Nexus Sailfish: Διέρρευσαν live φωτογραφίες

Τα επόμενα Nexus smartphones μπορεί να έχουν ακόμη έναν με δυο μήνες μέχρι να ανακοινωθούν επίσημα, όμως όσο περνάει ο καιρός, διαρρέουν όλο και περισσότερες πληροφορίες γα τα Nexus Sailfish και Nexus Marlin, που θα έχουν την υπογραφή της HTC.

Το Android Police δημοσιεύει live φωτογραφίες από τη συσκευή που φαίνεται να είναι το Nexus Sailfish, το μικρότερο από τα δυο με οθόνη 5 ιντσών ανάλυσης 1080p.

Οι live εικόνες θυμίζουν το design του Nexus Sailfish, που είδαμε σε προηγούμενα renders και διαφέρει από τα Nexus smartphones που έχουμε δει μέχρι τώρα. Υπάρχει two-tone μαύρο και γκρι χρώμα στην πλάτη και αισθητήρας δαχτυλικών αποτυπωμάτων κάτω από την κάμερα.

Είχαν ακουστεί πληροφορίες ότι το Nexus Sailfish θα είναι κατασκευασμένο από πλαστικό, αλλά το Android Police αναφέρει ότι και τα δυο Nexus θα έχουν κατασκευή από αλουμίνιο και η πάνω πλευρά ίσως είναι από γυαλί.

Τα Nexus Sailfish και Nexus Marlin θα έρθουν με Android 7.0 Nougat out of the box, επεξεργαστή Snapdragon 820, μνήμη RAM 4GB και ενσωματωμένη μνήμη 32GB. Το Sailfish έχει οθόνη 5 ιντσών 1080p και το Marlin 5.5 ιντσών Quad HD (1440×2560 pixels) και μεγαλύτερη μπαταρία.

Η πρώτη εικόνα είναι από το Android Police και η δεύτερη φαίνεται να προέρχεται από promo video.

nexus sailfish photos, Nexus Sailfish: Διέρρευσαν live φωτογραφίες

nexus sailfish photos, Nexus Sailfish: Διέρρευσαν live φωτογραφίες

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

3 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Antonis

Ειναι πραγματικα πολυ ασχημο..Κριμα γιατι απο χαρακτηριστικα πεταει

miltiad

κατοχος νεξους 5. Ασχημια μπλιαχ 🙁
Περιμενα πως και πως htc nexus :(:(

Zura

Είχα δει ένα render πως θα ήταν η συγκεκριμένη nexus συσκευή αλλά τέτοια ασχήμια δεν περίμενα… Καλύτερα να πάω στο 5X

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones featured Google Google Pixel

Google Pixel 8a: Δείτε το σε νέα, υψηλότερης ποιότητας renders

Aπό ότι φαίνεται, κάθε μέρα θα έχουμε και ένα leak για το Google Pixel 8a μέχρι την αναμενόμενη επίσημη αποκάλυψη στις 14 Μαΐου.

Smartphones Google Google Pixel Pixel

Pixel Fold 2: Η Google θα το μετονομάσει σε Pixel 9 Pro Fold

Η Google, μετά το περυσινό Pixel Fold, περιμένουμε να φέρει το Pixel Fold 2, αλλά ένα νέο δημοσίευμα υποστηρίζει ότι δεν θα ονομάζεται έτσι.

Smartphones featured Google Pixel

Google Pixel 8a: Δείτε το και στα τέσσερα χρώματα που θα κυκλοφορήσει

Για το επερχόμενο Pixel 8a της Google ακούμε και κάτι καινούργιο κάθε μέρα, με τα leaks να το αποκαλύπτουν πλήρως πριν την κυκλοφορία.

Software Google

Google One: Τέλος η υπηρεσία VPN αργότερα φέτος

Η Google κυκλοφόρησε τη δική της υπηρεσία VPN τον Οκτώβριο του 2020, αρχικά συνδυάζοντάς την με premium προγράμματα Google One 2 TB+.