Nokia 808 Pure View, Τρελό ζουμ από απόσταση 30 μέτρων

Η κάμερα του Nokia 808 Pure View μοιράζει πόνο και ανυπομονούμε να το πιάσουμε στα χέρια μας και να ξεκινήσουμε τις φωτογραφίες. Στο παρακάτω βίντεο μπορείτε να πάρετε μια γερή γεύση από το κινητό και να παρατηρήσετε το ζουμ που μπορείτε να έχετε τραβώντας φωτογραφίας από τα 30 μέτρα απόσταση.

, Nokia 808 Pure View, Τρελό ζουμ από απόσταση 30 μέτρων

Πηγή

Ο Κώστας Βλαχάκης είναι δημοσιογράφος τεχνολογίας, αρθρογραφεί από το 1999 και είναι δημιουργός των site τεχνολογίας Techblog.gr και Autonomous.gr. Έχει συνεργαστεί με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, ήταν συμπαρουσιαστής στην εκπομπή τεχνολογίας Escape στην ΕΤ1 και ραδιοφωνικός παραγωγός στο σταθμό Αθήνα 984. Επίσης έχει αρθρογραφήσει στις εφημερίδες Ναυτεμπορική, Καθημερινή και Παραπολιτικά, πάντα για θέματα τεχνολογίας. Μάθετε περισσότερα για τον Κώστα στο Magikokopidi.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

3 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
TechfanGR

41 mp, pureview και εντυπωσιακό ζοομ…

Νέα εποχή για τις κάμερες σε κινητά τηλέφωνα.
Βέβαια, πολλοί λένε πως η ποιότητα δεν είναι δα και τόσο καλύ λόγω του μικρού αισθητηρα κλπ, αλλά δεν παύει να είναι ένα βήμα μπροστά (ή πίσω? θα πουν κάποιοι).

Anyway, από το να ανεβάσουν συνεχώς ram και πυρήνες επεξερταστών κινητών για λόγους 100% μάρκετιν….καλύτερα μια πιο εντυπωσιακή κάμερα.

Όπως έγινε και με τα 8 mp, που πλέον είναι σε όλα τα top android phones, στο μέλλον τα 41 με τεχνολογία αντίστοιχη του pure view θα είναι σε πολλά κινητά ;).

Nickolas

Πολύ εντυπωσιακό, αλλά καλύτερα να περιμένουμε και τα πρώτα reviews για να σιγουρευτούμε για την ποιότητα. Όσον αφορά τον αισθητήρα που αναφέρει και ο φίλος πιο πριν, είναι αν θυμάμαι καλά 2,5 φορές μεγαλύτερος από του Ν8 που ήταν ήδη ο μεγαλύτερος σε κινητό και μεγαλύτερος από τις περισσότερες compact φωτογραφικές που κυκλοφορούν.

pgetsos

στο 4:45, τα αυτοκινητα στην κανονικη δε φαινονται καν! 😛

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones HMD Global Nokia

HMD: Επανακυκλοφορεί τα κλασικά τηλέφωνα Nokia 6310, Nokia 5310 και Nokia 230

Η HMD μόλις κυκλοφόρησε τρία νέα τηλέφωνα, όλα μια μοντέρνα έκδοση των κλασικών Nokia, τα Nokia 6310 (2024), 5310 (2024) και 230 (2024).

Smartphones Nokia

Τέλος εποχής για τα smartphone της Nokia

Aν πήρατε το πρώτο σας κινητό τηλέφωνο κατά τη δεκαετία του 90, τότε πιθανότατα θα ήταν ένα μοντέλο της Nokia.

Business Apple featured Nokia

Nokia – Apple: Υπέγραψαν πολυετή συμφωνία άδειας χρήσης πατέντας 5G

Η Nokia ανακοίνωσε ότι υπέγραψε μια νέα μακροπρόθεσμη συμφωνία πολλαπλών αδειών ευρεσιτεχνίας με την Apple.

Business Nokia vivo

vivo: Εκτός γερμανικής αγοράς – Έκλεισε το ηλεκτρονικό της κατάστημα

Η vivo δεν πουλά πλέον smartphone στη Γερμανία από το ηλεκτρονικό της κατάστημα, όπως αναφέρει η εταιρεία σε μήνυμα στον ιστότοπό της.