Nokia 3720 classic, Αγρότης μόνος ψάχνει… κινητό

Είσαι αγρότης; Έχεις καταστρέψει όλα σου τα κινητά τηλέφωνα στο χωράφι; Η Nokia σου δίνει τη λύση με το 3720 Classic, ένα κινητό ανθεκτικό απέναντι στο νερό, τη σκόνη και τους έντονους κραδασμούς. Μπορείς να το χρησιμοποιήσεις σαν φακό με το ενσωματωμένο LED, να παρακολουθείς το κοπάδι σου μέσω Nokia Maps και να περνάς ευχάριστα την ώρα σου στο βουνό ακούγοντας τα αγαπημένα σου τραγούδια από την κάρτα μνήμης microSD 1GB. Αν το βρίσκεις πολύ elegant για τα γούστα σου, ρίξε μια ματιά και στο Samsung B2700.

, Nokia 3720 classic, Αγρότης μόνος ψάχνει… κινητό

, Nokia 3720 classic, Αγρότης μόνος ψάχνει… κινητό

Ο Κώστας Βλαχάκης είναι δημοσιογράφος τεχνολογίας, αρθρογραφεί από το 1999 και είναι δημιουργός των site τεχνολογίας Techblog.gr και Autonomous.gr. Έχει συνεργαστεί με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, ήταν συμπαρουσιαστής στην εκπομπή τεχνολογίας Escape στην ΕΤ1 και ραδιοφωνικός παραγωγός στο σταθμό Αθήνα 984. Επίσης έχει αρθρογραφήσει στις εφημερίδες Ναυτεμπορική, Καθημερινή και Παραπολιτικά, πάντα για θέματα τεχνολογίας. Μάθετε περισσότερα για τον Κώστα στο Magikokopidi.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

3 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Costas Pilarinos

Και δώρο το “ένας μοίραρχος μωρέ” σε mp3 υψηλής ποιότητας για τις ελεύθερες ώρες με τα κατσίκια σας! Χαχαχαχαχα! Nokia maps λέει για να παρακολουθείς τα πρόβατα! Χαχαχαχα! Κορυφαίο…….!!!!

Andrew Sonners

οταν ειδα τo slogan γελασα…αλλα πραγματικα απο αυτα που βλεπω στο χωριο που μενω…βλεπω πολλους να καταστρεφουν τα κινητα τους. αλλοι καταστρεφουν ακριβα, αλλοι φτθηνα. ο ενας απο πιτσιλιες νερου την ωρα που παει να ποτισει τα καλαμποκια και ο αλλος επειδη του επεσε στα αχυρα κ.ο.κ.

νομιζω για εναν αγροτη ενα PDA με wifi κλπ δεν ειναι και οτι καλυτερο! χεχεχε

cVlachakis

@ Pilarinos, Δεν το γνωριζω το ασμα! Ποιος το τραγουδαει; :p

@Andrew, Και εμένα στο δικό μου χωριό τα διαλύουν οι συγχωριανοί μου. Βλέπω όμως και κάτι Nokia και Sony Ericsson αρχαία, που έχουν ξεθωριάσει από τη χρήση και δεν καταλαβαίνουν ούτε από αμπέλι ούτε από ελιές! Τα καινούργια είναι μη μου άπτου!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Nokia

Τέλος εποχής για τα smartphone της Nokia

Aν πήρατε το πρώτο σας κινητό τηλέφωνο κατά τη δεκαετία του 90, τότε πιθανότατα θα ήταν ένα μοντέλο της Nokia.

Business Apple featured Nokia

Nokia – Apple: Υπέγραψαν πολυετή συμφωνία άδειας χρήσης πατέντας 5G

Η Nokia ανακοίνωσε ότι υπέγραψε μια νέα μακροπρόθεσμη συμφωνία πολλαπλών αδειών ευρεσιτεχνίας με την Apple.

Business Nokia vivo

vivo: Εκτός γερμανικής αγοράς – Έκλεισε το ηλεκτρονικό της κατάστημα

Η vivo δεν πουλά πλέον smartphone στη Γερμανία από το ηλεκτρονικό της κατάστημα, όπως αναφέρει η εταιρεία σε μήνυμα στον ιστότοπό της.

Smartphones Nokia

Nokia XR21: Με την υψηλότερη προστασία IP από το νερό και τη σκόνη

Η Nokia κυκλοφόρησε το rugged smartphone της XR21 με πιστοποίηση IP69K, η οποία είναι η υψηλότερη προστασία IP από το νερό και τη σκόνη.