Nokia 6700 Slide αποκλειστικά στη Vodafone

Το νέο NOKIA 6700 slide, με κομψό design κυκλοφορεί σε τέσσερα μοναδικά χρώματα που προκαλούν. Με κάμερα 5 Mpixels, με δυνατότητες επεξεργασίας φωτογραφίας αλλά και μοναδική εμπειρία internet, το ΝΟΚΙΑ 6700 slide υπόσχεται να συναρπάσει ακόμα και τους πιο απαιτητικούς. Η συσκευή υποστηρίζει μία σειρά από υπηρεσίες και εφαρμογές social networking στις οποίες μπορείτε να έχετε πρόσβαση εύκολα και γρήγορα.

Η Vodafone δίνει σε όλους τους λάτρεις της τεχνολογίας αλλά και της κομψότητας τη δυνατότητα να αποκτήσουν το νέο NOKIA 6700 slide, εντελώς ΔΩΡΕΑΝ με σύνδεση στο πρόγραμμα Vodafone Unlimited 50. Η τιμή σκέτης της συσκευής είναι 218 ευρώ.

, Nokia 6700 Slide αποκλειστικά στη Vodafone

, Nokia 6700 Slide αποκλειστικά στη Vodafone

Ο Αλέξανδρος Παππάς είναι ο πιο παλιός συνεργάτης του Techblog και επωμίζεται την επικοινωνία του site με τις εταιρείες καταγράφοντας όλα τα νέα τεχνολογίας από την ελληνική αλλά και την διεθνή ειδησεογραφία. Ο Αλέξανδρος έχει σπουδάσει στην Αγγλία και σήμερα διατηρεί ένα από τα μεγαλύτερα βιβλιοπωλεία στην Χαλκιδική.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones HMD Global Nokia

HMD: Επανακυκλοφορεί τα κλασικά τηλέφωνα Nokia 6310, Nokia 5310 και Nokia 230

Η HMD μόλις κυκλοφόρησε τρία νέα τηλέφωνα, όλα μια μοντέρνα έκδοση των κλασικών Nokia, τα Nokia 6310 (2024), 5310 (2024) και 230 (2024).

Internet Vodafone

Vodafone RED: Προσφορά για την πιο ρομαντική γιορτή του χρόνου

Με την ενεργοποίηση δύο νέων συνδέσεων, όλοι οι νέοι ιδιώτες συνδρομητές συμβολαίου Vodafone RED 5GΒ γιορτάζουν την Ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου.

Internet Vodafone

Vodafone: Απεριόριστα data για 5 ημέρες μόνο με 1,90€ και κλήρωση για 4 iPhone 15 Plus

Η Vodafone προσφέρει απεριόριστα data για 5 ημέρες μόνο με 1,90€ ώστε όλοι οι συνδρομητές να μοιραστούν τις μοναδικές στιγμές των χειμερινών εμπειριών τους χωρίς περιορισμούς.

Smartphones Nokia

Τέλος εποχής για τα smartphone της Nokia

Aν πήρατε το πρώτο σας κινητό τηλέφωνο κατά τη δεκαετία του 90, τότε πιθανότατα θα ήταν ένα μοντέλο της Nokia.