Nexus: Η Google φέρνει νέα λειτουργία στον αισθητήρα αποτυπωμάτων

Σύμφωνα με νέες πληροφορίες, στα επερχόμενα Nexus smartphones, τα οποία θα κατασκευαστούν από την HTC (όπως όλα δείχνουν), η Google θα προσθέσει νέο gesture control, το οποίο σχετίζεται με τον αισθητήρα δαχτυλικών αποτυπωμάτων στην πλάτη του κινητού.

Όπως δείχνει το παρακάτω GIF του AndroidPolice, με ένα απλό swipe down στον αισθητήρα δαχτυλικού αποτυπώματος σε μεταφέρει στις ειδοποιήσεις του κινητού.

Το ίδιο leak δείχνει ότι τα navigation buttons θα είναι ανανεωμένα με την προσθήκη χρωμάτων σε κάποια από τα σύμβολα. Επιπλέον, το μπλε χρώμα που χρησιμοποιείται στην εικόνα δεν είναι τυχαίο, αλλά αναμένεται να είναι το νέο Electric Blue, που θα χρησιμοποιηθεί στα δυο Nexus smartphones.

Για μια ακόμη φορά να πούμε ότι η HTC αναμένεται να αναλάβει την κατασκευή δυο Nexus smartphones μια μεταλλική ναυαρχίδα με οθόνη 5.5 ιντσών με κωδική ονομασία Marlin και το 5.2 ιντσών Nexus Sailfish. Και τα δυο θα έχουν αισθητήρα αποτυπωμάτων στην πλάτη με υποστήριξη swipe down feature, το οποίο μπορεί και να απενεργοποιηθεί.

nexus smartphone fingerprint reader, Nexus: Η Google φέρνει νέα λειτουργία στον αισθητήρα αποτυπωμάτων

nexus smartphone fingerprint reader, Nexus: Η Google φέρνει νέα λειτουργία στον αισθητήρα αποτυπωμάτων

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

2 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
liris11

Μα αυτο το κανει είδη το huawei p9 και άλλα πολλά οπως με διπλό tab σβήνει της ειδοποιήσεις και δεξιά αριστερά άλλαζει πχ φωτογραφία κτλ και ειναι παρα πολύ χρήσιμα κάτοχός p9

shadgr

Άρχισαν δηλαδή να αντιγράφουν τους κινέζους από τώρα;
Είναι εμφανές ότι στέρεψαν από ιδέες οι “μεγάλοι”!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones featured Google Google Pixel

Google Pixel 8a: Δείτε το σε νέα, υψηλότερης ποιότητας renders

Aπό ότι φαίνεται, κάθε μέρα θα έχουμε και ένα leak για το Google Pixel 8a μέχρι την αναμενόμενη επίσημη αποκάλυψη στις 14 Μαΐου.

Smartphones Google Google Pixel Pixel

Pixel Fold 2: Η Google θα το μετονομάσει σε Pixel 9 Pro Fold

Η Google, μετά το περυσινό Pixel Fold, περιμένουμε να φέρει το Pixel Fold 2, αλλά ένα νέο δημοσίευμα υποστηρίζει ότι δεν θα ονομάζεται έτσι.

Smartphones featured Google Pixel

Google Pixel 8a: Δείτε το και στα τέσσερα χρώματα που θα κυκλοφορήσει

Για το επερχόμενο Pixel 8a της Google ακούμε και κάτι καινούργιο κάθε μέρα, με τα leaks να το αποκαλύπτουν πλήρως πριν την κυκλοφορία.

Software Google

Google One: Τέλος η υπηρεσία VPN αργότερα φέτος

Η Google κυκλοφόρησε τη δική της υπηρεσία VPN τον Οκτώβριο του 2020, αρχικά συνδυάζοντάς την με premium προγράμματα Google One 2 TB+.