Nokia 803, Θα είναι το κύκνειο άσμα του Symbian;

Η ιστοσελίδα BGR μεταφέρει πληροφορίες από έμπιστη πηγή ότι η Nokia θα παρουσιάσει το Nokia 803 με οθόνη 4 ίντσες το οποίο και θα είναι το τελευταίο μοντέλο smartphone που θα κυκλοφορήσει με το λειτουργικό σύστημα Symbian. Θυμάστε προχθές Τρίτη που συζητάγαμε για το Nokia 801; Ουσιαστικά για αυτό μας πληροφορεί το BGR μόνο που του δίνει άλλο όνομα.

, Nokia 803, Θα είναι το κύκνειο άσμα του Symbian;

Πηγή

Ο Κώστας Βλαχάκης είναι δημοσιογράφος τεχνολογίας, αρθρογραφεί από το 1999 και είναι δημιουργός των site τεχνολογίας Techblog.gr και Autonomous.gr. Έχει συνεργαστεί με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, ήταν συμπαρουσιαστής στην εκπομπή τεχνολογίας Escape στην ΕΤ1 και ραδιοφωνικός παραγωγός στο σταθμό Αθήνα 984. Επίσης έχει αρθρογραφήσει στις εφημερίδες Ναυτεμπορική, Καθημερινή και Παραπολιτικά, πάντα για θέματα τεχνολογίας. Μάθετε περισσότερα για τον Κώστα στο Magikokopidi.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

13 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
SammyJim

…ναι τοσα χρονια η Κορφη στα λειτουργηκα και τωρα τι εγινε????τους βαρενει να υπαρχει παραληλα?…α ξεχασα τωρα με τη νεα Φιλη τους και σε λιγο πληρη ιδιοκτητρια εχουν Αλλα Κολπα…Αππ-ατη Στορ και κοπι/πειστ μετα απο παρακαλια????Ουτε για Λυπιση…κριμα τις 500-400αρες που χωσαμε ολα αυτα τα χρονια…οχι πως δεν τα βγαλαν τα λεφτα τους,αλλα να τα βλεπεις εκει στο ραφι Νεκρα απο αναβαθμισεις….ε δε σου κανει κατι?

Ανδρεας

Δεν έχω να πω πολλά αίσχος και κρίμα….

kats

Ρε παιδια μην την κραζετε τη νοκια.τοσα χρονια ειναι μια αξιοπιστη εταιρια,με καλης ποιοτητας τηλεφωνα.μπορει το symbian να ειναι απαρχαιομενο os και να εβγαλε μερικα μοντελα μουφα αλλα η νοκια ειναι μια αξιοπρεπεστατη εταιρια σε σχεση με αλλες..
Android user.

SammyJim

…ναι Κυριε Kats…κορφη σε ολα της εχεις δικιο…και flagship κινητα Με ολη τη συμασια της λεξης…ακομα ενας λογος να μην μπορουμε να Χωνεψουμε ακομα τετοια Κατρακυλα….το Symbian οπως και το Τελειο Maemo με τα ιδια της τα χερια τα θαψε….μπας και τοκανε κανας αλλος???

kats

Η ιδια η νοκια το βλεπει.το ενδιαφερον της αγορας πλεον ιναι σε ios,android και windows.το symbian ειναι σταθερο λογισμικο σχετικα,αλλα περιορισμενο.νομιζεις ειναι χαζη η νοκια;σε βαθος 5-10 χρονων θα εχουν σιγουρα μεγαλη χασουρα.η σειρα lumia που βγαζει τωρα ειναι εξερετικη κι εκει ειναι το μελλον της και πιστευω οτι θα τα παει καλα..

ΗΛΙΑΣ Χ.

οτι και να βγει αφου θα εχει symbian χαλια θα ειναι…………………….

Konstantinos

Κι εγώ θέλω να έχω αναβαθμίσεις με νέα χαρακτηριστικά για το smartphone μου, αλλά ειλικρινά.. πότε η νόκια έδινε αναβαθμίσεις με το κιλό και γκρινιάζετε τώρα που κάθε μερικούς μήνες βγάζει και κάτι καλό;

πέραν κάποιων εξαιρέσεων πόσα android κινητά έχουν πάρει πάνω από 2 νέες εκδόσεις του λειτουργικού ακόμα και ακριβά;

όντας κάτοχος windows phone πρώτης γενιάς είμαι ευχαριστημένος και με το mango πόσο μάλλον αν πάρουν και τα υπόλοιπα. Σίγουρα καλές είναι οι αναβαθμίσεις αλλά αν κάνετε έτσι για ένα κινητό νομίζω καλύτερα να πάρετε υπολογιστή και να περνάτε ώρες στο microsoft/ mac software update utility ή στα repositorie του ubuntu. mercy consumers

iceman(the original)

σε επικοινωνια με την νοκια ελλαδας μεσω μειλ μου απαντησαν πως η νοκια θα συνεχισει κανονικα την υποστηριξη του symbian os με νεες εκδοσεις! αυτες μπορει να μην υποστηριζουν τα “παλια” νοκια οπως το n8 μου (και αυτο δεν ειναι σιγουρο, με τη belle παει σφεντονα ακομα και με τον 700ρι επεξεργαστη, δηλαδη μπορει και καλυτερα ) αλλα σιγουρα θα υποστηριζουν συσκευες που θα κυκλοφορισουν απο εδω και περα, π.χ.: νοκια 801 ή 803, και συσκευες που υπαρχουν ηδη οπως νοκια 700 και 701….. 🙂

Κωστας

@iceman
Φίλε τελικά τι προτιμάμε, 801 με σασί όπως N9 αλλά με υποδεέστερη κάμερα ή 803 με τούμπανο κάμερα αλλά αυτό το μετριότατο σχέδιο (σαν πρησμένο 701);
Άσχετο αν σου είναι εύκολο τσέκαρε concept σχέδιο, που αν είναι στο περίπου αληθινό θα είναι απλά τέλειο
https://xpressmusic.wordpress.com/2011/03/26/n8-successor-in-the-works/

Κωστας

@iceman
Φίλε τελικά τι προτιμάμε, 801 με σασί όπως N9 αλλά με υποδεέστερη κάμερα ή 803 με τούμπανο κάμερα αλλά αυτό το μετριότατο σχέδιο (σαν πρησμένο 701);

iceman(the original)

και το σχεδιο του κινητου στο λινκ που προτεινεις ειναι απιστευτο αλλα και το τωρινο σχεδιο του n9 δε με χαλαει! (μεταξυ μας θα ηθελα αυτο του λινκ…!!!!! 🙂

dpeponis

Αγοράζεις κινητό με ορίζοντα 2 χρόνια. Μετά τέλος, νόμος του μάρκετιγκ.

Όχι πείτε μου εσείς με το Ν95/Ν82 αν πήρατε ποτέ το FP2 του S60v3…μη κράζουμε για να κράξουμε. Για μένα η νόκια καλά έκανε και πηγε στο WinPhone γιατί το meego και κάθε λινουξοειδές που περνάει από σαραντα κύματα είναι πειραματικό (βλ maemo,meego,moblin κτλ) και γιατί πρέπει να έχεις ένα σταθερό ecosystem για να βασίζεις τις συσκευές σου. Έχετε σκεφτεί ότι τώρα μπορεί να προσελκύσει και πελάτες της HTC,Samsung, LG με το winphone? Πριν μόνο οι πιστοί νοκιάδες ήταν πελάτες της.

μιχαλης

ευχομαι να μην ειναι το τελευταιο. Η μπελ ειναι τελεια! Ερωτευτηκα το συμπιαν. Τα σκουπιδια αντροιντ καιρος να πανε στα κινεζικα οπου ειναι η θεση τους!!! Πανευτυχης κατοχος νοκια 701!!!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones HMD Global Nokia

HMD: Επανακυκλοφορεί τα κλασικά τηλέφωνα Nokia 6310, Nokia 5310 και Nokia 230

Η HMD μόλις κυκλοφόρησε τρία νέα τηλέφωνα, όλα μια μοντέρνα έκδοση των κλασικών Nokia, τα Nokia 6310 (2024), 5310 (2024) και 230 (2024).

Smartphones Nokia

Τέλος εποχής για τα smartphone της Nokia

Aν πήρατε το πρώτο σας κινητό τηλέφωνο κατά τη δεκαετία του 90, τότε πιθανότατα θα ήταν ένα μοντέλο της Nokia.

Business Apple featured Nokia

Nokia – Apple: Υπέγραψαν πολυετή συμφωνία άδειας χρήσης πατέντας 5G

Η Nokia ανακοίνωσε ότι υπέγραψε μια νέα μακροπρόθεσμη συμφωνία πολλαπλών αδειών ευρεσιτεχνίας με την Apple.

Business Nokia vivo

vivo: Εκτός γερμανικής αγοράς – Έκλεισε το ηλεκτρονικό της κατάστημα

Η vivo δεν πουλά πλέον smartphone στη Γερμανία από το ηλεκτρονικό της κατάστημα, όπως αναφέρει η εταιρεία σε μήνυμα στον ιστότοπό της.