Nokia 301 πρώτη επαφή hands-on (MWC 2013)

TechblogTV. Βρισκόμαστε στην έκθεση MWC 2013 στη Βαρκελώνη και κρατάμε στα χέρια μας το Nokia 301 με λειτουργικό σύστημα S40, οθόνη 2.4 ιντσών και κάμερα 3.2 Megapixel με εξελιγμένες για την κατηγορία λειτουργίες. Το Nokia 301 αναμένεται να κυκλοφορήσει μέσα στις επόμενες εβδομάδες με τιμή που θα αγγίζει περίπου τα 85 ευρω. Δείτε το βίντεο.

Nokia 301 MWC 2013, Nokia 301 πρώτη επαφή hands-on (MWC 2013)

Nokia 301 MWC 2013, Nokia 301 πρώτη επαφή hands-on (MWC 2013)

Ο Κώστας Βλαχάκης είναι δημοσιογράφος τεχνολογίας, αρθρογραφεί από το 1999 και είναι δημιουργός των site τεχνολογίας Techblog.gr και Autonomous.gr. Έχει συνεργαστεί με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, ήταν συμπαρουσιαστής στην εκπομπή τεχνολογίας Escape στην ΕΤ1 και ραδιοφωνικός παραγωγός στο σταθμό Αθήνα 984. Επίσης έχει αρθρογραφήσει στις εφημερίδες Ναυτεμπορική, Καθημερινή και Παραπολιτικά, πάντα για θέματα τεχνολογίας. Μάθετε περισσότερα για τον Κώστα στο Magikokopidi.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

15 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Panides

Ειναι αυτο που με 1 φορτιση μπορει να πιασει 1 μηνα;
Αν δεν κανω λαθος κατι τετοιο ειχα διαβασει.

tasos1994

λουμιοποιουνται σχεδιαστικα, τα feature phones της NOKIA….ωραιο το κινητο!!!

Manolis

Μπράβο Κώστα που έκανες hands-on για ένα κινήτο που δεν είναι smartphone αλλά αξίζει.

spyros

Τα βρισκω πολυ ενδιαφεροντα αυτα τα κινητα. Δεν μου αρεσει ομως που αν και “χαμηλης” αγορας δεν ειναι λεπτα. Θα επρεπε να ειναι 7mm το μεγιστο (και μου φαινεται παραπανω)

nikos

ωραιο!!

Darth

πάρα πολύ καλυ συσκευουλα και από ότι ακούστηκε σε καλή τιμή (65 ευρώ χωρίς φόρους)
δλδ τιμή εκκίνησης 80 ευρώ πιστεύω είναι κάτι παραπάνω από καλό

Δημήτρης

Αμα ήταν smartphone και android θα ήταν πολύ καλό κινητό σε σχέση με μπαταρία του κάθε smartphone

Darth

@Δημήτρης αν ηταν android
1, θα είχε μουφα cpu/ram κλπ για το λειτουργικό που θα φοράει (android θέλουμε δεν θέλουμε χρειάζεται καλο cpu/ram) με συνέπεια να σέρνετε ακόμη και στα βασικά
2. η διάρκεια της μπαταρίας θα μειωνόταν δραματικά δεν θα έβγαζε ούτε μια μέρα

γενικός από ένα αξιόλογο κινητό θα μετατρεπόταν στην σαβούρα

ενώ τώρα μεν δεν είναι ακριβός smartphone αλλά όσες λειτουργείς πρέπει να κάνει της κάνει πάρα πολύ καλά και με καλή διάρκεια μπαταρίας……

Lila Pause

https://gizmodo.com/5987001/charge-this-20-nokia-phone-once-every-35-days

Για το 301 δεν ξέρω αλλά το μικρό του αδερφάκι κοστίζει 20$..!

Marios

Back to the future! Πολυ ομορφο το κινητάκι και παιρνει κ 2 sim! Μια χαρούλα!

Βασίλης

Για να μη λησμονούμε τη Nokia, τον 20ό αιώνα που είχε τα πρωτεία στα κινητά, έφτιαχνε κάτι τέτοια candybars ή όπως αλλιώς λέγονται που ήταν πραγματικά οι πρόγονοι των σημερινών 5 ιντσων. Πιστεύω ότι η Nokia έπρεπε να τα εξελίξει και να συνεχίσει να κατέχει το μερίδιο στην αγορά των απλών τηλεφώνων (Αν αυτό είχε wifi-3g gps και ένα πιο προχωρημένο λειτουργικό με οργανωμένο app store) με την απλότητα, την αντοχή και τη μπαταρία του, θα ήταν κάτι που θα προτιμούσε γενικά ο μέσος χρήστης απο κάτι Samsung Corby, που μόνο για να ανοίξεις το app του τηλεφώνου, ανεβάζεις 80 πίεση…! 🙂 Αλλά η Nokia ήταν το παράδειγμα της εκούσιας αποτυχίας. Ποτέ δε συμβιβάστηκε, ποτέ δεν κατάλαβε το τι γινόταν γύρω της, ζητούσε 500άρια και εγκατέλειπε το λειτουργικό σε 6 μήνες -Ακόμα κλαίω τα 480 που έσταξα για το Ν8- (βλ. Symbian, MeeGo, Meltemi, S60 και άλλα…

mitsosliaros16

Ωραίο το κινητό

Αστεριος Στέλιος

@ Κώστας Βλαχάκης , έχει πάει Απρίλιος και δεν το έχουμε δει ακόμη στα καταστήματα. Γνωρίζεις πότε θα κυκλοφορήσει επίσημα και στη χώρα μας ??? και μια 2η ερώτηση που αφορά τη λειτουργία 2 καρτών. Είναι dual sim stand by ή dual sim active ???

Αν μπορείς σε παρακαλώ φτιάξε μια κατηγορία με χρηστικά άρθρα όπως συγκριτικά τέστ τηλεφώνων και τιμών ανα κατηγορία συσκευών με πίνακες ( άνα 15 μέρες ανανεωση πχ), λειτουργίες τηλεφώνων με πλήρη τεχνικά χαρακτηριστικά (sar , db ήχου , οπτικά μέρη και τα βασικά εννοείτε) ποια χαρακτηριστικά να προσέχει κάποιος και τι σημαίνει το καθένα στην καθημερινή λειτουργία για να μην είμαστε θύματα του μαρκετινγκ.

Καλό θα ήταν να είχες και μια στήλη forum τεχνολογίας με διαφορες κατηγορίες έτσι ώστε ο ένας να ενημερώνει τον άλλο κάτω από το βασικό σου άρθρο-θέμα.

Gmis

λατρευω τα feature phones της nokia !!!!!!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Nokia

Τέλος εποχής για τα smartphone της Nokia

Aν πήρατε το πρώτο σας κινητό τηλέφωνο κατά τη δεκαετία του 90, τότε πιθανότατα θα ήταν ένα μοντέλο της Nokia.

Business Apple featured Nokia

Nokia – Apple: Υπέγραψαν πολυετή συμφωνία άδειας χρήσης πατέντας 5G

Η Nokia ανακοίνωσε ότι υπέγραψε μια νέα μακροπρόθεσμη συμφωνία πολλαπλών αδειών ευρεσιτεχνίας με την Apple.

Business Nokia vivo

vivo: Εκτός γερμανικής αγοράς – Έκλεισε το ηλεκτρονικό της κατάστημα

Η vivo δεν πουλά πλέον smartphone στη Γερμανία από το ηλεκτρονικό της κατάστημα, όπως αναφέρει η εταιρεία σε μήνυμα στον ιστότοπό της.

Smartphones Nokia

Nokia XR21: Με την υψηλότερη προστασία IP από το νερό και τη σκόνη

Η Nokia κυκλοφόρησε το rugged smartphone της XR21 με πιστοποίηση IP69K, η οποία είναι η υψηλότερη προστασία IP από το νερό και τη σκόνη.