Nokia, Θα ανακοινώσει κάτι νέο αυτή την Τετάρτη

Αυτή την Τετάρτη η Nokia θα παρουσιάσει κάτι νέο και μας προκαλεί να φανταστούμε τι θα είναι αυτό με μια εικόνα που απεικονίζει μέρος από φυσικό πληκτρολόγιο QWERTY. Η ανακοίνωση-teaser αναφέρει ότι κατά τη διάρκεια των ανακοινώσεων στις ερωτήσεις μας θα απαντήσει ο Neil Broadley από την ομάδα Mobile Phones της Nokia. Τι σκέφτεστε ότι μπορεί να παρουσιάσει η Nokia την Τετάρτη;

Nokia Convo, Nokia, Θα ανακοινώσει κάτι νέο αυτή την Τετάρτη

Πηγή

Ο Κώστας Βλαχάκης είναι δημοσιογράφος τεχνολογίας, αρθρογραφεί από το 1999 και είναι δημιουργός των site τεχνολογίας Techblog.gr και Autonomous.gr. Έχει συνεργαστεί με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, ήταν συμπαρουσιαστής στην εκπομπή τεχνολογίας Escape στην ΕΤ1 και ραδιοφωνικός παραγωγός στο σταθμό Αθήνα 984. Επίσης έχει αρθρογραφήσει στις εφημερίδες Ναυτεμπορική, Καθημερινή και Παραπολιτικά, πάντα για θέματα τεχνολογίας. Μάθετε περισσότερα για τον Κώστα στο Magikokopidi.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

18 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Γιώργος

Προφανώς κάτι σε αντικαταστάτη του Ε6 με λογισμικό windows;

Nikos

Την εξέλιξη του symbian η την καθιέρωση του meego η την παραιτηση του elop. (o φτωχος καρβελια ονειρευεται………..).

sisufos

Το πρώτο qwerty windows phone 8 ?

Darth

ότι θα εξαγοραστεί από την microsoft? 😀

evangelos

Η ομάδα Mobile Phones νομίζω ασχολείται με τα asha και όχι με WP.οπότε…
asha phone με keyboard. τι κερδίζω;

Τασος

Μακαρι ενα windows 8 με πληρες συρωμενο πληκτρολογιο για να αντικαταστησω το Ε-7

b21

Λογικά το Nokia Asha 210, αντικαταστάτη του 201;

makis88

Λογικα καποιο asha αλλα δεν μ´αρεσει η σειρα κατι με χαλαει… Θα ηθελα να δω ενα πιο προσεγμενο και ολοκληρωμενο asha απο τα τωρινα που οτι λειπει απο το ενα το εχει το αλλο και αντιστροφα με αποτελεσμα να μην ειναι κανενα ολοκληρωμενο.

fokia 920

ας ελπισουμε οχι καλυτερο σε camera απο 808 pure view και lumia 920 γιατι δεν αντεχω να τ’αλλαξω……..
και δεν πιστευω κατι τοσο “απλο” οσο 1 μονtελο της σειρας asha………

sotiris

εγω θα ηθελα να ανακοινωσει οτι πεταει τα windows και τοn ελοπ εξω και θα συνεχισει με meego!

lefteris

ελπιζω να ναι wp και να ναι το πληκτρολογιο συρομενο οχι στυλ ββ! αμα βγει και ειναι με μεγαλουτσικη οθονη 4,5″ για παραδειγμα τεχνικα χαρακτηριστικα και καμερα 920 μπαταρια 3000+++ mah και συρομενο qwerty με τη γνωστη ποιοτητα νοκια παραταω το νεξους και παω σε αυτο οσο και να αντιπαθω τα παραθυρια!! σιχαθηκα πια το onscreen πληκτρολογιο που κανεις λαθη με το παραμικρο!

tech21man

tablet. Ειναι γνωστο επι καιρο.

sisufos

Συγκρίνετε meego με wp8 ? Ελεος ρε haters…

makis88

@sisufos ποιο προτιμάς το meego ή τα wp8? Γούστα είναι αυτά… Βέβαια αν ήταν η microsoft πίσω απο το meego αντι για τα wp8 οι ισορροπίες θα είχαν αλλάξει ήδη στον κόσμο των smartphones. Αλλά το meego όσο καλό και υποσχόμενο αν ήταν δεν είχε τους πόρους και την υποστήριξη που έχουν τα wp8 απο την microsoft.

Apostolis Vlv

Γιατι συγκρίνετε μονο meego με windows phone, δε λεω το meego ειναι ενα αξιολογο κινητό, οπως κ ι συσκευές με wp της nokia είναι αριστες. Μη ξεχνάτε ομως κ το symbian θυμηθείτε πως ηταν πριν μερικά χρονια κ που το εφτασε η Nokia, εγω πιστευω όρια βγάλει καποια συσκευή με symbian ή με windows phone!

Κώστας

και με QWERTY….. πάμε δηλαδή για 250 γραμμάρια και βάλε… χεχεχε

makis88

@Apostolis Vlv έχω αλλάξει αρκετά symbian κινητά και η belle ήταν όντως μεγάλο βήμα αλλά πάλι δεν μπορούσε να ανταγωνιστεί το android ειδικά μέσα απο την nokia όπως έχει γίνει τα τελευταία 2 χρόνια. Ίσως αν ο elop δεν το είχε θάψει με τις δηλώσεις του και το άφηνε στην τροχιά που είχε το 2010 η nokia να είχε πολύ περισσότερα αποθεματικά στα ταμεία της για να μπορεί να το υποστηρίζει και να είχε πάρει μια θέση στην αγορά ακόμα και ως δεύτερο. Το meego όμως ακόμα και σε τόσο πρώιμο στάδιο και με διάθεση του n9 μόνο σε μικρές αγορές και σε μικρό αριθμό και υψηλή τιμή χωρίς καθόλου προώθηση είχε θετική αποδοχή απο την πρώτη στιγμή απο το κοινό και απο τους δημοσιογράφους. Αυτό ήταν ένα μήνυμα που δεν έπρεπε να αγνοήσουν αλλά με τον ανίκανο ceo το έκαναν και αυτό!
Μια μέρα μένει για να δούμε τι έχει να μας δείξει αλλά δεν περιμένω πολλά.

Νίκος

Πιστεύω ότι θα είναι tablet.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones HMD Global Nokia

HMD: Επανακυκλοφορεί τα κλασικά τηλέφωνα Nokia 6310, Nokia 5310 και Nokia 230

Η HMD μόλις κυκλοφόρησε τρία νέα τηλέφωνα, όλα μια μοντέρνα έκδοση των κλασικών Nokia, τα Nokia 6310 (2024), 5310 (2024) και 230 (2024).

Smartphones Nokia

Τέλος εποχής για τα smartphone της Nokia

Aν πήρατε το πρώτο σας κινητό τηλέφωνο κατά τη δεκαετία του 90, τότε πιθανότατα θα ήταν ένα μοντέλο της Nokia.

Business Apple featured Nokia

Nokia – Apple: Υπέγραψαν πολυετή συμφωνία άδειας χρήσης πατέντας 5G

Η Nokia ανακοίνωσε ότι υπέγραψε μια νέα μακροπρόθεσμη συμφωνία πολλαπλών αδειών ευρεσιτεχνίας με την Apple.

Business Nokia vivo

vivo: Εκτός γερμανικής αγοράς – Έκλεισε το ηλεκτρονικό της κατάστημα

Η vivo δεν πουλά πλέον smartphone στη Γερμανία από το ηλεκτρονικό της κατάστημα, όπως αναφέρει η εταιρεία σε μήνυμα στον ιστότοπό της.