Nokia 920 PureView και 820, Διαρρέουν φωτογραφίες και στοιχεία στο Twitter

Μέσω διαρροής στο Twitter έχουμε την ευκαιρία να δούμε τι ετοιμάζουν οι Φινλανδοί της Nokia, καθώς αποκαλύπτονται κάποια πρώτα στοιχεία για το επερχόμενο Nokia 920, το οποίο θα είναι εξοπλισμένο με την τεχνολογία PureView, αλλά και το Nokia 820 το οποίο θα είναι και αυτό ένα από τα μελλοντικά Windows Phones της εταιρείας.

Οι πρώτες πληροφορίες για το 920 λένε ότι εκτός από την τεχνολογία PureView, θα υπάρχει μία οθόνη 4.5 ιντσών και πιθανότατα polycarbonate πλαίσιο. Στη θέση του επεξεργαστή, οι φήμες λένε ότι θα υπάρχει ο Qualcomm S4 με διπλού πυρήνα Krait CPU, αλλά και HD ανάλυση στην οθόνη του.

Από την πλευρά του, το Lumia 820 θα είναι εξοπλισμένο με οθόνη 4.3 ιντσών και οπτική τεχνολογία Carl Zeiss. Υπάρχουν, βέβαια και άλλες πηγές που αποκαλύπτουν ότι η οθόνη του 820 θα είναι 4.65 ιντσών, τεχνολογίας AMOLED και θα έχει έναν επεξεργαστή διπύρηνο στο 1.5 GHz. Τέλος, σημειώνεται ότι θα είναι εξοπλισμένο με LTE, NFC και κάρτα microSD.

, Nokia 920 PureView και 820, Διαρρέουν φωτογραφίες και στοιχεία στο Twitter

Πηγή: 1,2

O Νίκος Καϊμακάμης είναι δημοσιογράφος και συγγραφέας. Συνεργάζεται με διάφορα online μέσα κυρίως στο τεχνολογικό ρεπορτάζ, ενώ εργάζεται και ως data manager στο πρόγραμμα παροχής στέγασης προσφύγων ESTIA. Τις συγγραφικές του δημιουργίες μπορείτε να τις διαβάσετε στο www.nikosk.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

18 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Apostolos

Η αυτοκρατορία αντεπιτίθεται!!!!!!!!

supreme

παιδια θυμαμαι τα πρωτα κινητα που εφεραν καμερα και ειδικα εκεινα με την περιβοητη των 2 megapixel φανταζομαι απο τωρα σε 20 χρονια κινητα με καμερα 2 gigapixel που θα ανεβαινεις σε μια ταρατσα στην αθηνα και με το digital zoom θα τραβας φωτογραφια και θα βλεπεις τι γινεται στο μπανιο ενος ουρανοξυστη στην Καλιφορνια στην Αμερικη!!

Γιωργος Αγριανιτης

Οχι με μεγαλες διαφορες αλλα πιο ομορφα απο τα Lumia 800 και 900…
Ας ελπισουμε να κανουν την ιδια απιστευτα χαζη κινηση και εχουν τα δυο κινητα σχεδον ιδια specs αλλα μεγαλη χρηματικη διαφορα…

ddr2

Κουκλιά απ΄έξω, θηρία από μέσα.

Panagiotis Gr.

στο 920 βάλε και wireless charging και 8MP pureview camera

ΘΑΝΑΣΗΣ

Οκ ρε παιδια, χρυσa, αγια και τουμπανα τα κινητα αμα βγουν, αλλα αμαν πια με αυτο το design ala NOKIA N9. Δεν λεω το Ν9 εχει απιστευτο design εξωτερικα και καλα εκαναν εκει στη NOKIA και το υιοθετησαν και σε windows phone κινητα οπως LUMIA 800 και 900, αλλα μεχρι εκει. Δεν μπορουν να βαζουν το συγκεκριμενο σχεδιο σε ολου τους τα κινητα. Ελπιζω να εχουν διαφορετικο σχεδιασμο και design, γιατι θα ερθουν οι πετρες!

Ιωαννης

οσο η νοκια βγαζει κινητα με τετραγωνακια οσο και αν δεν μ’αρεσει του 2% θα ειναι!
αυτη ειναι η μεγαλη αληθεια!

Dimos

apistefta fainontai…. mpravo

makis88

@ΘΑΝΑΣΗΣ τα lumia 800/900 κλπ άρεσε σε όποιον το έχει δει και γνωρίζω αλλά λίγοι τα αγόρασαν αφού στα γνωστά μαγαζιά τουλάχιστον είχαν τιμή hi-end και τα specs τους ήταν μέτρια. Θα ήταν ξενέρωμα να μην εμφανιζόταν αυτό το υπέροχο design (με μικρές παραλλαγές) σε ανταγωνιστικό hardware!!

ANDREAS

απότι διάβασα θα έχει 8MP κάμερα με PureView τώρα τι σόι κάμερα θα είναι θα δούμε την τεταρτη

Θανασης

Απορω πως και κανεναν δεν ενδιαφερει η τιμη η οποια μαλλον θα λανσαριστουν τα νεα αυτα μοντελα. Η τεχνολογια Pureview απο μονη της ειναι ικανη να εκτιναξει το κοστος σε πολυ μεγαλα επιπεδα. Τα κινητα αυτα 99% θα εχουν οχι απλα απαγορευτικη τιμη αλλα περα απο καθετι εχουμε συνηθίσει για high-end smartphone.

Alexboom

πως να σε ενδιαφέρει η τιμή όταν δεν υπάρχει καν αναφορά σε αυτήν????

Κώστας Βλαχάκης

Alexboom, πως να γράψουμε για τιμή όταν δεν έχει ανακοινωθεί καν η συσκευή; Εδώ τις περισσότερες φορές ανακοινώνονται επίσημα οι συσκευές και δεν γίνεται άμεσα γνωστή η διαθεσιμότητα και η τιμή.

Nickolas

Κατα τη γνώμη μου καλά έκαναν και χρησιμοποίησαν παρεμφερές σχέδιο από τη στιγμή που το hardware θα είναι στα επίπεδα των άλλων εταιρειών και ίσως ακόμα καλύτερο, μένει να δούμε τι καινούριο θα προσφέρουν τα windows phone 8.
Τώρα όσον αφορά τις τιμές, δε νομίζω να τα έχουν ακριβότερα από τον ανταγωνισμό καθώς έτσι δε θα έχουν και τις αναμενόμενες πωλήσεις. Πάντως το πιο πιθανό είναι να μην πουν τίποτα για τιμές γιατί τα βλέπω να αργούν να βγούν στην αγορά, μέσα Οκτωβρίου και βάλε απ´ οτι ακούγεται.

Vasilis_G

Αν και χρόνια πολλά μακριά απο κινητά Νοκια ( ένα χρυσοπληρωμένο 6680 το τελευταίο)
Ένα 920 στις 4,5 – 4,7 ίνστες το έκανα ΑΜΕΣΑ δικό μου…

φινλανδός διανοούμενος

Επoχές Playstation 2 vs Xbox ξανά. Τοτε που η Sony έμοιαζε ανίκητη. 🙂 Windows 8, Surface tablets και σίδερο από Nokia. Είναι προφανές ότι η Microsoft θα κυνήγησει τα iTrendy μέχρι τέλους όπως έκανε και με την Sony…

Panos7GR

Nokia με Windows Phone 8 (και όλα τα καλούδια του), τεχνολογία PureView, διπύρηνο επεξεργαστή Qualcomm S4 (Krait), μεγάλη HD οθόνη και polycarbonate σώμα;;;;

Νομίζω πως η Βασίλισσα είναι έτοιμη να γυρίσει στο θρόνο της! Μπορεί να μην μου αρέσει που παρατάει το Symbian, αλλά έναν τόσο δυνατό σύμμαχο, την Microsoft, και με τέτοια όπλα (Lumia 920 PureView & Lumia 820, αν ισχύει η “διαρροή”) μπορεί άνετα να πολιορκησει με αξιώσεις αυτούς που την εκθρονισανε, Samsung και Apple.

Nokia μαζί σου με τέτοιες τουμπαναρες!!! (Βέβαια το ότι μας αρέσουν τέτοια μοντέλα δεν σημαίνει πως έχουμε και τα φράγκα να τα πάρουμε… Αυτό είναι άλλου παπά Ευαγγέλιο.)

George

Μιλάμε για τιμές στα Nokia και design όταν χρυσοπληρώνουμε sthn Ελλάδα τα εδω και 2 χρόνια ίδια και iphone….μια χαρά τα πάει και με την πατάτα που θα κάνει αύριο η Apple να παρουσιάσει πάλι ίδιο Iphone 5 ή καλύτερα New iphone…θα πουλήσει σαν ζεστό καρβέλι…που λέει και ο Κώστας…Μην ξεχνάμε ότι η αγορά της Ελλάδας είναι ένα τίποτα μπροστά σε άλλες χώρες!!!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Nokia

Τέλος εποχής για τα smartphone της Nokia

Aν πήρατε το πρώτο σας κινητό τηλέφωνο κατά τη δεκαετία του 90, τότε πιθανότατα θα ήταν ένα μοντέλο της Nokia.

Business Apple featured Nokia

Nokia – Apple: Υπέγραψαν πολυετή συμφωνία άδειας χρήσης πατέντας 5G

Η Nokia ανακοίνωσε ότι υπέγραψε μια νέα μακροπρόθεσμη συμφωνία πολλαπλών αδειών ευρεσιτεχνίας με την Apple.

Business Nokia vivo

vivo: Εκτός γερμανικής αγοράς – Έκλεισε το ηλεκτρονικό της κατάστημα

Η vivo δεν πουλά πλέον smartphone στη Γερμανία από το ηλεκτρονικό της κατάστημα, όπως αναφέρει η εταιρεία σε μήνυμα στον ιστότοπό της.

Smartphones Nokia

Nokia XR21: Με την υψηλότερη προστασία IP από το νερό και τη σκόνη

Η Nokia κυκλοφόρησε το rugged smartphone της XR21 με πιστοποίηση IP69K, η οποία είναι η υψηλότερη προστασία IP από το νερό και τη σκόνη.