Nokia 3210, Επανακυκλοφορεί

Θυμάστε το Nokia 3210, ένα από τα πρώτα κινητά με ενσωματωμένη κεραία το οποίο είχε κάνει θραύση στις αρχές του 2000; Ποιος δεν θυμάται το παιχνίδι “φιδάκι” αλλά και τη δυνατότητα δημιουργίας των προσωπικών μας ringtone, λειτουργία-επανάσταση για εκείνη την περίοδο. Το Nokia 3210 επανακυκλοφορεί. Collectors item!

Δείτε το μαζί και με το θρυλικό Motorola StarTac εδώ. Αν έχετε βαρεθεί τα πολλά megapixel και τις οθόνες αφής μπορείτε να το αγοράσετε με 85 ευρώ. Σημείωση: Δεν το διαθέτει η Nokia αλλά ένα στούντιο Γάλλων σχεδιαστών.

, Nokia 3210, Επανακυκλοφορεί

, Nokia 3210, Επανακυκλοφορεί

, Nokia 3210, Επανακυκλοφορεί

Πηγή

Ο Κώστας Βλαχάκης είναι δημοσιογράφος τεχνολογίας, αρθρογραφεί από το 1999 και είναι δημιουργός των site τεχνολογίας Techblog.gr και Autonomous.gr. Έχει συνεργαστεί με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, ήταν συμπαρουσιαστής στην εκπομπή τεχνολογίας Escape στην ΕΤ1 και ραδιοφωνικός παραγωγός στο σταθμό Αθήνα 984. Επίσης έχει αρθρογραφήσει στις εφημερίδες Ναυτεμπορική, Καθημερινή και Παραπολιτικά, πάντα για θέματα τεχνολογίας. Μάθετε περισσότερα για τον Κώστα στο Magikokopidi.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

18 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Μάνος Γουλιελμάκης

Πλάκα κάνεις!!!! Αυτή την συσκευή ακόμα την έχω!! Κ νόμιζα ότι είχα μουσειακό κομμάτι!! χεχεχε Αλλα κ τα 85ε μήπως είναι λίγο εκμετάλευση ενός ονόματος??

Constantinos

Δεν φαντάζεσαι πόσα παλιά κινητά έχω… τα αρχαιότερα είναι Nokia 2110 και Ericsson GH172. Μήπως να κάνουμε ένα άρθρο με φωτογράφιση κτλ?

giannis

αν κυκλοφορούσε στα 25 ευρώ θα ήθελα πολύ 1, μάλιστα θα προτιμούσα το 3310 που είναι το αγαπημένο μου κινητό ever. Και αγαπημένα παιχνίδια το φιδάκι αλλά φυσικά και το φοβερό παιχνίδι εξωγήινοι! τί μου θύμησες τώρα…

FaTaL_ErrOr

Σκέτη ληστεία !!!

FaTaL_ErrOr

Και γω 3210 ειχα, αλλά δεν νομίζω ότι πλέον θα με κάλυπτε στις ανάγκες μου ούτε συμβαδίζει με το πως έχει εξελιχθεί η τεχνολογία. Το κομμάτι πρέπει να αναπαυθεί στη μνήμη μας και στο ντουλάπι με τα αγαπημένα κινητά σταθμούς. Άλλωστε η τεχνολογική πρόοδος μας δημιουργεί νέες ανάγκες που πριν 3-4 χρόνια δεν θα τις σκεφτόμασταν καν. Γιατί λοιπόν να κάνει κάποιος ακριβά βήματα νοσταλγίας προς τα πίσω, όταν μπορεί να κάνει φτηνά τεχνολογικά άλματα μπροστά?

RG

αυτο το ειχαι ο μπαμπας μου πριν απο 8 χρωνια ακομα το εχω στο σπιτι καπου χωμενο!

shodan

Το μόνο κακό είναι ότι είναι aftermarket (τσίτα του ταρζάν). Όπως και να έχει βέβαια ήταν το πρώτο μου κινητό! Θα το χτύπαγα άνετα. Αν έχουν πετύχει τα μενού και φυσικά το φιδάκι τότε αξίζει.

Alan

Δηλαδή μπορώ να πουλήσω τη μαύρη τη θήκη που έχω για το 3210 ως ανταλακτικό!! Και μπορώ να πουλήσω και το 3410 κανα 100σταρικο… :Ρ

antwnis

και το startac ειναι super αλλα 130Ε ειναι πάρα πολλά…κ ήμουν ετοιμος αν ηταν γυρω στα 80Ε…

axel

νομίζω το Point της υποθεσης είναι το retro item. Λάτρεψα το 3210, ακόμα το έχω μέσα στο κουτί του, σίγουρα δεν συμβαδίζει με τις ανάγκες που θέλουμε να καλύψουμε σήμερα, αλλά μέσα στην βουή του touchscreen, είναι μια fancy πινελιά

Nikkos

Λατρεμένο κινητό. Η πρώτη μου…. εμπειρία μαζί του, ήταν θυμάμαι στην Θεσσαλονίκη στον πύργο της ΔΕΘ. Μόλις πρωτοβγήκε.

Ότι πρέπει για τη γιαγιά, τον παπού και για να….σε αγαπάει η πεθερά σου που θέλει κινητό με μεγάλη γραμματοσειρά.

Θοδωρής

Καλά μας κοροιδεύουν οι γάλλοι;
85 ευρώ για ένα κινητό 10 χρόνων δεύτερης διαλογής;
Όπως λέει και στο κάτω μέρος της σελίδας about,και θα με συγχωρέσετε που κάνω μία μικρή παράφραση αλλά δεν μπορω να το κάνω copy-paste:
“Lekki is not an authorized reseller.products available are aftermarket items customized and revamped”
Άρα ουσιαστικά θέλουν να τους πληρώσω 85 ευρώ για έαν κινητό που αγόρασαν εκείνοι μεταχειρισμένο,και απλά του αλλάξανε μία πρόσοψη.
Συγνώμη αλλά θα προτιμήσω να το αγοράσω απο το ebay με 15 λίρες αγγλίας(συν μεταφορικά)

https://cgi.ebay.com/VINTAGE-COLLECTABLE-RETRO-NOKIA-3210-UNLOCKED-LOT-/180602246925?pt=UK_MobilePhones_MobilePhones&hash=item2a0cbb970d

Η απο την βουλγαρία με 60 δολλάρια μαζί με τα μεταφορικά.

https://cgi.ebay.com/Nokia-3210-Unlocked-/300508825101?pt=Cell_Phones&hash=item45f7b8c60d

Ούτως η άλλως δεν πρόκειται να έχω εγγύηση απο όπου και να το αγοράσω…

Τώρα αν επρόκειτο για μία επανέκδοση απο την ίδια την NOKIA,με καινούργια κομμάτια απο το εργοστάσιο με 1 χρόνο εγγύηση ευχαρίστως να έδινα τα 85 ευρώ.Αλλά καλύτερα να δώσω 100+ ευρώ να πάρω ένα χαμηλού επιπέδου Android κινητό..
Αν θέλω να παίξω φιδάκι θα βρώ σίγουρα μια εφαρμογή στο Market.

Υ.Γ. Συγγνώμη για το μεγάλο post.

georgios

gero kinito kai katalilo gia oles tis doulies oxi san ta kenourgia ama pesoune dialionde,epitelous

diel

popo olh h oikogeneia m to eixe parei , mexri kai h giagia m

billpapas

προκειται για πληρως ανακατασκευασμενα ανακυκλωμενα κινητα. αν δειτε το βιντεο του σταρ τακ στο youtube μηλαμε για κινητο οπως κυκλοφορουσε το 1996 αν δεν κανω λαθος στην ημερομηνια. σιγουρα τα εχουν ανακατασκευαση και θα λειτουργει σαν καινουργουν σαν καινουργια. παντος εγω ψηνομαι για ενα startac, παντα το ηθελα. https://www.youtube.com/watch?v=oIujyAoGG_g βιντεο για το STARTAC.

Vaggelis St

Τι μου θύμησες τώρα,το πρώτο μου κινητό.Το είχα όταν πήγαινα τετάρτη-πέμπτη το 2007 κάπου εκεί

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Nokia

Τέλος εποχής για τα smartphone της Nokia

Aν πήρατε το πρώτο σας κινητό τηλέφωνο κατά τη δεκαετία του 90, τότε πιθανότατα θα ήταν ένα μοντέλο της Nokia.

Business Apple featured Nokia

Nokia – Apple: Υπέγραψαν πολυετή συμφωνία άδειας χρήσης πατέντας 5G

Η Nokia ανακοίνωσε ότι υπέγραψε μια νέα μακροπρόθεσμη συμφωνία πολλαπλών αδειών ευρεσιτεχνίας με την Apple.

Business Nokia vivo

vivo: Εκτός γερμανικής αγοράς – Έκλεισε το ηλεκτρονικό της κατάστημα

Η vivo δεν πουλά πλέον smartphone στη Γερμανία από το ηλεκτρονικό της κατάστημα, όπως αναφέρει η εταιρεία σε μήνυμα στον ιστότοπό της.

Smartphones Nokia

Nokia XR21: Με την υψηλότερη προστασία IP από το νερό και τη σκόνη

Η Nokia κυκλοφόρησε το rugged smartphone της XR21 με πιστοποίηση IP69K, η οποία είναι η υψηλότερη προστασία IP από το νερό και τη σκόνη.