Nokia: Δυο Android smartphones με οθόνη 2K και Snapdragon 820;

Πριν από μερικούς μήνες η Nokia βρέθηκε στο προσκήνιο ανακοινώνοντας ότι θα επιστρέψει στην αγορά smartphones και έκτοτε τα leaks είναι ουκ ολίγα. Οι διαρροές μιλούν για δυο Android smartphones, τα οποία θα επιχειρήσουν να σταθούν στο ίδιο επίπεδο με τα σημερινά Android.

Οι πληροφορίες κάνουν λόγο για τουλάχιστον δυο Android μοντέλα, τα οποία έχουν οθόνες 5.2 και 5.5 ιντσών 2K και ετοιμάζονται να κυκλοφορήσουν στην Κίνα.

Επιπλέον αναφέρεται ότι θα φορούν τον κορυφαίο επεξεργαστή της Qualcomm, Snapdragon 820 και ότι θα έχουν πιστοποίηση IP68, που σημαίνει ότι θα έχουν αντοχή στο νερό και τη σκόνη. Όπως είπαμε, επισημαίνεται ότι θα κυκλοφορήσουν στην αγορά της Κίνας και δεν αναφέρεται αν προορίζονται και για τη διεθνή αγορά.

Υπενθυμίζουμε ότι η Nokia δεν θα επιστρέψει στην αγορά των smartphones με τον τρόπο που ήταν κάποτε, αλλά ουσιαστικά θα δανείζει το brand της σε τρίτους, οι οποίοι θα αναλάβουν την κατασκευή.

nokia android smartphones, Nokia: Δυο Android smartphones  με οθόνη 2K και Snapdragon 820;

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

4 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Αλέξανδρος

Έχω περιέργεια να δω πως θα τα κάνουν εξωτερικά αλλά και αν θα κάνουν κάτι εξτρά στο software.

Πάντως αν αργήσει κι άλλο μέχρι και ΄γω που μεγάλωσα με Nokia στο τέλος θα την ξεχάσω

giorgosgek

γυρνα πισω ρε ΝΟΚΙΑαρα, βγαλε μια κινηταρα “δικοπο μαχαιρι” οσο high end παει και φθηνοτερο συγκριτικα με τα υπολοιπα και οτι γινει. Ελπιζω να καταλαβε τα λαθη της και οποιος τα καταλαβαινει για εμενα αξιζει δευτερη ευκαιρια

Jorge

Το τελευταίο με χαλάει, το να μπει το Nokia σαν Brand δεν αξίζει αν δεν ειναι αντίστοιχη η ποιότητα. Αλλά ακούγεται πολύ δυνατό.

ironmanmark40

Μπείτε στο σαιτ windows central , εχει παρουσίαση του Nokia McLaren 3d touch που τελικά δεν μπήκε στη παραγωγη και ποσο μπροστά ήταν, ποσο μεγάλο λάθος έκανε η Microsoft που δεν το έβγαλε και ποσο μπροστά σαν εταιρεία είναι η Nokia….

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Software Android Google

Gemini για Android: Θα σας επιτρέπει να ανεβάσετε αρχεία PDF

Η εφαρμογή Gemini στο Android λαμβάνει συνεχώς βελτιώσεις από όταν κυκλοφόρησε στις αρχές του έτους, αποκτώντας νέες δυνατότητες.

Software Android featured Google

Android 15 Beta 1.1: Διορθώνει προβλήματα με τις ανέπαφες πληρωμές NFC και Google Wallet

Η Google κυκλοφόρησε μια μικρή ενημέρωση κώδικα για το τρέχον πρόγραμμα Android 15 Beta, η οποία αντιμετωπίζει ορισμένα ζητήματα.

Software Android Android Malware featured

Τρεις εφαρμογές Android που πρέπει να διαγράψετε – Μπορούν να αδειάσουν τους τραπεζικούς σας λογαριασμούς

Για την ύπαρξη τριών κακόβουλων εφαρμογών Android που πρέπει να διαγράψουν όλοι οι χρήστες άμεσα από τις συσκευές τους προειδοποιεί η ESET.

Software Android Bluetooth Google

Google: Το “Find My Device” όταν η συσκευή έχει άδεια μπαταρία θα είναι διαθέσιμο μόνο στα premium Android

Η Google ανακοίνωσε τη λειτουργία “Find My device” που θα παρακολουθεί το τηλέφωνο μέσω της ισχύος των εκατομμυρίων συσκευών με Bluetooth.