Nokia 701 Symbian Belle ελληνικό βίντεο παρουσίαση

TechblogTV. Κρατάμε στα χέρια μας και σας παρουσιάζουμε το νέο Nokia 701 με το λειτουργικό σύστημα Symbian Belle με οθόνη 3.5 ιντσών τεχνολογίας IPS Clear Black και επεξεργαστή 1GHz. Ενσωματώνει κάμερα 8 Megapixel και τεχνολογία NFC για ασύρματη επικοινωνία με συμβατά αξεσουάρ και άλλες συσκευές. Δείτε το βίντεο.

Nokia 701
Λειτουργικό σύστημα: Symbian Belle
Επεξεργαστής: 1 Ghz
Μνήμη RAM: ?
3G/ HSDPA 14.4 Mbps, HSUPA 5.76 Mbps
Οθόνη: 3.5 ιντσών LED-backlit IPS TFT, capacitive 640×360 pixels, 16 εκ. χρώματα, Nokia ClearBlack
Κάμερα: 8 Megapixels, διπλό LED flash, δεύτερη κάμερα για βιντεοκλήσεις
Ενσωματωμένη μνήμη: 8GB
Κάρτα μνήμης: Micro SD έως 32GB
Wi-Fi, A-GPS, Bluetooth 3.0, NFC, micro USB
Μπαταρία: 1300 mAh
Διαστάσεις: 117.2×56.8×11 χλστ.
Βάρος: 131 γρ.

, Nokia 701 Symbian Belle ελληνικό βίντεο παρουσίαση
, Nokia 701 Symbian Belle ελληνικό βίντεο παρουσίαση
, Nokia 701 Symbian Belle ελληνικό βίντεο παρουσίαση
, Nokia 701 Symbian Belle ελληνικό βίντεο παρουσίαση
, Nokia 701 Symbian Belle ελληνικό βίντεο παρουσίαση

Ο Κώστας Βλαχάκης είναι δημοσιογράφος τεχνολογίας, αρθρογραφεί από το 1999 και είναι δημιουργός των site τεχνολογίας Techblog.gr και Autonomous.gr. Έχει συνεργαστεί με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, ήταν συμπαρουσιαστής στην εκπομπή τεχνολογίας Escape στην ΕΤ1 και ραδιοφωνικός παραγωγός στο σταθμό Αθήνα 984. Επίσης έχει αρθρογραφήσει στις εφημερίδες Ναυτεμπορική, Καθημερινή και Παραπολιτικά, πάντα για θέματα τεχνολογίας. Μάθετε περισσότερα για τον Κώστα στο Magikokopidi.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

22 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
iceman

πολυ καλο! ευχρηστο και γρηγορο! με το καλο να δουμε και το belle στο n8 αν και δεν εχω κανενα προβλημα με το λειτουργικο που εχει τωρα, απλα τα νεα λειτουργικα ειναι πιο “εφετζιδικα”…

pgetsos

μια χαρη… θα εχει φακελους ? η ΜΟΝΟ χυμα στο κυμα ? να ξερω αν θα μεινω για παντα στην αννα…

Kostas

κώστα αν πιάσεις άλλο symbian belle phone δείξε και λιγο το multitasking αν μπορεσεις

iceman

απο οτι εχω δει σε βιντεο δεν εχει φακελους στο μενου αλλα αυτο δεν σε εμποδιζει να μην φτοιαξεις εσυ!(απο τις επιλογες) το symbian anna απο που το κατεβασες; μεσω wifi η στο εγκατεστησαν σε nokia care;

Teo010

Εχω περασει την hack belle στο N8 και εχει φακελους. Το κινητο εχει γινει ακομα πιο σουπερ με την belle!

ΔΗΜΗΤΡΗΣ

φιλε Teo010 την εχω περασει και γω αλλα δεν δουλευει το wi-fi, με το phoenix την περασες?

deathkeeper

ΧΑΧΑΧΑΧΑΑ….η κοπέλα δούλευε στην Νόκια! Μετά τα σχόλια του Κώστα την έδιωξαν! πλάκα κάνω! Κώστα πως σου φάνηκε το belle ???

κωστας

pgetsos πως έβαλες την αννα?

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΗΛΙΟΠΟΥΛΟΣ (dimitrismpower)

Ειδε και αποειδε η Νοκια οτι το symbian (και η ιδια) πηγαιναν για λουκετο και ειπε να χρησιμοποιησει την σιγουρη και δοκιμασμενη λυση….. Copy-paste το android και ο θεος βοηθος !

dimiko

το νοκια 701 εχει ελληνικο μενου και ελληνικο πληκτρολογιο?

iceman

εκανα αναβαθμιση του n8 μεσω ovi pc suite και το n8 μου μερικες φορες κολαει! εχει μεσα στο μενου καποια νεα προγραμματα οπως το intranet! ξερετε τι ειναι αυτο και που το χρησημοποιεις; επισης καποια αλλα λοιπουν, οπως στα θεματα βγαζει στη προφυλαξη οθονης μονο 2 επιλογες: καμια, η μεγαλο ρολοι! αν εχετε n8 μπορειτε να μου απαντησετε αν εχετε το ιδιο μενου και αν κολαει; μιλαμε παντα για symbian anna, ευχαριστω!

nikos

σιγα το λειτουργικο απλα εγινε καπωσ καλυτερο αλλα ειναι το ιδιο απλο και βαρετο χωρισ δυνατοτητα παραμετροποιησης και οτι δεν εξελισεται πεθαινει…. καιρος ηταν…να τελειωσει..

mixtri

niko,το έχεις δοκιμάσει; Το χρησιμοποιώ εδώ και ένα μήνα και είναι πολύ super. Τι ακριβώς εννοείς παραμετροποίηση; Γιατί πραγματικά αλλάζουν τα πάντα…

seicento sx 1.1

φιλε iceman μπες στο νοκια beta labs κατεβασε απο εκει 1.το sleeping screen, 2.to camera update gia 30 fps στο βιντεο

nikos

mixtri εχω δοκιμασει πολλα νοκια.. τι να σου λεω τα πουλησα ολα…..δεν υπαρχει καμια παραμετροιποιηση, αμα ασχοληθεισ με android θα πεισ μετα απο λιγο καιρο,, καλα με τι ασχολιομουνα με νοκια???? σου βαζω στοιχημα οσα θεσ…μονο δοκιμασε το και δεν θα χασεισ……απλα μερικοι ειναι πολυ στενομυαλοι και δεν θελουν να πανε παραπερα… και να δουν…

iceman

ΦΙΛΕ ΝΙΚΟ ΣΙΓΟΥΡΑ ΕΝΑ ΕΙΝΑΙ ΒΕΒΑΙΟ: ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΣΥΓΚΡΙΝΕΙΣ ANDROID & SYMBIAN ΓΙΑΤΙ ΕΧΟΥΝ ΤΕΛΕΙΩΣ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΕΣ ΑΠΑΙΤΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ! ΣΤΟ ΘΕΜΑ ΤΗΣ ΠΑΡΑΜΕΤΡΟΠΟΙΗΣΗΣ ΣΟΥ ΠΡΟΣΦΕΡΟΥΝ ΚΑΙ ΤΑ ΔΥΟ ΤΗΝ ΕΠΙΛΟΓΗ ΝΑ “ΒΑΛΕΙΣ” ΣΤΙΣ ΑΡΧΙΚΕΣ ΟΘΟΝΕΣ ΣΟΥ ΟΤΙ ΣΟΥ ΑΡΕΣΕΙ! ΣΥΝ ΟΤΙ ΣΤΟ SYMBIAN TO ΘΕΜΑ ΠΟΥ ΕΠΙΛΕΓΕΙΣ ΦΕΝΕΤΑΙ ΚΑΙ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΜΕΝΟΥ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΤΟ WALLPAPER ΣΤΗΝ ΑΡΧΙΚΗ(ANDROID) ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΟΛΑ ΜΑΥΡΑ! ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΗΧΟ ΚΛΗΣΗΣ ΚΑΙ ΜΗΝΥΜΑΤΟΣ ΟΠΟΙΟ ΣΟΥ ΑΡΕΣΕΙ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΟΥΣΙΚΗ ΣΟΥ(ΝΟΚΙΑ), ΣΤΟ ANDROID -ΔΙΟΡΘΩΣΕ ΜΕ ΑΝ ΚΑΝΩ ΛΑΘΟΣ- ΕΙΣΑΙ ΑΝΑΓΚΑΣΜΕΝΟΣ ΝΑ ΒΑΛΕΙΣ ΗΧΟ ΜΗΝΥΜΑΤΟΣ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΠΡΟΕΓΚΑΤΕΣΤΗΜΕΝΟΣ Σ’ΑΡΕΣΕΙ ΔΕ Σ’ΑΡΕΣΕΙ…..

Aris

iceman κανεις λαθος, για ηχο κλησης στα android βαζεις οτι θες, ηχο που κατεβαζεις απο εφαρμογες, mp3 που εχεις περασμενο στο κινητο σου, αν ηχογραφησεις μια κλανια σου μπορει να ειναι επισης message notification

παντως το symbian belle φαινεται πολυ ωραιο και εχοντας λειγοτερες απαιτησεις απο hardware λογικα θα παρεχει μεγαλυτερη αυτονομια μπαταριας, πολυ σημαντικο για εμενα.

επισης στο hands on ειδα fruit slice, angry birds και τα λοιπα, αυτα τα κατεβαζεις μεσω ovi store η χρειαζεται να κατεβαζεις .jar αρχει απο διαφορα site?

επισης μολις ρωτησα στο μοναδικο store του skroutz που το εχει αυτη τη στιγμη αυτο που ειπε ο κωστας για το ελληνικο πληκτρολογιο και μου ειπαν:

«Έχει κανονικά, ευχαριστώ»

Οποτε μονο ενα μενει ακομα, για το gps και τους χαρτες που υποτιθεται οτι ερχονται μαζι με το κινητο..αν το κινητο ειναι απο εξωτερικο, λογικα θα φοραει τους χαρτες της περιοχης για την οποια προοριζοταν, σωστα? μηπως ομως μπορουμε να κατεβασουμε οποιοδιποτε χαρτη? χμμ..

iceman

στο samsung σιγουρα δεν μπορεις και ειμαι σιγουρος πως η λεξη “κλανια” δεν ειναι δοκιμη ορολογια….!!!!! τελοςπαντων…. στα nokia care υπαρχει το nokia 701 στην τιμη των 359 ευρω. εαν ειναι δυνατον μπορειτε κ.βλαχακη να κανετε ενα full hands on;

κωστας γ.

κωστα, πως τν βλεπεις αυτη τν οθονη σε σχεση με amoled??

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Nokia

Τέλος εποχής για τα smartphone της Nokia

Aν πήρατε το πρώτο σας κινητό τηλέφωνο κατά τη δεκαετία του 90, τότε πιθανότατα θα ήταν ένα μοντέλο της Nokia.

Business Apple featured Nokia

Nokia – Apple: Υπέγραψαν πολυετή συμφωνία άδειας χρήσης πατέντας 5G

Η Nokia ανακοίνωσε ότι υπέγραψε μια νέα μακροπρόθεσμη συμφωνία πολλαπλών αδειών ευρεσιτεχνίας με την Apple.

Business Nokia vivo

vivo: Εκτός γερμανικής αγοράς – Έκλεισε το ηλεκτρονικό της κατάστημα

Η vivo δεν πουλά πλέον smartphone στη Γερμανία από το ηλεκτρονικό της κατάστημα, όπως αναφέρει η εταιρεία σε μήνυμα στον ιστότοπό της.

Smartphones Nokia

Nokia XR21: Με την υψηλότερη προστασία IP από το νερό και τη σκόνη

Η Nokia κυκλοφόρησε το rugged smartphone της XR21 με πιστοποίηση IP69K, η οποία είναι η υψηλότερη προστασία IP από το νερό και τη σκόνη.