Nokia Bandit, Πληροφορίες για το νέο phablet

Η Nokia, σύμφωνα με τις πληροφορίες που επικαλείται το έγκυρο Verge, θα μας παρουσιάσει ένα Windows Phone phablet, το οποίο θα ονομάζεται Bandit, θα είναι εξοπλισμένο με οθόνη full HD 6 ιντσών και έναν τετραπύρηνο επεξεργαστή Qualcomm Snapdragon.

H Nokia έχει προγραμματισμένο ένα event παρουσίασης προϊόντος στις 28 Αυγούστου στη Μόσχα, αλλά δεν οι φήμες λένε ότι το Bandit δεν θα παρουσιαστεί εκεί. Επιπρόσθετες πληροφορίες λένε ότι το Bandit θα είναι εξοπλισμένο με μία κάμερα 20 Megapixel στο πίσω μέρος. Μάλιστα, εκτιμάται ότι αυτό θα είναι το πρώτο από μια σειρά συσκευών με Windows Phone λειτουργικό και ανάλυση 1080p που ετοιμάζει η Nokia.

Nokia Bandit, Nokia Bandit, Πληροφορίες για το νέο phablet

Πηγή

O Νίκος Καϊμακάμης είναι δημοσιογράφος και συγγραφέας. Συνεργάζεται με διάφορα online μέσα κυρίως στο τεχνολογικό ρεπορτάζ, ενώ εργάζεται και ως data manager στο πρόγραμμα παροχής στέγασης προσφύγων ESTIA. Τις συγγραφικές του δημιουργίες μπορείτε να τις διαβάσετε στο www.nikosk.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

12 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
jonjon

Bandit γιατί η τιμή θα είναι κλέψιμο; 🙂

Εντυπωσιακή κάμερα και πολύ καλή ανάλυση οθόνης. Ενα mini windows “tablet” που πιστεύω ότι θα έχει μια λογική τιμή.

vassilis7

Καλόόόόόόόόός!!!

ΕΥΡΙΠΙΔΗΣ

ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΕΧΩ ΚΟΛΗΜΑ ΜΕ ΚΑΝΕΝΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΟ ΠΙΣΤΕΥΩ ΠΩΣ ΑΥΤΗ Η ΚΗΝΙΤΑΡΑ ΑΝ ΚΥΚΛΟΦΟΡΟΥΣΕ ΜΕ ANDROIT ΘΑ ΕΚΑΝΕ ΤΙΣ ΔΙΠΛΑΣΙΕΣ ΠΩΛΗΣΕΙΣ ..ΜΕ ΣΕΒΑΣΜΟ ΣΤΑ WINDOWS…

Darth

πωωω να είχε αυτό το τέρας meego η έστω Android θα πουλούσε τρελλς(μετά από κάποιους μήνες βέβαια αφού έπεφτε η τιμή) έτσι όμως δεν προβλέπεται αισιόδοξο μέλλον

mixtri

Το ότι δεν αρέσει σε εσάς δε σημαίνει τίποτα για το μέλλον του phablet.

Πολύ ωραίο. Πάμε γερά ΝΟΚΙΑ 🙂

πασχαλης

παρα πολυ ομορφο…

Teo

6 ίντσες οθόνη με 2 πόντους Bezel πάνω και 2 κάτω σημαίνει ότι το Bandit θα είναι ΤΕΡΑΣΤΙΟ.
Δεύτερον..Ωπ,τι έγινε,αρχίζουμε και καλοβλέπουμε τα τετραπυρινα σε WP??? Τον χρειάζεται τελικά τον πυρήνα του και το WP,ε?
Τρίτον..επιτέλους Full HD οθόνη σε WP..Αυτές είναι εξελίξεις !!!
*Sorry αν γίνομαι καυστικός αλλά..

Conx

Μια καλη κάμερα θέλω να δω ρε νοκια αν και γενικά δεν εχεις απογοητεύσει ποτέ σε αυτόν τον τομέα και μια οθόνη 5-5.2 inches μαζί με sd 800 στα 2.3 με μικρό bezel το κινητό… Αν το κάνεις αυτό μετά πάρε μου τα λεφτάααα!!!

tasos

@cConx η nokia εκτος απο το phablet θα βγαλει και ενα ακομα μοντελο το mokia lumia 825 με 5.3 ιντσες οθονη και quad core επεξεργαστη.

Nickolas

@Teo
Το WP μπορεί να μην το χρειάζεται, στο μυαλό των καταναλωτών όμως αυτό έχει περάσει. Άλλωστε ούτε το android χρειάζεται οκταπυρηνο για να λειτουργήσει σωστά, μην κοιτάς που οι κατασκευαστές προσθέτουν άχρηστες κακογραμμένες εφαρμογές και μετά απορούν όλοι γιατί λαγκάρει με 2GB RAM

ΓιαννηςΡ

Πρωτη φορα ερωτευτηκα τοσο πολυ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones HMD Global Nokia

HMD: Επανακυκλοφορεί τα κλασικά τηλέφωνα Nokia 6310, Nokia 5310 και Nokia 230

Η HMD μόλις κυκλοφόρησε τρία νέα τηλέφωνα, όλα μια μοντέρνα έκδοση των κλασικών Nokia, τα Nokia 6310 (2024), 5310 (2024) και 230 (2024).

Smartphones Nokia

Τέλος εποχής για τα smartphone της Nokia

Aν πήρατε το πρώτο σας κινητό τηλέφωνο κατά τη δεκαετία του 90, τότε πιθανότατα θα ήταν ένα μοντέλο της Nokia.

Business Apple featured Nokia

Nokia – Apple: Υπέγραψαν πολυετή συμφωνία άδειας χρήσης πατέντας 5G

Η Nokia ανακοίνωσε ότι υπέγραψε μια νέα μακροπρόθεσμη συμφωνία πολλαπλών αδειών ευρεσιτεχνίας με την Apple.

Business Nokia vivo

vivo: Εκτός γερμανικής αγοράς – Έκλεισε το ηλεκτρονικό της κατάστημα

Η vivo δεν πουλά πλέον smartphone στη Γερμανία από το ηλεκτρονικό της κατάστημα, όπως αναφέρει η εταιρεία σε μήνυμα στον ιστότοπό της.