Nokia 808 Pure View, Μοιράζει πόνο η κάμερα

Με τον φακό των 41 Megapixel το Nokia 808 Pure View λύνει το πρόβλημα του οπτικού ζουμ μιας και με τόσα Megapixel εκτός του ότι τυπώνεις φωτογραφία “αφίσα στην παραλιακή” μπορείς να cropάρεις συγκεκριμένο τμήμα της και να έχεις το ζουμ που επιθυμείς! Το παρακάτω video έχει τραβηχτεί με την μέθοδο time lapse και την κάμερα του Nokia 808.

Για να απολαύσετε το video δείτε το full screen και με ανάλυση 1080p.

Σήμερα μάθαμε ότι η συνεργασία Nokia με Carl Zeiss ανανεώθηκε και δεν αποκλείεται να ανακοινωθεί smartphone με λειτουργικό σύστημα Windows Phone και την τεχνολογία Pure View.

, Nokia 808 Pure View, Μοιράζει πόνο η κάμερα

Πηγή

Ο Κώστας Βλαχάκης είναι δημοσιογράφος τεχνολογίας, αρθρογραφεί από το 1999 και είναι δημιουργός των site τεχνολογίας Techblog.gr και Autonomous.gr. Έχει συνεργαστεί με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, ήταν συμπαρουσιαστής στην εκπομπή τεχνολογίας Escape στην ΕΤ1 και ραδιοφωνικός παραγωγός στο σταθμό Αθήνα 984. Επίσης έχει αρθρογραφήσει στις εφημερίδες Ναυτεμπορική, Καθημερινή και Παραπολιτικά, πάντα για θέματα τεχνολογίας. Μάθετε περισσότερα για τον Κώστα στο Magikokopidi.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

11 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
John

Μονο η καμερα μοιραζει πονο γιατι στα υπολοιπα δεν λεει……….

αρης

ενταξει, μια χαρα λεει. αν κοστολογηθει και “σωστα” θα λεει και θα παραλεει.

SammyJim

….πονος απο τη ΝΟΚΙΑ γενικοτερα με το που καταντησε….το κορηφαιο λογισμικο με την καποτε Τελεια υποστηριξη, τα Flagship κινητα που ολος ο κοσμος περιμενε με αγωνια…εδω και 2 χρονια ΟΤΙ ΝΑΝΕ….απλα No More…..δεν παναβγαλει και 100 ΜΡ…δεν το σωζει….μονο για αυτους που Ξερουν.

victor

μπορει να το παρω σαν δευτερο κινητό όμως
αλλα νομιζω περισότερο σαν καμερα

makis88

Λέει και παραλέει!! Έρχεται και καλοκαίρι ότι πρέπει είναι (offlineGPS+PureView)! Ποιος κουβαλάει κάμερα όπου πάει στις βόλτες-διακοπές κλπ αν δεν είναι γυναίκα(με τσάντα)!:P

idor

Οποιος ξερει μπορει να καταλαβει…..αν αυτο το τηλεφωνο αξιζει η οχι!!…..τωρα θα μου πεις,αφου ολοι εχουν μαθει στη σαβουρα και στην επαναληψη….το κατι διαφορετικό,δυσκολα θα το αποδεχτούν….

iceman(the original)

το δυνατο σημειο του 808 ειναι σαφως η καμερα. οταν σου δινει 41 μεγαπιξελ οντως η εκτυπωση γινεται και ποστερ. με την τεχνολογια pure view σου δινει τη δυνατοτητα να τραβηξεις φωτο 8, 5, 3, μεγαπιξελ και να τις “ανεβασεις” ή να τις “μοιραστεις” σε facebook κτλπ, κτλπ, με μια σημαντικη διαφορα….: η ποιοτητα των φωτογραφιων ειναι ιδια με αυτη των 41 μεγαπιξελ…το βιντεο ειναι πραγματικα 1080p-mpeg4 σε πραγματικο χρονο, και οχι 3gpppp….που βγαινει σε ψευτο mp4. πιο πανω διαβασα μονο η “καμερα” δε φτανει. εδω ειναι το λαθος. το 808 μπορει να ειναι μονοπυρινο με “χαμηλη” αναλυση οθονης αλλα…. 1) δε χρειαζεται παραπανω πυρηνες γιατι εχει εκτος απο τη βασικη gpu, επιπλεον gpu αποκλειστικα για τη λειτουργια της καμερας και την απεικονιση φωτο και βιντεο συν το φιλτρο της νοκια ετσι ωστε να μην υπαρχει διαφορα στο ματι απο μια οθονη μεγαλυτερης αναλυσης, 2) μεσω ξεχωριστου επεξεργαστη ηχου στο 808 θα απολαμβανεις ποιοτητα ηχου cd και στην αναπαραγωγη και στην εγραφη, 3) ο browser ειναι ολοκαινουργιος και ποιανει τις ιδιες μετρησεις με των αλλων λειτουργικων. 4) πληρη υποστηριξη html 5, 5) ακουστικα με υποστηριξη dts…. ολα αυτα φαντασου απο μονοπυρινο και τη belle…. μη κραζετε κατι που δεν ξερετε….… Συνέχεια »

kostass

Δίνει πόνο η κάμερα!!!

Nickolas

Απλά τέλειο!!!

Mindtrapper

Εντάξει, με Symbian μάλλον θα το σνομπάρω αλλά έτσι και κάνει η ΝΟΚΙΑ την μαγκιά και βγάλει παρόμοιο με WP έφυγα. Αρκεί να βγεί φέτος πριν τα Xmas γιατί έχουν και καινούργιο iPhone και μπορεί να με κερδίσει αυτό. 🙂

techbilaras 4s

Δεν νομιζω η νοκια πως παει να τα βαλει με Iphone κτλ με αυτη την συσκεη παιδια..ειναι καθαρα ενα κινητο για οσους αγαπανε καλη καμερα και δεν ειναι λιγοι αυτοι..μην κοιτατε που εδω μπενουμε λιγο ποιο ψαγμενα ατομα με λογισμικα κτλ.. Αν ερθει με sybian belle θα πουλησει πολυ..Η καμερα ειναι ονειρο…αντε να το δουμε και απο κοντα..

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Samsung Smartphones

Η Samsung εργάζεται σε ένα οικονομικό τηλέφωνο – Οι πρώτες εικόνες

Η Samsung φέρεται να εργάζεται επάνω σε ένα οικονομικό τηλέφωνο, που θα χαρακτηρίζεται από τα χρώματα και αναμένεται να κυκλοφορήσει μέσα στο 2023, όπως αναφέρουν οι φήμες.

Gear LG Smartphones

LG: Tεχνολογία οπτικού zoom 4x-9x για κάμερες smartphone

H LG πλέον έχει στραφεί στη δημιουργία εξαρτημάτων για smartphone, με την LG Innotek να ανακοινώνει στην CES 2023 μια νέα μονάδα οπτικού ζουμ για smartphones που μπορεί να μετακινείται μεταξύ δύο σημείων.

Internet Smartphones Social Media WhatsApp

Έρχεται το τέλος του WhatsApp σε συγκεκριμένα smartphones από 31 Δεκεμβρίου

To WhatsApp πρόκειται να σταματήσει να λειτουργεί σε συγκεκριμένα κινητά τηλέφωνα, γεγονός που αναμένεται να επηρεάσει εκατομμύρια χρήστες σε ολόκληρο τον κόσμο.

Smartphones Samsung Smartphones

Samsung: Μείωσε κατά 70% τους στόχους για πωλήσεις των Galaxy A23 5G

H Samsung μείωσε κατακόρυφα τους στόχους της για τις πωλήσεις των Galaxy A23 5G, σε ποσοστό που “αγγίζει” ακόμη και το 70%.