Nokia 3120 classic | 3G για όλους

, Nokia 3120 classic | 3G για όλουςΑν αναζητάτε ένα οικονομικό 3G τηλέφωνο για να πραγματοποιείται βιντεοκλήσεις ή να σερφάρετε στο ίντερνετ με μεγάλες ταχύτητες τότε το Nokia 3120 classic πιστεύω πως θα σας κερδίσει. Πρόκειται για ένα κλασσικής σχεδίασης κινητό σε χαμηλή τιμή το οποίο διαθέτει όμως όλες τις απαραίτητες λειτουργίες που χρειάζεστε για να επικοινωνήσετε.

Το 3120 classic διαθέτει οθόνη 2 ιντσών με 16 εκατομμύρια χρώματα ενώ είναι εφοδιασμένο και με κάμερα 2Megapixels για να απαθανατίσετε τις καλύτερες στιγμές σας. Αποκτήστε εύκολα και γρήγορα τον έλεγχο της συσκευής σας, χάρη στα πλήκτρα πλοήγησης και το εύχρηστο περιβάλλον Symbian S40. Χαλαρώστε και ακούστε μουσική με το MP3 player και την λειτουργία ραδιοφώνου FM κάθε στιγμή. Συνδεθείτε εύκολα με τον υπολογιστή σας ή κάποιο άλλο κινητό τηλέφωνο μέσω της τεχνολογίας Bluetooth που ενσωματώνει το 3120 classic.

, Nokia 3120 classic | 3G για όλουςNokia 3120 classic
Οθόνη 240 x 320 pixels,2 inches
Χρώματα Οθόνης 16.000.000
Ανάλυση Κάμερας 2.0 Megapixels
Μέγεθος Φωτογραφίας 1600×1200 pixel
Ραδιόφωνο Ναι
MP3 player Ναι
Ενσωματωμένη Μνήμη 24MB
Επέκταση Μνήμης microSD
Bluetooth Ναι
3G Ναι
Δίκτυο Quadband
GPRS Ναι
WAP Ναι
Χρόνος Ομιλίας Έως 2 ώρες 30 λεπτά
Χρόνος Αναμονής Έως 290 ώρες

87
317

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

13 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
george.vala

Το κινητό τό έχω 1 εβδομάδα.Πάρα πολύ καλό..!!

Κώστας Βλαχάκης

Σε τιμή το πήρες george.vala?

george.vala

166 euro.Παρα πολύ καλή τιμή γι’αυτά που προσφέρει το κινητό.

Κώστας Βλαχάκης

Nokia κινητό δεν είχα ποτέ! Πρέπει να είμαι από τους ελάχιστους στην Ευρώπη!!! :p

george.vala

Θέλς συγκεκριμένα πράγματα απο ένα κινητό δεν θέλω ουτε symbian,ουτε GPS,ουτε ΧΕΝΟΝ flash.Εγώ ήθελα ένα κινητό με καλή οθόνη,ΒΤ,κάρτα μνήμης,ράδιο,καλή μπαταρίς και μια απλή καμερα τίποτα παραπάνω.Το 3120c με καλύπτει πλήρως.

Κώστας Βλαχάκης

Αυτό που σημειώνεις george.vala είναι πολύ σημαντικό. Αρκετές φορές αγοράζουμε συσκευές με τεχνικά χαρακτηριστικά που δεν εκμεταλλευόμαστε ποτέ. Το κάνουμε μόνο και μόνο για να ενθουσιάσουμε τους γύρω μας και να ικανοποιήσουμε τον εγωισμό μας.

Δεν λέω και εμένα μου αρέσει να αγοράζω ακριβά αντικείμενα, αλλά προσπαθώ και τις περισσότερες φορές επιλέγω με βάση τον λόγο ποιότητας/τιμής.

george.vala

Ετσι είναι, μια φορά πήρα ακριβό κινητό και δεν έμεινα καθόλου ευχαριστημένος.Απο τότε μεσα στο τσαντάκι κουβαλάω πάντα κινητό (3120 Classic για κλήσεις,ραδιο και foto αν δεν έχω την ψηφιακή) και PDA (ΗΡ 4700 για e-mail,gps,internet).

everything53

Με λίγα ευρώ παραπάνω όμως μπορεί κάποιος να αποκτήσει το 6120 Classic (το οποίο έχω, μαζί με ένα Pocket pc htc και με καλύπτουν και τα δύο απόλυτα). Το 6120 Classic κοστίζει 199,50 ευρώ το φτηνότερο που κυκλοφορεί αυτή τη στιγμή στην ελληνική αγορά (megamarket). Είναι ακριβώς σαν το 3120 Classic, με τις εξής διαφορές: Υποστηρίζει HSDPA ταχύτητες, και ενσωματώνει το Symbian s60. Νομίζω ότι τα 33,5 ευρώ είναι μια διαφορά τιμής που ελάχιστα θα εμποδίσει κάποιους να το αποκτήσουν έναντι του 3120 Classic. Κατά τα άλλα είναι ΑΚΡΙΒΩΣ το ίδιο. Γιατί να περιοριστούν οι δυνατότητες σε ένα s40; Με τα s60 κάνεις πλέον -σχεδόν- τα πάντα.
Όλα τα παραπάνω αποτελούν προσωπική μου και υποκειμενική μου άποψη.

george.vala

Είχα S60 και δεν μου άρεσε, οχι είναι ανοιχτο το μητρωο, ανοιχτες οι επαφες…κατσε να τις κλεισω…μνήμη πλήρης και τα σχετικά.Ενω με το S40 όλα ωραία και καλά, δεν έχω αυτά τα προβλήματα.Οπως και να έχει το PPC θα το είχα μαζί μου όποιο απο τα δύο κινητά είχα.

ΥΓ: Το 3120 έχει μεγαλύτερη μπαταρία απο το 6120.

aritoni

Στο Νοκια 6300 που πήρα πρόσφατα ανακάλυψα το κινητό που πάντα ήθελα: ντιζαινια, υφή, οθόνη, USB συνδεση (!!!). Ένα κινητό ΚΙΝΗΤΟ!

nmpardakis

Εγω όσα ΝΟΚΙΑ είχα τα είχα χορτάσει. Για 166ε αν δεν είχα πάρει το S.E. w380 που έχω θα το είχα τσιμπήσει.
Λεπτό, χωρίς καπάκια και λαλακιές που με εκνευρίζουν και με τα πάντα. Καλή επιλογή.

tasosvel

Τον τελευταίο καιρό η νοκια έχει βγάλει πολύ ωραίες συσκευές σε πολύ καλές τιμές και έχει χτυπήσει αρκετά την SE στην χαμηλή κατηγορία.

ovasilis

Ίσως λίγο αργά η ερώτηση στον george.vala ή όποιον άλλον έχει το 3120, ελπίζω να πάρω απάντηση. Ξέρουμε αν κάνει back-up σε υπολογιστή και το κατάλογο; Άν ναι, γίνεται και με το bluetooth και με καλώδιο usb; Καλώδιο usb βρίσκω φθηνότερο από 21€ στη Θεσσαλονίκη, ή να το πάρω από cosmote, γιατί μου φάνηκαν πολλά για ένα καλώδιο.
Ευχαριστώ προκαταβολικά …όποιος τα ξέρει όλα αυτά μάλλον ξέρει πολλά γενικά για λεπτομέριες.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Nokia

Τέλος εποχής για τα smartphone της Nokia

Aν πήρατε το πρώτο σας κινητό τηλέφωνο κατά τη δεκαετία του 90, τότε πιθανότατα θα ήταν ένα μοντέλο της Nokia.

Business Apple featured Nokia

Nokia – Apple: Υπέγραψαν πολυετή συμφωνία άδειας χρήσης πατέντας 5G

Η Nokia ανακοίνωσε ότι υπέγραψε μια νέα μακροπρόθεσμη συμφωνία πολλαπλών αδειών ευρεσιτεχνίας με την Apple.

Business Nokia vivo

vivo: Εκτός γερμανικής αγοράς – Έκλεισε το ηλεκτρονικό της κατάστημα

Η vivo δεν πουλά πλέον smartphone στη Γερμανία από το ηλεκτρονικό της κατάστημα, όπως αναφέρει η εταιρεία σε μήνυμα στον ιστότοπό της.

Smartphones Nokia

Nokia XR21: Με την υψηλότερη προστασία IP από το νερό και τη σκόνη

Η Nokia κυκλοφόρησε το rugged smartphone της XR21 με πιστοποίηση IP69K, η οποία είναι η υψηλότερη προστασία IP από το νερό και τη σκόνη.