Nokia C5-03, Οικονομικό 3G smartphone με οθόνη αφής και WiFi

Το Nokia C5-03 είναι ένα κομψό, full-touch smartphone, το οποίο διατίθεται σε μια ποικιλία χρωμάτων και προσφέρει δωρεάν τα Ovi Maps με την φωνητική πλοήγηση σε περίπου 80 χώρες. Η τελευταία έκδοση των Ovi Maps (αρχικά διαθέσιμη μέσω του Nokia Beta Labs) περιλαμβάνει νέες πληροφορίες για τα μέσα μαζικής μεταφοράς, καθώς και χαρακτηριστικά που επιτρέπουν στους χρήστες να κάνουν “check in” σε δημοφιλείς κοινωνικούς προορισμούς όπως το Facebook.

, Nokia C5-03, Οικονομικό 3G smartphone με οθόνη αφής και WiFi

Το smartphone Nokia C5-03 με λογισμικό Symbian^1, η αρχική οθόνη του οποίου προσαρμόζεται πλήρως στις ανάγκες του κάθε χρήστη για γρήγορη πρόσβαση στις επαφές, στα email και στην μεγάλη ποικιλία των εφαρμογών που είναι διαθέσιμες μέσω του Nokia Ovi Store. Οι κάτοχοι του Nokia C5-03 μπορούν επίσης να ρυθμίσουν εύκολα το Ovi Mail, τον δωρεάν λογαριασμό email που προσφέρει η Nokia, καθώς και έναν αριθμό από άλλους δημοφιλής λογαριασμούς email, συμπεριλαμβανομένων των Yahoo! Mail και Windows Live Hotmail.

, Nokia C5-03, Οικονομικό 3G smartphone με οθόνη αφής και WiFi

Nokia C5-03
Οθόνη αφής 3,2 ινστών, resistive
Κάμερα 5 Megapixel
3G, Wi-Fi, A-GPS, Bluetooth 2.1
Μπαταρία 1000 mAh
Τιμή 170 ευρώ χωρίς τους φόρους

Ο Αλέξανδρος Παππάς είναι ο πιο παλιός συνεργάτης του Techblog και επωμίζεται την επικοινωνία του site με τις εταιρείες καταγράφοντας όλα τα νέα τεχνολογίας από την ελληνική αλλά και την διεθνή ειδησεογραφία. Ο Αλέξανδρος έχει σπουδάσει στην Αγγλία και σήμερα διατηρεί ένα από τα μεγαλύτερα βιβλιοπωλεία στην Χαλκιδική.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

24 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Stefos

Ξερει καποιος ποτε θα ερθει στην Ελλαδα?

giannis

για τα λεφτά του παίζει να είναι φοβερό!Και με το δωρεάν navigation δεν του λείπει και τίποτα

konstantinos

Βλακεία ειναι … sorry για την έκφραση … 1000 mAh ??? Τι λε ρε? Περιμένει η NOKIA να πούλησει αυτήν την πατάτα ??? Κλασικό SYMBIAN S60 5TH κινήτο είναι … Ολόιδιο με το πρώτο touch phone που είχε βγάλει η ΝΟΚΙΑ το 5800 … Καμία διαφορά … Ούτε multi-touch … ΞΥΠΝΑ ΝΟΚΙΑ … 2010 ΕΔΩ … Η ΧΡΟΝΙΑ ΤΩΝ SMART-PHONES… BΓΑΛΕ ΕΝΑ ANDROID- ΕΝΑ WINDOWS PHONE 7 … H HTC EXEI ANAKOIΝΩΣΕΙ ΕΙΔΗ 10 … ΝΟΚΙΑΑΑ WAKE UP !!!ΔΕΝ ΠΩΛΟΥΝΤΕ ΤΑ ΚΙΝΗΤΑ ΣΟΥ ΑΥΤΑ ΜΕ 300 ΚΑΙ 400 ΕΥΡΩ !!!

Νικος

Συγνώμη konstantinos αναγράφει πουθενά ότι θα έχει 300€ ;;;;
για ρίξε μία ματιά να δεις ότι έχει και κινητά τον 400€ που τα αξίζουν
αλήθεια έχει βγάλει καμία άλλη εταιρία κάτι σαν το 5800 και με τα χρήματα που το πουλά ;;;;
απ’ ότι γνωρίζω όχι
εξάλλου δεν αναγκάζει κανένα να το αγοράσει
και με την κρίση που έχουμε και που θα έρθει σε μεγαλύτερο βαθμό δεν θα κοιτάμε το τη μας προσφέρει αλλά το πόσο κάνει

giannis

η συσκευή αυτή κοστίζει 170 περίπου πρό φόρων.Δηλαδή παίζει σοβαρά να το δούμε στα 200 ευρώ στην αγορά και τότε ναι είναι πολλά αυτά που κάνει για τα λεφτά του.Βασικά όχι πολλά αλλά τα πάντα.Αλλιως @konstantinos μπορείς να δώσεις 7 κατοστάρικα για να πάρεις κάτι που δεν κάνει πολλά για τα λεφτά του με πολλά προβλήματα.Και γώ τελευταία φορά έδωσα 600 ευρώ για κινητό αλλά υπάρχουν και ποτσιρικάδες που δεν τα έχουν.Οπότε μπράβο στην νόκια που δίνει την ευκαιρεία και σε κάποιους που δεν έχουν πολλά και μακάρι να ακουλουθήσουν και οι άλλες εταιρείες στο να κατεβασουν λίγο της τιμές οπότε να δούμε και φθηνά smartphones

konstantinos

@Νικος εχω το 5800 για αυτο το λεω … Ειναι καλο κινητο αλλα εχει δει την νοκια για service απειρες φορες .. Και οχι επειδη ειχε σπασει κατι και τετοια αλλα για κανονικο service .. Eγω δεν ειπα οτι δεν ειναι καλο … Εχει 5 χρονια και ακομα το πουλαει και δεν ειναι τυχαιο … Το θεμα εινα οτι αυτο το λογισμικο το εχει πολλα χρονια … Τουλαχιστον ας γινοταν να τα κανουμε αναβαθμηση σε symbian 3 τελος παντων …
@giannis δεν ειπα οτι θα παρω κινητο Htc επειδη εχει win phone 7 αλλα αν εβγαζε η νοκια κινητο με τετοιο λειτουργικο συστημα θα το επαιρνα μετα χαρας … αυτη την νοοτροπια την εχουν πολλοι … οτι αν η νοκια θα βγαλει κατι καινουριο θα πεσουν καταπανω του οσο και να εχει … ειδες το ν900 ???
και @Νικος το C6 τοσο δεν ξεκινησε να εχει ??? 400 euro … και αν σε ενα κινητο κοιτας ποσο εχει και οχι τι μπορει να κανει , υπαρχουν και κινητα με 10 euro … το θεμα ειναι να ειναι smartphones …
Εγω παντως υποστηριζα νοκια και ακομα την υποστιριζω αλλα υποστηριζω παρα πολυ και APPLE

konstantinos

το X6 ,συγνωμη *

giannis

@konstantinos κάνεις λάθος σε κάτι.αυτό που λες στο τέλος : “και αν σε ενα κινητο κοιτας ποσο εχει και οχι τι μπορει να κανει , υπαρχουν και κινητα με 10 euro ”
Σε ένα κινητό(και σε οτιδήποτε αλλο είναι να αγοράσεις θα έλεγα εγώ) πρέπει να κοιτάς τί κάνει για τα λεφτά του.Εννοείται πως ένα κινητό που κάνει 700 ευρώ θα είναι καλύτερο απο ένα που κάνει 200.Δεν υπάρχει καμμία πιθανότητα να συμβαίνει το αντίθετο.Όμως το πρώτο δεν θα το χαρακτήριζα καλή επιλογή ενώ το δεύτερο ναί.Είναι αυτό που λέμε εδώ στο χωριό μου (lol) (lol again επειδή σιχαίνομαι αυτούς που λένε lol) value for money.Και γώ που κουβαλάω 3 συσκευές(σαν τον τρελό) άλλο θέλω απο την πρώτη μου που κοστίζει 3 κατοστάρικα και άλλο απο αυτή που την έχω απλά για τηλέφωνα(ούτε καν για μνμτα) και κοστίζει 20

konstantinos

εγω αυτο που λεω ειναι οτι η νοκια πρεπει να κανει κατι διαφορετικο….σε λειτ. συστημα

konstantinos

ποια εχεις γιαννη ?(με τα 300 euro)

konstantinos

@giannis ποια συσκευη εχεις ?(με τα 300 euro)

konstantinos

ακυρο το ενα σχολιο

Νικος

@konstantinos εγώ όσα της Nokia έχω δεν έχουν πάει για servis
τα windows mobile τα πέταξα πέρα γιατί μου κάνανε κωλύματα σε εισερχόμενες κλίσεις και μόνο εκεί (όχι πάντα βέβαια)
και μην ξεχνάμε και το κυριότερο
αναλόγως την δουλειά σου πρέπει να έχεις και την ανάλογη συσκευή

giannis

sorry λάθος μου στο προηγούμενο μου comment όχι 300- 600 ήθελα να γράψω και είναι το Ν900 που το πήρα σχεδόν αμέσως μόλις κυκλοφόρησε Ελλάδα.Απλα η γνώμη μου είναι ότι παίρνουμε κάτι που καλύπτει τις ανάγκες του καθενός-φυσικα και δεν υπάρχει ένα,το καλύτερο και δεν έχουμε κολλήματα με εταιρείες.Εξεταζουμε-συγκρίνουμε και επιλέγουμε.Πάντα ζητάμε το καλύτερο και σε χαμηλότερη τιμή,όπως και οι εταιρείες προσπαθούν να μας πουλήσουν όσο ακριβότερα μπορούν

konstantinos

απιθανο κινητοοοο !!!!

REDODIN7

Εγώ το κινητακη το βρίσκω μια χαρά , εγώ έχω το N95 και είναι σκυλί και κάνω τα πάντα ακόμα και κάποια βίντεο με flash μπορώ να δω και ο αδερφός μου έχει το Xmini pro και δεν μπορεί , οποτε το Symbian δεν ειναι και τοσο ξεπερασμένο και εν κατακλείδι όλα είναι θέμα γούστου !!!

konstantinos

εγω δεν ζητησα να εχει κατι καλο χαμηλη τιμη, αλλα κατι με τσιμπιμενη τιμη να ειναι καλο 😉

konstantinos

@ REDODIN7 και εγω τα παω τα symbian οπως ειπα πριν εχω το πρωτο symbian 5th κινητο κ ειναι τελειο … αλλα δεν μου αρεσει που η νοκια ειναι στα ιδια και το ειπα και παραπανω … επισης εγv με 1320 mAh καθε μερα το 5800 το φορτιζω (και δεν το αφηνω και πολυ ωρα σε wifi) αυτο 1000 τι θα κανει ???

Νικος.Σ

Sorry..αλλά θα συμφωνήσω με τον konstantinos στο πρώτο του σχόλιο…
Για εμένα η nokia έκανε όλη την διαδικασία (κηδεία, μνημόσυνο και τάφος) με το να βγάζει και άλλες αποτυχίες μόνο πιο βαθιά στο χώμα μπαίνει….πως να το κάνουμε είναι dead..(για εμένα)
Είμαι hater τι να κάνουμε..Sorry nokia..

konstantinos

Απο όλες τις εταιρίες μονο η APPLE κανει μπαμ σε ολα!!!! Και λιγο η htc γιατι πρωτοτυπει !!!!ακους νοκια ?

REDODIN7

@ konstantinos To 5800 είναι πιο παλιάς τεχνολογίας και ίσως αυτό να είναι με πολύ λιγότερο ενεργοβόρο σύστημα .Τώρα στο θέμα Apple είδαμε και τα χάλια της δεν πέρασε καλά καλά το πρόβλημα με το σήμα τώρα άρχισαν να παραπονιούνται για ρωγμές στο κρυσταλο κατασκευής .

@Νικος.Σ Υπάρχουν άτομα που έχουν άλλη φιλοσοφία η απλά είναι μεγαλύτερης ηλικίας και τους αρέσουν ακόμα τα ΝΟΚΙΑ , όσο το ότι είσαι ΝΟΚΙΑ hater εγώ θα σου πω πως οι πρώτες οι αγάπες δεν ξεχνιούνται 🙂 🙂 🙂

konstantinos

@REDODIN7 Δεν εχει σχεση αν ειναι παλιας τεχνολογιας … 1320 mAh εχει …. φαντασου αυτο που εχει 1000 .

stelios gr

εγω προσωπικα δεν την παω καθολου την nokia (ποτε μου δεν την πηγαινα) αλλα την εκτιμω ως εταιρια γιατι εκτος απο κατι πατατες εχει βγαλει και πολυ δυνατα “μηχανηματα”…αυτο εδω τωρα το κινητο μου φαινεται καλη προταση γιατι και σχεδιαστικα ειναι καλο, αλλα και εχει ολα οσα χρειαζεται καποιος μεσος (και παραπανω) χρηστης σε πολυ καλη τιμη. ως hardware δλδ το θεωρω ικανοποιητικο. τωρα βεβαια γιατι κανει την ανοησια να βαλει το ^1 αντι για το ^3 ειλικρινα δεν μπορω να το καταλαβω (ισως να χρειαζεται δυνατοτερο επεξεργαστη.. τι να πω)..και ελπιζω αυτο για την μπαταρια να ειναι τυπογραφικο λαθος…αλλιως δεν την παλευει με τιποτα….το 5530 που ειχα,(και με απογοητευσε οικτρα) ειχε παρομοια specs αλλα δυνατοτερη μπαταρια, και κρατουσε μιαμιση μερα με το ζορι, χωρις να το λιωνω…

konstantinos

εμενα σχεδον μια το 5800

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Nokia

Τέλος εποχής για τα smartphone της Nokia

Aν πήρατε το πρώτο σας κινητό τηλέφωνο κατά τη δεκαετία του 90, τότε πιθανότατα θα ήταν ένα μοντέλο της Nokia.

Business Apple featured Nokia

Nokia – Apple: Υπέγραψαν πολυετή συμφωνία άδειας χρήσης πατέντας 5G

Η Nokia ανακοίνωσε ότι υπέγραψε μια νέα μακροπρόθεσμη συμφωνία πολλαπλών αδειών ευρεσιτεχνίας με την Apple.

Business Nokia vivo

vivo: Εκτός γερμανικής αγοράς – Έκλεισε το ηλεκτρονικό της κατάστημα

Η vivo δεν πουλά πλέον smartphone στη Γερμανία από το ηλεκτρονικό της κατάστημα, όπως αναφέρει η εταιρεία σε μήνυμα στον ιστότοπό της.

Smartphones Nokia

Nokia XR21: Με την υψηλότερη προστασία IP από το νερό και τη σκόνη

Η Nokia κυκλοφόρησε το rugged smartphone της XR21 με πιστοποίηση IP69K, η οποία είναι η υψηλότερη προστασία IP από το νερό και τη σκόνη.