Nokia Asha 210, Series 40 smartphone με φυσικό QWERTY πληκτρολόγιο

Αυτό το κάτι νέο που ετοίμαζε η Nokia παρουσιάστηκε σήμερα και είναι το Series 40 smartphone Nokia Asha 210 με φυσικό QWERTY πληκτρολόγιο και οθόνη 2.4 ιντσών ανάλυσης 320×240 pixels. Το Asha 210 ενσωματώνει Wi-Fi, κάμερα 2 Megapixel με ψηφιακό ζουμ 4x και υποδοχή για κάρτες μνήμης micro SD.

Θα κυκλοφορήσουν δύο εκδόσεις το Nokia Asha 210 και το Nokia Asha 210 DS με υποδοχή για δύο κάρτες SIM.

Nokia Asha 210, Nokia Asha 210, Series 40 smartphone με φυσικό QWERTY πληκτρολόγιο

Nokia Asha 210, Nokia Asha 210, Series 40 smartphone με φυσικό QWERTY πληκτρολόγιο

Ο Κώστας Βλαχάκης είναι δημοσιογράφος τεχνολογίας, αρθρογραφεί από το 1999 και είναι δημιουργός των site τεχνολογίας Techblog.gr και Autonomous.gr. Έχει συνεργαστεί με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, ήταν συμπαρουσιαστής στην εκπομπή τεχνολογίας Escape στην ΕΤ1 και ραδιοφωνικός παραγωγός στο σταθμό Αθήνα 984. Επίσης έχει αρθρογραφήσει στις εφημερίδες Ναυτεμπορική, Καθημερινή και Παραπολιτικά, πάντα για θέματα τεχνολογίας. Μάθετε περισσότερα για τον Κώστα στο Magikokopidi.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

18 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Nikos

72 δολλαρια προ φορων…….Δεν φαινεται ασχημο για feature phone….θα ηθελα βεβαια να δω τι λεει και το series 40 που δεν εχει πεσει καθολου στην αντιληψη μου…αν υπαρχει καποια συνδεση με google calendar και keep,θα με ενδιεφερε για 2η συσκευη…

Κωνσταντίνα Δορλή

Πολύ όμορφη η σχεδίαση του Nokia Asha 210! Είναι ωραία τα χρώματα και πιστεύω ότι θα πουλήσει πολύ. Βλέπω ότι θάχει διαφορά από το Nokia C3 του οποίου είμαι κάτοχος τα τελευταία 2,5 χρόνια, διότι κάποια apps δεν τα σηκώνει εύκολα το C3. Περιμένω να μάθω κι άλλα για αυτό διότι έχει αισθητική lumia αλλά σε τιμή που μπορεί να την αντέξει η τσέπη μου.

920

72 δολλαρια για ν αρθει στην ουγκαντα 172?

Nickolas

Ειδικά στο μπλέ είναι κουκλί, με ψήνει πολύ. Μου αρέσει και το κουμπί που πρόσθεσαν να μπαίνεις απευθείας στο whatsapp. Η κάμερα επίσης δικό της κουμπί και ανοίγει ακόμη και αν είναι κλειδωμένο, μακάρι να ήταν της προκοπής βέβαια. Μου φαίνεται το λειτουργικό s40 έχει πολλές δυνατότητες, αν έβαζαν πιο δυνατούς επεξεργαστές και πρόσεχαν τα υπόλοιπα χαρακτηριστικά, θα είχε μεγαλύτερη επιτυχία η σειρά asha.

dimpep

Όμορφο τηλέφωνο. Η νέα σχεδιαστική λογική της Nokia με βρίσκει σύμφωνο. Και μου αρέσει που προμοτάρουν ακόμα και τα φτηνά τους τηλέφωνα

Ελλάδα γύρω στα 100- 120 ευρώ το κόβω από παρόχους.

Νικολάκης

Όμορφο, τηλέφωνο, μαζεμένο και προσέγμενο ως προς τα Features που προσφέρει! Μακάρι η Nokia να κυκλοφορούσε συσκευές Dual sim με καλύτερα χαρακτηριστικά, σίγουρα θα κέρδιζε μεγάλη μερίδα καταναλωτών!

Δημήτρης Κ.

Ωραίο το τηλεφωνάκι,ήθελα να σου στείλω Κώστα τις πηγές αλλά με πρόλαβες 😛

keysmith

είναι touch η οθόνη του? Υποθέτω ναι..
Πολύ όμορφο. Θα ήθελα πολύ να δώ σε android και wp τέτοια τηλέφωνα, δεν καταλαβαίνω την λογική να βγάζουν (σχεδόν) αποκλειστικά touch και μάλιστα γκουμούτσες οθόνες.

Η κάμερα δυστυχώς δεν θα λέει πολλά (2mp free focus λογικά) και είναι ένα κρίμα για τα νεαρά παιδιά που το αγοράζουν συνήθως. Τα καλύτερά τους χρόνια (ομορφιά, παρέες, διασκέδαση) να αποτυπώνονται σε άθλιες φωτογραφικές. Ανάποδα έπρεπε να είναι. Τα κινητά των νέων να είναι όλα 8mp/hd video και όσο μεγαλώνουν να πέφτουν σε ανάλυση :))

Darth

72 δολλαρια δλδ 54 ευρω +13 ευρω το φπα πάμε 67 ευρω + αισχροκερδια και κλέψιμο στην Ουγκάντα (Ελλάδα ήθελα να πω) κάνα 50 ευρω
έτσι πάμε 115 120 ευρώ στην Ελλάδα αν είμαστε τυχεροί………….

Γιώργος Κου.

Μου άρεσε πάρα πολύ για ένα απλό κινητό…;)
Και εμένα μου αρέσει που ακόμα φτιάχνει κινητά για κατώτερες απαιτήσεις….

Kosmas

Ωραίο αλλά είχα “φτιαχτεί” για qwerty windoφωνο…! Μου κόπηκαν τα φτερά…! 🙁

921

Πότε θα κυκλοφορήσει το τηλέωνο στην Ελλαδα ;

stathis

Κώστα ξέρουμε πότε θα κυκλοφορήσει στην Ελλάδα?

Γιώργος

Έχει 3G ?

123

Κυκλοφόρησε με 80 ευρώ το έχει η Electronet

Νίκος

Παίδες
Το έχω στην κατοχή μου
80€ τη περιμένετε ;;;;
Προσφέρει αρκετά
Όχί τα τρελα άλλά αρκετά
Wi-Fi
Μπαταρία σκυλί
Κάμερα με 2Μρ άλλά με καλή ανάληση
2καρτ
Πληκτρολόγιο που σου λύνει τα χέρια στα μηνύματά (στέλνω και 100 την μέρα)
Καλά τα αφής άλλά σαν τα πλήκτρα τίποτα
Ποδήλατό κάνω και απαντάω άνετα με το ένά χέρι
Έξαλου δεν είναί και εποχή που να σκαμε 400εύρα
Φιλικά πάντα

Mhtsos

Μου φενεται καλο κινητακι, δεν το εχω στην κατοχη αλλα σκευτομαι να το αγοσω! Η αληθεια ειναι με προβληματιζει οτι δεν εχει android! Θα ηθελα λοιπον, καποιος που το εχει αγορασει να μου πει αν γινεται απο το symbian apps η απο nokia store να κατεβασω εφαρμογες οπως viber,maps κ.λ.π! Επισης θα ηθελα να μαθω ειναι γρηγορο? Οποιαδηποτε πληροφορια ειναι δεκτη 🙂

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Nokia

Τέλος εποχής για τα smartphone της Nokia

Aν πήρατε το πρώτο σας κινητό τηλέφωνο κατά τη δεκαετία του 90, τότε πιθανότατα θα ήταν ένα μοντέλο της Nokia.

Business Apple featured Nokia

Nokia – Apple: Υπέγραψαν πολυετή συμφωνία άδειας χρήσης πατέντας 5G

Η Nokia ανακοίνωσε ότι υπέγραψε μια νέα μακροπρόθεσμη συμφωνία πολλαπλών αδειών ευρεσιτεχνίας με την Apple.

Business Nokia vivo

vivo: Εκτός γερμανικής αγοράς – Έκλεισε το ηλεκτρονικό της κατάστημα

Η vivo δεν πουλά πλέον smartphone στη Γερμανία από το ηλεκτρονικό της κατάστημα, όπως αναφέρει η εταιρεία σε μήνυμα στον ιστότοπό της.

Smartphones Nokia

Nokia XR21: Με την υψηλότερη προστασία IP από το νερό και τη σκόνη

Η Nokia κυκλοφόρησε το rugged smartphone της XR21 με πιστοποίηση IP69K, η οποία είναι η υψηλότερη προστασία IP από το νερό και τη σκόνη.