Nokia Asha 305, Κυκλοφορεί την ερχόμενη εβδομάδα με τιμή 90 ευρώ

Η Nokia ανακοίνωσε την έναρξη διάθεσης του Nokia Asha 305 στην ελληνική αγορά. Η λέξη Asha, η οποία στα ινδικά σημαίνει ελπίδα, υπογραμμίζει ακριβώς την προσήλωση της Nokia στο να δημιουργεί θετική εμπειρία χρήσης και να προσφέρει νέες ευκαιρίες επικοινωνίας σε εκατομμύρια ανθρώπους, βοηθώντας τους έτσι να υλοποιήσουν τις φιλοδοξίες τους.

, Nokia Asha 305, Κυκλοφορεί την ερχόμενη εβδομάδα με τιμή 90 ευρώ

Το Nokia Asha 305 είναι ένα διασκεδαστικό Easy Swap κινητό με Dual SIM, το οποίο βοηθάει τους χρήστες να αξιοποιούν απόλυτα το τηλέφωνό τους, ενώ παράλληλα να διατηρούν τον έλεγχο του κόστους. Η συσκευή διαθέτει μία φωτεινή, πολύχρωμη και ανθεκτική οθόνη 3 ιντσών WQVGA, Bluetooth και σύνδεση Dual Band. Σαράντα δημοφιλείς τίτλοι της EA είναι διαθέσιμοι αποκλειστικά για τη Nokia καθώς και μία κάμερα 2MP, Nokia Maps και το πρωτοποριακό Nokia Browser το οποίο βοηθάει σημαντικά στη μείωση του κόστους λήψης δεδομένων.

Ο Nokia Browser 2.0 αποτελεί τη μεγάλη, πρόσφατη αναβάθμιση που ενσωματώνει την τεχνολογία cloud της Nokia για να μειώσει την κατανάλωση δεδομένων μέχρι και 90%, με αποτέλεσμα οι χρήστες να απολαμβάνουν ταχύτερη και φθηνότερη πρόσβαση στο Ίντερνετ. Οι ιστοσελίδες “φορτώνονται” τρεις φορές πιο γρήγορα συγκριτικά με συσκευές χωρίς cloud-accelerated περιήγηση, κάνοντας πιο εύκολο για τους χρήστες να επιλέγουν ανάμεσα στις περισσότερες από 10.000 διαθέσιμες διαδικτυακές εφαρμογές. Επίσης, προσφέρουν μία πιο πλούσια και πιο διαδραστική εμπειρία ενώ χρησιμοποιούν λιγότερα δεδομένα από μία συμβατική εφαρμογή.

Εκτός από την προσφορά μίας ολοκληρωμένης online κοινωνικής εμπειρίας, το Nokia Asha 305 έχει δημιουργηθεί για ψυχαγωγία. Η συσκευή προσφέρει 40 παιχνίδια από την EA, αποκλειστικά για τη Nokia, τα οποία οι χρήστες θα μπορούν να κατεβάσουν δωρεάν και να κρατήσουν για πάντα. Τα διαθέσιμα παιχνίδια καλύπτουν τις κατηγορίες δράση, ηλεκτρονικά και αθλητικά και περιλαμβάνουν τίτλους όπως: Tetris, Bejeweled, Need for Speed: The Run και Fifa 2012.

, Nokia Asha 305, Κυκλοφορεί την ερχόμενη εβδομάδα με τιμή 90 ευρώ

Ο Αλέξανδρος Παππάς είναι ο πιο παλιός συνεργάτης του Techblog και επωμίζεται την επικοινωνία του site με τις εταιρείες καταγράφοντας όλα τα νέα τεχνολογίας από την ελληνική αλλά και την διεθνή ειδησεογραφία. Ο Αλέξανδρος έχει σπουδάσει στην Αγγλία και σήμερα διατηρεί ένα από τα μεγαλύτερα βιβλιοπωλεία στην Χαλκιδική.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

3 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
μάρκος xperia

WiFi δεν εχει. Επρεπε τουλάχιστον να εχει τουλάχιστον καλύτερη κάμερα.

b21

Αναμένουμε το πλουσιότερο σε χαρακτηριστικά 311.

Takis

Όμορφο κινητό και καλή η τιμή για αυτά που προσφέρει και για την ποιότητά των υλικών του, που λογικά θα είναι υψηλή λόγο NOKIA.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Nokia

Τέλος εποχής για τα smartphone της Nokia

Aν πήρατε το πρώτο σας κινητό τηλέφωνο κατά τη δεκαετία του 90, τότε πιθανότατα θα ήταν ένα μοντέλο της Nokia.

Business Apple featured Nokia

Nokia – Apple: Υπέγραψαν πολυετή συμφωνία άδειας χρήσης πατέντας 5G

Η Nokia ανακοίνωσε ότι υπέγραψε μια νέα μακροπρόθεσμη συμφωνία πολλαπλών αδειών ευρεσιτεχνίας με την Apple.

Business Nokia vivo

vivo: Εκτός γερμανικής αγοράς – Έκλεισε το ηλεκτρονικό της κατάστημα

Η vivo δεν πουλά πλέον smartphone στη Γερμανία από το ηλεκτρονικό της κατάστημα, όπως αναφέρει η εταιρεία σε μήνυμα στον ιστότοπό της.

Smartphones Nokia

Nokia XR21: Με την υψηλότερη προστασία IP από το νερό και τη σκόνη

Η Nokia κυκλοφόρησε το rugged smartphone της XR21 με πιστοποίηση IP69K, η οποία είναι η υψηλότερη προστασία IP από το νερό και τη σκόνη.