Nokia C1: Νέα εικόνα κάνει την εμφάνισή της

Το Nokia C1 είναι δεδομένο ότι θα το δούμε μέσα στο 2016 και τώρα κάνει ακόμα μία εμφάνιση με μια φωτογραφία, μαζί με κάποιες πληροφορίες. Δεν είναι ακόμα σίγουρο ότι θα ονομάζεται Nokia C1, αλλά με αυτό το όνομα συνοδεύονται όλες οι σχετικές φήμες για αυτό μέχρι στιγμής. 

Στην τελευταία εικόνα στο Διαδίκτυο εμφανίζονται πολλά χρώματα στα οποία θα είναι διαθέσιμο το Nokia C1. To πιο ενδιαφέρον στοιχείο είναι ότι στην φωτογραφία που έχει διαρρεύσει εμφανίζεται το smartphone να τρέχει δύο λειτουργικά συστήματα: Android και Windows 10 Mobile.

Δεν έχει γίνει σαφές εάν θα υπάρχουν δύο διαφορετικές εκδόσεις του Nokia C1, η μία με το Android και η άλλη με Windows 10 Mobile. Οι περισσότερες πληροφορίες μιλούν για επιλογή του Android από τη Nokia, αλλά δεν αποκλείεται τελικά να δούμε και ακόμα μία έκδοση με Windows 10 Mobile.

H συμφωνία της Microsoft με τη Nokia προβλέπει ότι η δεύτερη μπορεί να επιστρέψει στην αγορά των smartphones το νωρίτερο στο τέταρτο τρίμηνο του 2016, οπότε θα αργήσουμε λίγο μέχρι να δούμε την επίσημη παρουσίαση του Nokia C1.

Nokia C1, Nokia C1: Νέα εικόνα κάνει την εμφάνισή της

Πηγή

O Νίκος Καϊμακάμης είναι δημοσιογράφος και συγγραφέας. Συνεργάζεται με διάφορα online μέσα κυρίως στο τεχνολογικό ρεπορτάζ, ενώ εργάζεται και ως data manager στο πρόγραμμα παροχής στέγασης προσφύγων ESTIA. Τις συγγραφικές του δημιουργίες μπορείτε να τις διαβάσετε στο www.nikosk.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

6 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
rose

Στην Nokia καθε φορα που ακουνε ms φτερνιζονται ,δεν νομιζω να ξανακουμπησουν λειτουργικο της .

tasos

Το ότι η Nokia θα κάνει πάλι Windows Phone, ομολογώ ότι δε το περίμενα, αλλά πολύ πιθανό να ήταν και μέλος της συμφωνίας με τη Microsoft….επίσης μη πω κίολας ότι αν το 90% των WP συσκευών το κατέχει η Microsoft, δεν είναι απαράλογο αν μεγάλο μέρος αυτού του ποσοστού το πάρει ΠΆΛΙ η Nokia. Έτσι και αλλιώς πολύ την έχουν συνδέση με τα Windows Phone και τα Lumia.

Sotiris

Θα αυτοκτονήσει πάλι η Nokia που από κυρίαρχος αναγκάστηκε το mobile τμήμα της να εξαγοραστεί από την Ms επειδή αγκιστρώθηκε σε ένα πεθαμένο εν τη γενέσει του λειτουργικό; Δεν το νομίζω. Αν θέλουν να έχουν ανταπόκριση το μόνο που χρειάζεται είναι vfm συσκευές κι ας έχουν pure android. Βέβαια τους βλέπω για κάτι custom σε στυλ launcher z, θέλει δουλειά ακόμα αλλά μακάρι να τα καταφέρουν. Χωρίς μετόχους που ξεπουλήθηκαν στην Ms, χωρίς τον Δούρειο Ίππο Έλοπ.

tasos

Aν βγάλει και το μοντέλο με Windows, εκτός από το Android….χώρια από έσοδα που θα έχει από εκεί, θα έχει κάποια έσοδα από Windows, καθώς θα αρπάξει μάλλον μεγάλο ποσοστό από τη Microsoft, λόγο σύνδεσης του ονόματος Nokia με Windows Phone και Lumia.

mixtri

Αν και έλεγα να πάρω ξανά Huawei, μάλλον αξίζει λιγάκι ακόμη η αναμονή! 🙂

Mary

Συγνώμη τωρα σοβαρά σας φαίνονται αληθινές οι φωτογραφίες; Δεν λέω υπέροχο design αλλα ταυτόχρονα και πολυ κακό Photoshop!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones HMD Global Nokia

HMD: Επανακυκλοφορεί τα κλασικά τηλέφωνα Nokia 6310, Nokia 5310 και Nokia 230

Η HMD μόλις κυκλοφόρησε τρία νέα τηλέφωνα, όλα μια μοντέρνα έκδοση των κλασικών Nokia, τα Nokia 6310 (2024), 5310 (2024) και 230 (2024).

Smartphones Nokia

Τέλος εποχής για τα smartphone της Nokia

Aν πήρατε το πρώτο σας κινητό τηλέφωνο κατά τη δεκαετία του 90, τότε πιθανότατα θα ήταν ένα μοντέλο της Nokia.

Business Apple featured Nokia

Nokia – Apple: Υπέγραψαν πολυετή συμφωνία άδειας χρήσης πατέντας 5G

Η Nokia ανακοίνωσε ότι υπέγραψε μια νέα μακροπρόθεσμη συμφωνία πολλαπλών αδειών ευρεσιτεχνίας με την Apple.

Business Nokia vivo

vivo: Εκτός γερμανικής αγοράς – Έκλεισε το ηλεκτρονικό της κατάστημα

Η vivo δεν πουλά πλέον smartphone στη Γερμανία από το ηλεκτρονικό της κατάστημα, όπως αναφέρει η εταιρεία σε μήνυμα στον ιστότοπό της.