Nokia 113, Κινητό τηλέφωνο με 50 ευρώ

Η Nokia ανακοίνωσε τη διάθεση του Nokia 113 στην ελληνική αγορά, το οποίο είναι σχεδιασμένο για να χαρίσει στους χρήστες μία γρήγορη και οικονομική εμπειρία διαδικτύου. Το Nokia 113 είναι ένα λεπτό, κομψό κινητό με μία κάρτα SIM που συμπεριλαμβάνει το Nokia Browser, το οποίο συμπιέζει τα δεδομένα έως 90% και επιτρέπει γρήγορη περιήγηση μέσω κινητού για τους χρήστες που βρίσκονται συνεχώς εν κινήσει.

Το Nokia 113 είναι ιδανικό για επικοινωνία μέσω των κοινωνικών δικτύων προσφέροντας άμεση πρόσβαση στο Facebook και το Twitter από την αρχική οθόνη. Το Nokia 113 περιλαμβάνει επιπλέον προεγκατεστημένη την υπηρεσία άμεσων μηνυμάτων eBuddy, με πρόσβαση σε δημοφιλείς υπηρεσίες όπως το MSN, το Yahoo! Messenger και το Google Talk για συνεχή επικοινωνία.

, Nokia 113, Κινητό τηλέφωνο με 50 ευρώ

Το Nokia 113 διαθέτει επιπλέον προεγκατεστημένες μοναδικές επιλογές ψυχαγωγίας:
• Η συσκευή προσφέρει δωρεάν 40 παιχνίδια από την EA, αποκλειστικά για τη Nokia, τα οποία φέρνουν το gaming στο κινητό.
• Υποστήριξη εξωτερικής μνήμης έως 32GB η οποία επιτρέπει την αποθήκευση χιλιάδων μουσικών κομματιών και ταυτόχρονα μέχρι 21,5 ώρες συνεχούς playback, χάρη στη μεγάλη διάρκεια ζωής της μπαταρίας.
• Όπως και σε πολλές άλλες συσκευές Nokia, οι χρήστες μπορούν να επιλέξουν ανάμεσα σε χιλιάδες εφαρμογές από το Nokia Store.

Το Nokia 113 διαθέτει οθόνη 1,8” και μία βελτιωμένη κάμερα VGA για ευκρινείς και καθαρές εικόνες, ώστε οι χρήστες να φωτογραφίζουν διασκεδαστικά στιγμιότυπα και να τα μοιράζονται γρήγορα και εύκολα στο Facebook και στα άλλα κοινωνικά δίκτυα. Με την υποστήριξη εξωτερικής μνήμης 32GB, οι καταναλωτές μπορούν να αποθηκεύσουν τραγούδια και εικόνες, έχοντας έτσι άμεση επαφή με ότι είναι σημαντικό γι’ αυτούς. Οι χρήστες μπορούν ακόμα να ακούσουν τους αγαπημένους τους ραδιοφωνικούς σταθμούς και να μοιραστούν τα αγαπημένα τους τραγούδια με τους φίλους τους μέσω Bluetooth.

Το Nokia 113 διαθέτει 40 δωρεάν παιχνίδια από την EA Games, συνολικού κόστους 75 ευρώ, συμπεριλαμβάνοντας τίτλους όπως: Tetris, Bejeweled, Need for Speed The Run, Monopoly Here & Now, και SimCity™ Deluxe. Οι χρήστες αποκτούν εύκολη πρόσβαση στο περιεχόμενο από το εικονίδιο Games Gift EA στην αρχική τους οθόνη, το οποίο θα τους μεταφέρει στο Nokia Store για να κατεβάσουν τα παιχνίδια. Από τη στιγμή που θα επιλέξουν να χρησιμοποιήσουν την προσφορά, θα έχουν 60 ημέρες για να κατεβάσουν τα παιχνίδια της επιλογής τους, κρατώντας τα για πάντα.

Η βελτιωμένη μπαταρία του Nokia 113 προσφέρει έως και 7 ώρες και 50 λεπτά χρόνο ομιλίας, αναμονή μέχρι 33 ημέρες, ώστε οι καταναλωτές να απολαμβάνουν πολύ περισσότερο τη συσκευή τους, συμπεριλαμβάνοντας υπηρεσίες διαδικτύου.

Η εκτιμώμενη τιμή λιανικής για το Nokia 113 είναι περίπου 50 ευρώ, ενώ θα είναι διαθέσιμο στην ελληνική αγορά από τις 20 Ιουλίου.

Ο Αλέξανδρος Παππάς είναι ο πιο παλιός συνεργάτης του Techblog και επωμίζεται την επικοινωνία του site με τις εταιρείες καταγράφοντας όλα τα νέα τεχνολογίας από την ελληνική αλλά και την διεθνή ειδησεογραφία. Ο Αλέξανδρος έχει σπουδάσει στην Αγγλία και σήμερα διατηρεί ένα από τα μεγαλύτερα βιβλιοπωλεία στην Χαλκιδική.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

17 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Giannis Charp

Στα χάλια που είναι η Νοκια δεν θα μου προκαλούσε εντύπωση αν έβλεπα να κυκλοφορεί στην αγορά Nokia 3310 S 🙂

30fillakis

με 50€ δε βρίσκεις ούτε mp3 player της προκοπής

Μανώλης

δεν το θεωρώ και σούπερ τιμή για απλή συσκευή με 1,8″ οθόνη και ειδικά από την NOKIA…

Giannis Charp

Νομίζω ότι θα συμφωνήσω με τον Μανώλη.Είναι αρκετά τα 50€ για αυτό το τηλέφωνο.

Paris

Τι λετε ρε παιδια που ειναι πολλα; Μια χαρα ειναι, ειπαμε κινητο αγοραζεις οχι τσιχλες!
Και για τα λεφτα του προσφερει παρα πολλα.

b21

Δε βρίσκω το λόγο κυκλοφορίας του 113 μιας και σύντομα θα βγει το 112 που είναι το ακριβώς ίδιο με δύο κάρτες SIM. Και θα έπρεπε να κάνει κανά 35άρι…

Panos7GR

Μην ακούω κουταμαρες! Το κινητό φυσάει για 50€!!! Προσφέρει παραΓι αυτούς που είναι από τους “παλιούς” που δεν θέλουν κινητό με οθόνη αφής είναι το καλύτερο που κυκλοφορεί… Δηλαδή το Sony Ericsson Spiro που κυκλοφορούσε πρόσφατα (το αναφέρω με αόριστο γιατί νομίζω να σταμ.αααα.ςΑάτησε να πωλείται) τι παραπάνω είχε και κόστιζε 99€;;;

makis88

Το κινητό είναι εργαλείο! Προσφέρει ότι χρειάζεται κανείς για επικοινωνία αφού έχει και instant messaging με το eBuddy και η αυτονομία του δεν συγκρίνεται με smartphone. Εγώ περιμένω το 112 που είναι δίκαρτο για να το χτυπήσω για 2ο, ωστόσο και το 113 είναι μια χαρά για κάποιον που δεν ψάχνει δίκαρτο που να μπορεί να κάνει και μερικά ακόμη πράγματα! Για το παλικάρι με το 3310 έχω να πω οτι δεν υπάρχουν μόνο τα smartphones των 500+ ευρώ στην αγορά! “γονείς, θείοι παππούδες κλπ.” ψάχνουν κάτι σαν αυτό! Δεν θέλουν να δώσουν ένα κάρο λεφτά για να πάρουν μια συσκευή για τα “500000 apps” που δεν ξέρουν τι είναι και δεν τα χρειάζοντα. Θέλουν καλή αυτονομία, κουμπιά και προσιτή τιμή!

Demis

δλδ με 50 ευρώ(ελλαδα) τι θα θέλατε παραπάνω?
έχει
1, μια καλή σχετικά camera για vga (τραβάει και video)
2. fm radio me RDS και ηχογράφηση από fm
3. micro sd card
4, πολύ καλή ποιότητα κατασκευής
5, μπορείς να το έχεις για mp3 player με μπόλικες ώρες αυτονομίας
6. έχει ενσωματωμένες εφαρμογές για fb msn gtalk email
7. έχει παιχνιδάκια μπόλικα ώστε να μην βαριέστε πότε
8. έχει bluetooth για handsfree και file transfer (μερικά high end κινητά δεν έχουν αυτά :p)
9. πολύ καλή αυτονομία
10. βγαίνει σε πολλά χρώματα για όλα τα γούστα
11. είναι ελαφρύ και μικρο 77 g

για πείτε μου για 50 ευρώ τι παραπάνω ζητάτε……… ειπαμε δεν κοιτάμε στου γαϊδάρου τα δόντια….

Giannis Charp

@makis88 οπότε είναι καιρός η Νοκια να αρχίσει να κυκλοφορεί κινητά για γεροντάκια αυτό θές να μου πεις!
Αν θέλει να βγάλει λεφτά μπορεί να πουλάει και μπρίκια δεν λέω,δουλειά είναι κι αυτό.
Βέβαια έχει και με 15 ευρώ τηλέφωνα αν θέλουν,εγώ δεν ειπά κάτι.

Giannis Charp
Giorgos216

@Giannis Charp
Είπαμε, να αγοράζουμε και ZTE κλπ. Αλλά ναι, η Nokia είναι πολλά επίπεδα πάνω ποιοτικά. Μη τα ισοπεδώνουμε όλα πια, έλεος. Α, και συγκεκριμένα η ZTE είναι πράγματι αρκετά κακή ποιοτικά με τεράστιες ακτινοβολίες στα κινητά της. Η Huawei είναι εταιρία προτίμησής μου πάντως.

dimpep

Με 50 περίπου ευρώ κυκλοφορεί το παλιότερο (και ίδιο σε χαρακτηριστικα) C1-01. Είναι σουπερ για κάποιον που δεν θέλει πολλά πολλά. Κάνει άψογα τη δουλειά του. Και όσους ακούω να λένε θα έπρεπε να είναι φτηνότερο εγώ θα έλεγα…θα έπρεπε να μην είχε ούτε κάμερα για να μπορείς να το πάρεις στο στρατό!

Giannis Charp

Από πότε Νοκια=ποιοτητα;Τα μόνα ποιοτηκά κινητά που βλέπω από Νοκια είναι Lumia 800-900.Όλα τα άλλα είναι full πλαστικό,κακής ποιότητας οθόνες και πολλά άλλα.Δε λέω ούτε η zte έχει καμία ποιότητα αλλά έχει και τις ανάλογες τιμές.
Το λέω και από τα κινητά που είχα τόσα χρόνια.Τα Νοκια κυρίως διαφήμιση και όνομα πουλούσαν και γι αυτό βρέθηκαν εκεί που βρέθηκαν στις πωλήσεις.
Τέλος πάντων,ο καθένας έχει την άποψη του.

makis88

@Giannis Charp δεν είναι κινητά για γεροντάκια κατ αρχάς. Είναι feature phones. Υπήρχαν πριν τα smartphones και θα συνεχίσουν να υπάρχουν. Δεν άρχισαν να βγαίνουν τώρα, βγάζουν πολλές εταιρίες απλά τυχαίνει να μην το κάνουν όσο επιτυχημένα το κάνει η nokia. Εντάξει όταν συγκρίνει κανείς τα nokia με τα zte και μετά θέτει και θέμα ποιότητας δεν έχει νόημα να συνεχίζεται αυτή η συζήτηση! @dimpep στον στρατό η άποψη μου είναι πάρε ότι πιο μουφικο βρεις με 10-20 ευρώ ή δανεικό και μετά πέρνα το smartphone γιατί δεν παλεύεται χωρίς mobile internet παιχνίδια και οτι άλλο μπορείς να περάσεις απο μουσική-ταινίες-σειρές κλπ.!:P

Giannis Charp

Εάν έκανε κατι επιτυχημένα η Νοκια δεν θα ειχε την κατάντια που εχει τώρα!Αυτό φτάνει να τα περιγράψει ολα!

Panos7GR

@Giannis Charp: Καταρχάς δεν είμαι φαν της Nokia, ούτε καμμίας εταιρίας, αλλά δεν θα λεμε και ότι ‘ναι… Όταν δεν αναγνωρίζεις την βασίλισσα των κινητών τηλεφώνων (αν και πολύ πρόσφατα έπειτα από πολλά έχασε τον θρόνο της) ότι είχε και συνεχίζει να έχει με τα Lumia και N9 και τα Symbian ποιότητα, είσαι προκατηλημενος! Το ότι η Nokia βρίσκεται εκεί που είναι δεν σημαίνει ότι δεν έχει ποιότητα. Η Nokia έχασε το παιχνίδι όχι γιατί είναι μάπα εταιρία, αλλά γιατί άργησε να αντιδράσει στην εποχή των smartphones. Κι επειδή άργησε τόσο, αντέδρασε επιπόλαια και είχε τάσεις αυτοκαταστροφής. Ενώ είχε το Symbian όλα τα προσόντα να παλέψει τον ανταγωνισμό και να εξελιχθεί, το οδήγησε σε αργό θάνατο και θυσίασε ένα άλλο πολλά υποσχόμενο “παιδί” της το N9 με MeeGo, για χάρη της Microsoft και των Windows Phone της. Πιο απλά δεν είχε την αυτοπεποίθηση που είχε πιο παλιά και ήθελε να “υποταχθεί” σε έναν άλλο που είχε την εύκολη λύση.

Επίσης τα ZTE είναι κάτω από 50€ γιατί δεν διαθέτουν αυτά που αναφέρει ο Demis (σχόλιο #9) ή ακόμα καλύτερα αυτά που αναφέρονται κάτω από την φωτογραφία του κινητού στο άρθρο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones HMD Global Nokia

HMD: Επανακυκλοφορεί τα κλασικά τηλέφωνα Nokia 6310, Nokia 5310 και Nokia 230

Η HMD μόλις κυκλοφόρησε τρία νέα τηλέφωνα, όλα μια μοντέρνα έκδοση των κλασικών Nokia, τα Nokia 6310 (2024), 5310 (2024) και 230 (2024).

Smartphones Nokia

Τέλος εποχής για τα smartphone της Nokia

Aν πήρατε το πρώτο σας κινητό τηλέφωνο κατά τη δεκαετία του 90, τότε πιθανότατα θα ήταν ένα μοντέλο της Nokia.

Business Apple featured Nokia

Nokia – Apple: Υπέγραψαν πολυετή συμφωνία άδειας χρήσης πατέντας 5G

Η Nokia ανακοίνωσε ότι υπέγραψε μια νέα μακροπρόθεσμη συμφωνία πολλαπλών αδειών ευρεσιτεχνίας με την Apple.

Business Nokia vivo

vivo: Εκτός γερμανικής αγοράς – Έκλεισε το ηλεκτρονικό της κατάστημα

Η vivo δεν πουλά πλέον smartphone στη Γερμανία από το ηλεκτρονικό της κατάστημα, όπως αναφέρει η εταιρεία σε μήνυμα στον ιστότοπό της.