Nokia 803, Ο αντικαταστάτης του N8 με Symbian Belle [φήμες]

Τα παιδιά από το PocketNow δημοσιέυουν εικόνα από ένα ακυκλοφόρητο Nokia Symbian κινητό που ανακάλυψαν μέσα σε ένα εγχειρίδιο χρήσης. Το κινητό ονομάζεται Nokia 803 και όπως φαίνεται από την παρακάτω εικόνα ενσωματώνει μια τούμπανο-κάμερα και αυτό μας κάνει να πιστεύουμε ότι πρόκειται να είναι ο αντικαταστάτης του Nokia N8.

Από ότι μπόρεσε να συγκεντρωθεί από το manual το Nokia 803 φέρεται να έχει επεξεργαστή 1GHz, μνήμη RAM 512MB, οθόνη 3.5 ίντσες ClearBlack και NFC τσιπ.

, Nokia 803, Ο αντικαταστάτης του N8 με Symbian Belle [φήμες]

Πηγή

Ο Κώστας Βλαχάκης είναι δημοσιογράφος τεχνολογίας, αρθρογραφεί από το 1999 και είναι δημιουργός των site τεχνολογίας Techblog.gr και Autonomous.gr. Έχει συνεργαστεί με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, ήταν συμπαρουσιαστής στην εκπομπή τεχνολογίας Escape στην ΕΤ1 και ραδιοφωνικός παραγωγός στο σταθμό Αθήνα 984. Επίσης έχει αρθρογραφήσει στις εφημερίδες Ναυτεμπορική, Καθημερινή και Παραπολιτικά, πάντα για θέματα τεχνολογίας. Μάθετε περισσότερα για τον Κώστα στο Magikokopidi.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

15 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments

Χάλια φαίνεται!

Sotiris

Πολυ fail η νοκια παλι απωλειες θα μετραει δεν ξερω αν θα ειναι παλι 40% ομως

δεν την βλεπω καλα με τετεια κινητα που βγαζει.

Sotiris

Ναι δεν ειναι λειτουργικο πιστευω το οποιο “τραβαει” αν και τελευταια η νοκια εχει δωσει
αρκετα updates ομως δεν παυει να ειναι ενα λειτουργικο με ημερομηνια ληξης ..

Οπως fail ειναι και ο σχεδιασμος ολων των κινητων νοκια ..

Κωστας

Προσωπικά δεν μου αρέσουν τα τελειώματα στις γωνίες του. Θα προτιμούσα γραμμές (και φυσικά αλουμίνιο) n8 και e7 σε πιο λεπτή γραμμή (το εξόγκωμα δεν με χαλάει, αφού είναι για “καλό σκοπό”.
@Sotiris
Το με ημερομηνία λήξης, το δέχομαι με επιφύλαξη, γιατί στην ουσία οι αναβαθμίσεις θα είναι μέχρι το 2016, 4 χρόνια ακόμα (και σχετικά με το “λίγο” ή όχι του χρονικού διαστήματος, απλά αναλογίσου, πώς ήταν τα κινητά και τα λειτουργικά τους το 2008). Το “δεν τραβάει”, σε ποιους τομείς αναφέρεσαι;

Sotiris

Κατ αρχας δεν κρυβομαι πισω απ το δαχτυλο μου σαφως δεν μου αρεσει το συγκεκριμενο OS (αν και απ οσο ξερω μπορει να εχει σχετικα μικρο αλλα φανατικο κοινο) απο την αλλη ακομη και να μ αρεσε γιατι να ξερω πως ληγει καποια στιγμη δεν εχει νοημα να το αγορασω. Ολα τα πραγματα ειτε τεχνολογικα ειτε μη καποια στιγμη τελειωνουν παυουν να υπαρχουν
κατι νεο τα αντικαθιστα ομως δεν ειναι ομορφο σε ενα λειτουργικο να ξερεις το ποτε θα γινει ..

Οσο αφορα την νοκια εχω σταματησει ηδη απο το νοκια 3330 δεν μου κανει ουτε σχεδιαστικα
δηλαδη.

Jason X

Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί σε μερικούς φαίνεται fail το symbian; Θέλετε κινητό ή υπολογιστή; Γιατί αν θέλετε υπολογιστή, πάρτε ένα tablet! Το symbian είναι μια χαρά λειτουργικό για κινητό και πολύ πιο ασφαλές από μερικά άλλα! Εγώ πάντως που έχω android εδώ και πάρα πολύ καιρό, σκέφτομαι να ξαναγυρίσω στο symbian ή να πάω στο wp. Η μόνη περίπτωση να ξαναπάρω android είναι μόνο αν πάω για το active λόγω αντοχής! Όσο για το κινητό που φαίνεται να είναι ο αντικαταστάτης του N8, πιστεύω ότι θα είναι super για τη χρήση που θα προορίζεται.

Κωστας

@Sotiris
Γι’ αυτό σε ρώτησα σχετικά με το τι δεν “τραβάει” κατά τη γνώμη σου το symbian, γιατί από αυτά που λες, μάλλον δεν το έχεις δοκιμάσει, αφού το 3330 είναι κινητό δεκαετίας. Όσο για το χρόνο, συμφωνώ στο ότι είναι δυνατόν να “χαλάσει” κάποιον, όταν του ανακοινώνεται το τέλος,απλά σου θυμίζω, ότι το βάθος τετραετίας είναι πολύ μεγάλο για τεχνολογική εξέλιξη. Θυμάσαι πώς ήταν το ios το 2008 ή το android με cupcake και πώς είναι τώρα;

pilotsd

Κόστα δεν νομίζω ότι θα είναι έτσι δεν πιστεύω να κάνουν κάτι τέτοιο εγώ διάβασα κάπου (δεν θυμάμαι που:( ) ότι θα μοιάζει με το ν9 αλά θα έχει και ένα εξόγκωμα στην κάμερα σαν του ν8 και ότι θα έχει μεγαλύτερη οθόνη.

Κωστας

@pilotsd
Αν είναι έτσι, θα είναι το ιδανικό. Τουλάχιστον εμφανισιακά

pilotsd

Καλά δεν επιμένω απλά αυτό διάβασα και μου φαινόταν αρκετά ρεαλιστικό.
Οπότε ας περιμένουμε μέχρι ένα καινούριο στοιχείο.:)

azriel84

Ποιός το βάρεσε το κινητό και έβγαλε καρούμπαλο;;;

Teo010

Το κακο το xenon! :p

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones HMD Global Nokia

HMD: Επανακυκλοφορεί τα κλασικά τηλέφωνα Nokia 6310, Nokia 5310 και Nokia 230

Η HMD μόλις κυκλοφόρησε τρία νέα τηλέφωνα, όλα μια μοντέρνα έκδοση των κλασικών Nokia, τα Nokia 6310 (2024), 5310 (2024) και 230 (2024).

Smartphones Nokia

Τέλος εποχής για τα smartphone της Nokia

Aν πήρατε το πρώτο σας κινητό τηλέφωνο κατά τη δεκαετία του 90, τότε πιθανότατα θα ήταν ένα μοντέλο της Nokia.

Business Apple featured Nokia

Nokia – Apple: Υπέγραψαν πολυετή συμφωνία άδειας χρήσης πατέντας 5G

Η Nokia ανακοίνωσε ότι υπέγραψε μια νέα μακροπρόθεσμη συμφωνία πολλαπλών αδειών ευρεσιτεχνίας με την Apple.

Business Nokia vivo

vivo: Εκτός γερμανικής αγοράς – Έκλεισε το ηλεκτρονικό της κατάστημα

Η vivo δεν πουλά πλέον smartphone στη Γερμανία από το ηλεκτρονικό της κατάστημα, όπως αναφέρει η εταιρεία σε μήνυμα στον ιστότοπό της.