Nokia 900 Ace, Θα θέλαμε να είναι αυτό

Την προηγούμενη εβδομάδα ανακοινώθηκαν το Nokia 800 και Nokia 710 τα πρώτα smartphones της Nokia με Windows Phone λειτουργικό. Πριν από την ανακοίνωσή τους υπήρξαν φήμες για ένα μεγαλύτερο πιο δυνατό μοντέλο το Nokia 900 που τελικά δεν επιβεβαιώθηκαν. Σήμερα πάλι εμφανίστηκε μια εικόνα του σε έκθεση της Nokia στο London Design Museum. Πραγματικότητα ή απλά ένα mockup;

Οι πληροφορίες μιλούν για Windows Phone Mango, επεξεργαστή 1.4GHz, 1GB RAM, ενσωματωμένη μνήμη 32GB, Bluetooth 4.0 και μπαταρία 1800 mAh.

, Nokia 900 Ace, Θα θέλαμε να είναι αυτό

Πηγή

Ο Κώστας Βλαχάκης είναι δημοσιογράφος τεχνολογίας, αρθρογραφεί από το 1999 και είναι δημιουργός των site τεχνολογίας Techblog.gr και Autonomous.gr. Έχει συνεργαστεί με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, ήταν συμπαρουσιαστής στην εκπομπή τεχνολογίας Escape στην ΕΤ1 και ραδιοφωνικός παραγωγός στο σταθμό Αθήνα 984. Επίσης έχει αρθρογραφήσει στις εφημερίδες Ναυτεμπορική, Καθημερινή και Παραπολιτικά, πάντα για θέματα τεχνολογίας. Μάθετε περισσότερα για τον Κώστα στο Magikokopidi.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

4 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Lambros

Αν είναι όντως πραγματικό και όχι κάποιο mockup εμένα μου αρέσει πολύ τόσο από άποψη σχεδίασης όσο και από άποψη λειτουργικού.

radiohead

Πραγματικά δεν βρίσκω το λόγο για οθόνες μεγαλύτερες των 4 ιντσών και μεγάλες συσκευές οταν τα mango δουλεύουν σε 480X800 ανάλυση. Είδαμε ήδη το pixelation της οθόνης του Titan που φαίνεται εντονα στο ζουμάρισμα. Με τα windows 8 και 720p ή καλύτερη ανάλυση θα εχει νόημα, αλλα προς το παρόν οχι

gadgetfreak

Ρε καλή και άγια Νοκια σε λατρέυω,σε αγαπάω αλλα αυτη την στιγμή εχεις το συμπιαν ΧΕΣΜΕΝΟ(συγγνώμη για τα γαλλικά μου)Δεν λεω καλά και αγια τα windows phone αλλα μας εχεις φλομώσει στη μετριότητα με τα νεα κινητα σου!Τα 700,701 τι να τα κανει αυτος που έχει ν8?(π.χ εγω) οποιος αγαπάει συμπιαν δεν δινει τα λευτα του(γιατί και αυτο παίζει τεραστιο ρολο)σε κάποιο προϊον που είναι κατώτερο!Μετα απο το ξέσπασμα μου λοιπόν!Ωραιο το κινήτο αλλα οι περιορισμοί δεν με βοηθανε!,τι εγινε αποφάσισαν να πολεμησουν την πείρατεια?Εγω θελω να στελνω τραγουδια,φοτογραφιες,βιντεο!αν δεν μπορω δεν αφηνω το χαλαρο μου περιβαλλον για κατι αλλο.

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΗΛΙΟΠΟΥΛΟΣ (dimitrismpower)

Το Bluetooth 4.0 τι νεο εχει ??

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Windows Phone Windows Phone Smartphones

Wileyfox Pro: Windows Phone με οθόνη 5″ HD και τιμή 213 ευρώ

Η ίδια η Microsoft ουσιαστικά έχει βάλει τέλος στα Windows Phone smartphones, αλλά η βρετανική Wileyfox κυκλοφορεί ένα νέο κινητό με το mobile OS της Microsoft. Αυτό είναι το Wileyfox Pro, το οποίο δεν ανακοινώθηκε με πολλές επισημότητες.

News Microsoft Nokia Lumia 520 Windows Phone Smartphones

Nokia Lumia 520: Η συσκευή του 2013 παραμένει το δημοφιλέστερο WP

Το entry-level Nokia Lumia 520 που ανακοινώθηκε το 2013 ήταν το πιο δημοφιλές Windows Phone και 28 μήνες αργότερα παραμένει στην κορυφή. Δεν μιλάμε για πωλήσεις, αλλά για το Windows Phone κινητό που χρησιμοποιείται περισσότερο αυτή τη στιγμή.

News LG LG Smartphones LG Windows Phone Smartphones

LG Lancet: Επιστροφή με low-end Windows Phone

Εδώ και καιρό υπήρχαν οι ενδείξεις ότι η LG θα επιστρέψει στην mobile πλατφόρμα της Microsoft μετά από απουσία χρόνων. Όσοι περίμεναν να δουν μια Windows Phone έκδοση του LG G4, μάλλον θα απογοητευτούν καθώς σήμερα ανακοίνωσε επίσημα το LG Lancet το οποίο προορίζεται για την αμερικάνικη Verizon.

News Microsoft Microsoft Lumia 435 Windows Phone Smartphones

Έρχεται το Microsoft Lumia 435

Το Lumia 435 της Microsoft κατευθύνεται προς τα ράφια των καταστημάτων σε Η.Π.Α και σε ορισμένες ευρωπαϊκές αγορές. Πρόκειται για το φθηνότερο smartphone της σειράς Lumia με οθόνη 4 ιντσών ανάλυσης 480×800 pixel (233 ppi), διπύρηνο επεξεργαστή Snapdragon 200 1.2GHz, μνήμη RAM 1GB, εσωτερική μνήμη 8 GB υποδοχή για κάρτα microSD.