Nokia 808 Pure View, Πρώτη ενδεικτική τιμή 650 ευρώ στην Αγγλία

Το αγγλικό ηλεκτρονικό κατάστημα Clove τιμολογεί το Nokia 808 PureView με 538 λίρες Αγγλίας δηλαδή 650 ευρώ. Το 808 PureView έχει κάμερα 41 Megapixel, οθόνη 4 ιντσών τεχνολογίας AMOLED Clear Black, μονοπύρηνο επεξεργαστή 1.3GHz και τρέχει το λειτουργικό σύστημα Symbian. Η επίσημη τιμή που ανακοινώθηκε στην πρόσφατη έκθεση MWC 2012 ήταν 450 ευρώ χωρίς του φόρους.

Στη χώρα μας το Nokia 808 Pure View αναμένεται να κυκλοφορήσει το καλοκαίρι. Περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την ελληνική τιμή και τη διαθεσιμότητα του 808 Pure View θα σας τις μεταφέρουμε όταν αυτές γίνουν γνωστές.

, Nokia 808 Pure View, Πρώτη ενδεικτική τιμή 650 ευρώ στην Αγγλία

Πηγή

Ο Κώστας Βλαχάκης είναι δημοσιογράφος τεχνολογίας, αρθρογραφεί από το 1999 και είναι δημιουργός των site τεχνολογίας Techblog.gr και Autonomous.gr. Έχει συνεργαστεί με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, ήταν συμπαρουσιαστής στην εκπομπή τεχνολογίας Escape στην ΕΤ1 και ραδιοφωνικός παραγωγός στο σταθμό Αθήνα 984. Επίσης έχει αρθρογραφήσει στις εφημερίδες Ναυτεμπορική, Καθημερινή και Παραπολιτικά, πάντα για θέματα τεχνολογίας. Μάθετε περισσότερα για τον Κώστα στο Magikokopidi.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

4 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Sotiris

Η ερωτηση μου νομιζω ειναι η πιο απλη που θα κανουν ακομη πολλα ατομα … πως γινεται να εχει ενα τετειο κινητο 650 ευρω με την παρακατω προταση ? Και μην αρχισετε σχολια του στυλ το συμπιαν τρεχει και με 200MHz σουπερ γιατι θα τρελαθω .. στην εποχη με 4-πυρινες (ασχετα εαν χρειαζονται η οχι) πως γινεται να λανσαρεις κατι τοσο … κατι τοσο …. και να εχει και 650 ευρω ?

“μονοπύρηνο επεξεργαστή 1.3GHz και τρέχει το λειτουργικό σύστημα Symbian.”

zan

@Sotiris κανενας σημερινος τετραπυρηνος δεν μπορει να διαχειριστει 41mp ωστε να κανει oversampling 1080p βιντεο. Ακομη και η κυρια gpu του 808 που ειναι απο τις καλυτερες τις αγορας δεν μπορει να διαχειριστει πανω απο 20mp.
Για ονομα του θεου ειναι τοσο δυσκολο να καταλαβετε οτι ακομη και ο δυνατοτερος επεξεργαστης ειναι ανυπαρκτος μπροστα σε μια καλη gpu?

miho

σαν τηλέφωνο δεν λέει. θα πουλούσε μόνο και μόνο για την κάμερα. αλλά με 650 ποιος θα το πάρει? αγοράζεις μια πολύ καλή μηχανή με τέτοια λεφτά (και μην αρχίσετε της βλακείες για τα mp). η nokia για εμένα κανει την μια λάθος κίνηση μετά την άλλη.

makis88

Η gpu είναι το κλειδί και όχι η cpu.. και εν τέλει γιατί αν είχε 4πυρήνες και 8άρα κάμερα θα άξιζε τα λεφτά του ενώ τώρα που έχει μονοπύρηνο αλλά 41mp δεν τα αξίζει? Δεν θέλουν όλοι τα ίδια πράγματα, όποιος θέλει 4πύρηνο θα πάρει το oneX, όποιος θέλει την 41mp και xenon flash θα πάρει το 808. Όμορφα και ωραία! Η τιμή πάντως πιστεύω οτι θα πέσει αρκετά, είναι νωρίς ακόμα αλλά όπως είναι αναμενόμενο κοιτάν να πάρουν κάτι παραπάνω απο τους βιαστικούς μια που το κινητό αυτό έχει κάτι που κανένα άλλο δεν έχει!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones HMD Global Nokia

HMD: Επανακυκλοφορεί τα κλασικά τηλέφωνα Nokia 6310, Nokia 5310 και Nokia 230

Η HMD μόλις κυκλοφόρησε τρία νέα τηλέφωνα, όλα μια μοντέρνα έκδοση των κλασικών Nokia, τα Nokia 6310 (2024), 5310 (2024) και 230 (2024).

Smartphones Nokia

Τέλος εποχής για τα smartphone της Nokia

Aν πήρατε το πρώτο σας κινητό τηλέφωνο κατά τη δεκαετία του 90, τότε πιθανότατα θα ήταν ένα μοντέλο της Nokia.

Business Apple featured Nokia

Nokia – Apple: Υπέγραψαν πολυετή συμφωνία άδειας χρήσης πατέντας 5G

Η Nokia ανακοίνωσε ότι υπέγραψε μια νέα μακροπρόθεσμη συμφωνία πολλαπλών αδειών ευρεσιτεχνίας με την Apple.

Business Nokia vivo

vivo: Εκτός γερμανικής αγοράς – Έκλεισε το ηλεκτρονικό της κατάστημα

Η vivo δεν πουλά πλέον smartphone στη Γερμανία από το ηλεκτρονικό της κατάστημα, όπως αναφέρει η εταιρεία σε μήνυμα στον ιστότοπό της.