Nokia 6600 slide | Το μικρότερο slide up κινητό

, Nokia 6600 slide | Το μικρότερο slide up κινητόΈνα ακόμα κινητό τηλέφωνο που θα κυκλοφορήσει μέσα στο 2008, παρουσίασε πριν λίγες μέρες η Nokia. Δεν πρόκειται για άλλο από το 6600 slide. Όπως αναφέρει η ίδια η Nokia πρόκειται ίσως για το μικρότερο slide up κινητό με διαστάσεις 90x45x14χλστ. και βάρος 110γρ. Το 6600 slide είναι μια πολύ προσεγμένη και ποιοτική συσκευή καθώς διαθέτει μέρη από ατσάλι υψηλής ποιότητας και το κεντρικό του πλήκτρο είναι κατασκευασμένο από αλουμίνιο. Η εμφάνιση του είναι αρκετά εντυπωσιακή λόγω του μικρού του μεγέθους και του κομψού και απλού σχεδιασμού του.

Όμως η Nokia δεν περιορίστηκε μόνο στην εξωτερική εμφάνιση αλλά προίκισε το 6600 slide με αρκετά καλά τεχνικά χαρακτηριστικά. Πρόκειται για ένα 3G τηλέφωνο που διαθέτει οθόνη 2.2” ανάλυσης 320×240 pixels 16,7εκ. χρωμάτων, κάμερα 3,2Megapixels με διπλό Led Flash, Bluetooth 2.0 και MicroUsb για μεταφορά δεδομένων και φόρτιση. Όσον αφορά τις μουσικές δυνατότητες της συσκευής αξίζει να σημειωθεί ότι υποστηρίζει αρχεία MP3, eAAC+,AAC, WMA και διαθέτει ενσωματωμένο FM ραδιόφωνο.

Τέλος το Nokia 6600 slide έρχεται εφοδιασμένο με την εφαρμογή χαρτών Nokia Maps η οποία με την βοήθεια ενός εξωτερικού δέκτη GPS θα σας βοηθήσει να βρείτε εύκολα και γρήγορα τον δρόμο σας.

87
317

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

4 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Κώστας Βλαχάκης

Κουκλάκι το 6600 slide. Ίσως από τα ομορφότερα Nokia που έχω δει και απο τεχνικά χαρακτηριστικά μια χαρά.

JOHN

ΠΟΤΕ ΘΑ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΣΕΙ………….:

tasosvel

Αναμένεται το τρίτο τετράμηνο του 2008.

depi

den exei polu mnimi

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Nokia

Τέλος εποχής για τα smartphone της Nokia

Aν πήρατε το πρώτο σας κινητό τηλέφωνο κατά τη δεκαετία του 90, τότε πιθανότατα θα ήταν ένα μοντέλο της Nokia.

Business Apple featured Nokia

Nokia – Apple: Υπέγραψαν πολυετή συμφωνία άδειας χρήσης πατέντας 5G

Η Nokia ανακοίνωσε ότι υπέγραψε μια νέα μακροπρόθεσμη συμφωνία πολλαπλών αδειών ευρεσιτεχνίας με την Apple.

Business Nokia vivo

vivo: Εκτός γερμανικής αγοράς – Έκλεισε το ηλεκτρονικό της κατάστημα

Η vivo δεν πουλά πλέον smartphone στη Γερμανία από το ηλεκτρονικό της κατάστημα, όπως αναφέρει η εταιρεία σε μήνυμα στον ιστότοπό της.

Smartphones Nokia

Nokia XR21: Με την υψηλότερη προστασία IP από το νερό και τη σκόνη

Η Nokia κυκλοφόρησε το rugged smartphone της XR21 με πιστοποίηση IP69K, η οποία είναι η υψηλότερη προστασία IP από το νερό και τη σκόνη.