Nokia C6, Επίσημα social messaging

Ανακοινώθηκε και επίσημα το Nokia C6 μαζί με τα τελικά τεχνικά χαρακτηριστικά. Πρόκειται για ένα social messaging κινητό με full QWERTY πληκτρολόγιο, οθόνη 3,2 ιντσών αφής, κάμερα 5 Megapixel, δεύτερη κάμερα για βίντεο-κλήσεις, ραδιόφωνο FM, A-GPS, Wi-Fi και το γνωστό μας λειτουργικό σύστημα Symbian S60 5th edition. Η κυκλοφορία του αναμένεται μέσα στους επόμενους μήνες με τιμή 220 ευρώ χωρίς του φόρους (δηλαδή περίπου στα 320-350 ευρώ).

, Nokia C6, Επίσημα social messaging

, Nokia C6, Επίσημα social messaging

, Nokia C6, Επίσημα social messaging

Nokia C6
Λειτουργικό σύστημα: Symbian S60 5th edition
Οθόνη: αφής 3,2 ιντσών, 640×360, 16 εκ. χρώματα
Κάμερα: 5 Megapixel, με auto-focus
Δεύτερη κάμερα για βίντεο-κλήσεις
Radio FM, Wi-Fi, Bluetooth 2.0, A-GPS
Micro USB, έξοδος ακουστικών 3.5 mm
3G/ HSDPA
Εσωτερική μνήμη: 200ΜΒ
Κάρτες μνήμης: microSD (έως 16GB)
Διαστάσεις: 113.4x53x16.8 χλστ.
Βάρος: 150 γρ.
Μπαταρία: 1200 mAh

Ο Κώστας Βλαχάκης είναι δημοσιογράφος τεχνολογίας, αρθρογραφεί από το 1999 και είναι δημιουργός των site τεχνολογίας Techblog.gr και Autonomous.gr. Έχει συνεργαστεί με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, ήταν συμπαρουσιαστής στην εκπομπή τεχνολογίας Escape στην ΕΤ1 και ραδιοφωνικός παραγωγός στο σταθμό Αθήνα 984. Επίσης έχει αρθρογραφήσει στις εφημερίδες Ναυτεμπορική, Καθημερινή και Παραπολιτικά, πάντα για θέματα τεχνολογίας. Μάθετε περισσότερα για τον Κώστα στο Magikokopidi.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

11 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
m@ser

ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΓΡΑΦΕΙ CPU K RAM ΚΑΤΑΛΑΒΕΝΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΟΤΙ ΜΑΛΛΟΝ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΑΛΛΕΣ ΔΥΝΑΤΟΤΥΤΕΣ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ social messaging!!!ΑΝ ΚΑΙ ΤΟ Symbian S60 5th edition ΕΧΕΙ ΑΡΚΕΤΕΣ ΔΥΝΑΤΟΤΙΤΕΣ

Staf

@Μaser ειπαμε..Ενα οικονομικο Ν97.Ενα 5800 με qwerty.
Η Ram ειναι 256 ΜΒ.
Για CPU δεν βρηκα κατι..Αλλα το πιο πιθανον για 512 το κοβω..Μ αρεσει αρκετα..

m@ser

δεν ειπα κατι απλα ειναι ενα αναβαθμισμενο 5800!!!! καλο ειναι αλλα περιμενα κατι καλυτερο απο την Νοκια που τωρα πια εχει κανει πτωση! να σταματισει να κανει ανακυκλωσει τα κινητα της και να σοβαρευτει!!! π.χ εδω δεν εχουμε service!!εχω φαει πανω απο 2μηνες που το εχω στειλει και την πρωτη φορα δεν το φτιαξανε!!και να πεις πως το κινητο ηταν κατι αξιολογο οχι το 3500!!! οχ το πηγα καπως off topic!!

Λευτέρης

Πτώση; Η ΝΟΚΙΑ; Αύτη είναι δική σου άποψη.
Το Symbian καλό είναι άλλα η ΝΟΚΙΑ το έχει παρακρατήσει στην αγορά άντι να βάλει στη φόρα ένα καινούργιο λειτουργικό (ή έστω σε συνδυασμό Symbian με κάτι άλλο)ή Apple θα έβγαινε knock out άλλα τι να πει κάνεις ΝΟΚΙΑ είναι αυτή

MalFUNct10N

Γεια σε όλους! Είμαι νέος στην παρέα 🙂
Ενδιαφέρομαι πολύ για αυτό το κινητό αλλά δεν καταλαβαίνω πως από προτεινόμενη τιμή στα 220€ θα πάει με ΦΠΑ 320-350! Βέβαια είναι πολύ πιθανό τα καταστήματα να αυξήσουν κι άλλο την τιμή του αλλά δε νομίζω να φτάσει τόσο ψηλά! Καλή κίνηση της NOKIA κατά τη γνώμη μου! Στοχεύει στον μέσο καταναλωτή προσφέροντας δυνατότητες που επιθυμέι να έχει αλλά η τιμή των άλλων συσκευών είναι απαγορευτική! Πιστεύω πως πρέπει να δώσει μεγαλύτερη βάση στον μέσο καταναλωτή (όπως κάνει τώρα) για να καταφέρει να κρατήσει την πρώτη θέση, καθώς ο ανταγωνισμός είναι πολύ μεγάλος σε τηλέφωνα ανώτερης κλάσης!

giannis

Λευτερης η νοκια κυκλoφορει ηδη το maemo το οποιο κανει παπαδες το οποιο φανταζομαι μολις γινει meego θα ειναι σε περισσοτερες συσκευες.

Απο κει και περα και μενα με εχει κουρασει το symbian αλλα αυτο την εχει στην πρωτη θεση τοσα χρονια

Αλλο τωρα.Βλεπω μια διαθεση της νοκια να χτυπησει την αγορα τον φθηνοτερον κινητων.οικονομικα παιζει να ειναι πολυ σωστη κινηση.Τωρα που ειναι must και ολοι θελουν ενα κινητο που τα κανει ολα αλλα δεν θελουν να δωσουν και 600 ευρω η αγορα στρεφεται προς τα εκει

giannis

να κανω μια ερωτηση.καπου θα κανω λαθος σιγουρα αλλα δεν το βλεπω.αφου ειναι 220,με το φπα δεν επρεπε να παει στα 265-270 στο περίπου;απο που προκυπτει το 320-350;

Spyroscesarsc

Γιάννη, άστα να πάνε! Μέχρι να έρθουν Ελλάδα, τα κινητά φορολογούνται τουλάχιστον 2 φορές! Αλλά και εγώ νομίζω πως η τιμή δεν ανεβανει τόσο. Φανταστείτε έτσι ένα κινητό με 500 καθαρά που θα έφτανε μετά του φόρους! 😛 Θα έπιανε 750άρα!

Τα άλλα 2 που ανακοίνωσε η Nokia μου φάνηκαν πολύ fail&copy, αλλά το C6 σε μαύρο τα σπάει! 🙂 Μόνο σε μαύρο! Σε άσπρο φαίνεται πολύ μούφα! Στο μαύρο όμως…. 😉

Μητσος

Ποτε αναμενεται στα ελληνικα κατααστηματα?

sydney96

Να ρωτησω κατι βρε παιδια.Απο τη στιγμη που θα το παρουμε στα μνμτα θα εχει να γραφουμε με ελληνικους χαρακτηρες ή μονο με greeklish????

χρηστοσ

καλο το c6.το πηρα 270 μετο φπα απο καταστημα wind αλλα για να κατεβασεισ χαρτη gps ζητανε τρελα λεφτα.ξερει κανεισ κανα αλλο τροπο με λιγοτερα λεφτα?(6 evro to 1mb

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Nokia

Τέλος εποχής για τα smartphone της Nokia

Aν πήρατε το πρώτο σας κινητό τηλέφωνο κατά τη δεκαετία του 90, τότε πιθανότατα θα ήταν ένα μοντέλο της Nokia.

Business Apple featured Nokia

Nokia – Apple: Υπέγραψαν πολυετή συμφωνία άδειας χρήσης πατέντας 5G

Η Nokia ανακοίνωσε ότι υπέγραψε μια νέα μακροπρόθεσμη συμφωνία πολλαπλών αδειών ευρεσιτεχνίας με την Apple.

Business Nokia vivo

vivo: Εκτός γερμανικής αγοράς – Έκλεισε το ηλεκτρονικό της κατάστημα

Η vivo δεν πουλά πλέον smartphone στη Γερμανία από το ηλεκτρονικό της κατάστημα, όπως αναφέρει η εταιρεία σε μήνυμα στον ιστότοπό της.

Smartphones Nokia

Nokia XR21: Με την υψηλότερη προστασία IP από το νερό και τη σκόνη

Η Nokia κυκλοφόρησε το rugged smartphone της XR21 με πιστοποίηση IP69K, η οποία είναι η υψηλότερη προστασία IP από το νερό και τη σκόνη.