέφωνο, δεν είναι καλό, έχει μόνο δύο γίγα ραμ, ούτε ois ούτε τίποτε, μακρυά…

Apostolos

Μόλις το τσέκαρα, δεν υπάρχει πια το 16αρι. Αν δεν είχα το z5 compact θα το έπαιρνα σε τέτοια τιμή…169 λίρες είναι 1 μέρα δουλειάς.

Makis

Αποστόλη ένα ένα μας τα βγάζεις. Είπες 169 και εννούσες pounds, οπότε 200€ που ούτε υπάρχει πλέον, και θα ήθελες να το αγόραζες…τέσπα, έχω ένα φιλαράκι στην Αγγλία που έρχεται άδεια τον Αύγουστο. Δε μου λες κανένα καλό ιντερνετομάγαζο στην Αγγλία μπας και το βρει να μου το φέρει;…ευχαριστώ….

Apostolos

Παιδιά δεν φταίω εγώ, εγώ σε λίρες πληρωνομαι και δεν μου φαίνεται η διαφορά.
Η προσφορά ήταν στο μεγαλύτερο μαγαζί για κινητά στο carphone warehouse. Τα πιο φτηνά κινητά γενικότερα τα βρίσκεις στο Amazon.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Android 8.0 Oreo Android Oreo Nexus

Nexus 6P: To Android Oreo update αναμένεται 11 Σεπτεμβρίου

Όταν η Google κυκλοφόρησε αρχικά το Android 8.0 Oreo, το firmware update έγινε διαθέσιμο μόνο για τις συσκευές που ήταν στο Android beta program. Αργότερα, όταν η αναβάθμιση έγινε διαθέσιμη για όλους, οι κάτοχοι των Pixel smartphones, ήταν οι πρώτοι τυχεροί που την είδαν στις συσκευές τους.

Smartphones Google Nexus Nexus 6P

Nexus 6P: Λύθηκε το πρόβλημα του bootloop, αλλά σε βάρος της απόδοσης

Πέρσι υπήρξαν αρκετές αναφορές από κατόχους του Nexus 6P ότι τα κινητά τους έμειναν κολλημένα σε bootloop και ουσιαστικά αχρηστεύτηκαν. Μέχρι στιγμής η Google δεν έχει δώσει κάποια λύση, ούτε και η Huawei.

Smartphones Google Huawei Huawei Nexus 6P

Nexus 6P: Google & Huawei ερευνούν το πρόβλημα της μπαταρίας

Πρόσφατα ήρθε ξανά στο προσκήνιο το πρόβλημα που αντιμετωπίζουν οι κάτοχοι του Nexus 6P, το οποίο κλείνει χωρίς καμία ειδοποίηση στο 15-20% της μπαταρίας. Υπάρχουν και αναφορές για 60% μπαταρίας ενώ δεν ανοίγει μέχρι να συνδεθεί με τον φορτιστή.

Smartphones Google Nexus Nexus 6P

Nexus 6P: Κλείνει με μπαταρία 60% & η Google ακόμη να λύσει το πρόβλημα

Το Nexus 6P από τον Οκτώβριο πήρε την μεγάλη αναβάθμιση σε Android 7.0 Nougat, όμως αυτό προκάλεσε προβλήματα σε κάποιους χρήστες. Μέσα από Reddit και Google Product Forums, οι κάτοχοί του ανέφεραν ότι το κινητό κλείνει ξαφνικά.