Nokia EOS, Ποζάρει “en face” στο χορτάρι;

Ημέρες Nokia EOS Pure View αυτές που διανύουμε και ήταν να μην κάνει κάποιος πρώτος την αρχή και να σου οι απανωτές διαρροές με φωτογραφία που φέρεται να απεικονίζουν τo τούμπανο του Φινλανδού κατασκευαστή. Το προηγούμενο διάστημα είδαμε το Nokia EOS “μπρούμητα” με τον τεράστιο φακό 41 Megapixel(?) να μαγνητίζει το βλέμμα, σήμερα αποκαλύπτεται “en face” και ανυπομονούμε να μας τα πει επίσημα και η ίδια η Nokia.

Update: Προστέθηκε βίντεο.

Nokia EOS Pure View leaked, Nokia EOS, Ποζάρει “en face” στο χορτάρι;

Nokia EOS Pure View leaked, Nokia EOS, Ποζάρει “en face” στο χορτάρι;

Nokia EOS Pure View leaked, Nokia EOS, Ποζάρει “en face” στο χορτάρι;

Nokia EOS Pure View leaked, Nokia EOS, Ποζάρει “en face” στο χορτάρι;

Πηγή

Ο Κώστας Βλαχάκης είναι δημοσιογράφος τεχνολογίας, αρθρογραφεί από το 1999 και είναι δημιουργός των site τεχνολογίας Techblog.gr και Autonomous.gr. Έχει συνεργαστεί με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, ήταν συμπαρουσιαστής στην εκπομπή τεχνολογίας Escape στην ΕΤ1 και ραδιοφωνικός παραγωγός στο σταθμό Αθήνα 984. Επίσης έχει αρθρογραφήσει στις εφημερίδες Ναυτεμπορική, Καθημερινή και Παραπολιτικά, πάντα για θέματα τεχνολογίας. Μάθετε περισσότερα για τον Κώστα στο Magikokopidi.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

14 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Timotheos

Καλημέρα. hdmi δεν βλέπω να έχει πουθενά?!!!

Γιώργος Κου.

Και τώρα όλες οι εταιρίες ξανά από την αρχή.

Teo

ViZi Leaks…..?
χαχαχαχαχα…Αυτα ειναι !!!

nikmour

Στην δεύτερη φωτογραφία από την κλίση του κινητού φαίνεται το μέγεθος του φακού

Νιο

xaaaaaaaaxaxaxaxax nikmour ελιωσα..! σωστος ο παιχτης. αυτο ειναι οπλο οχι φακος.. ειπαμε αλλα ειναι υπερβολικα αυτα τα πραγματα..

skace13

Να προσθέσω και εγώ αυτό https://www.engadget.com/2013/06/07/nokia-eos-video-shows-mechanical-shutter/ πολύ ενδιαφερον κινητό.

XperiakiasT

μηνυση απο την Volkswagen για το eos!!!

tsitos

εγω ρε παιδια εχω την απορια…
γιατι δν φτιαχνει η νοκια ενα κινητο, με HD screen 1.5 ram(μεγαλο μεγεθος για wp) με την pure view 8.7 που ηδη εχει, λεπτο κινητακι να ανταγωνιστει λιγο τις ναυαρχιδες των αλλων εταιριων, αλλα κοιταζει να βαλει 41mp…απο την στιγμη που καμαρωνει πως εχει ηδη την καλυτερη καμερα απο ολα, αυτο που χρειαζεται ειναι να βελτιωσει ολα τα υπολοιπα υποσυστηματα νομιζω

skace13

Γατάκια στην Νοκια ενω εσεις φτιαχνετε κινητο με καμερα η Samsung φτιαχνει καμερα με κινητο
https://www.engadget.com/2013/06/07/purported-galaxy-s-4-zoom-leaks/.

iceman ( the legend )

skace13 αυτο ναι! ειναι γαιδουρι, ομως σε σημειο μη φορητοτητας. κοιτα ποσο παχυ ειναι ακομα και εκει που δεν ειναι η camera. και γινεται και πιο παχυ στην camera… μην ξεχνας οτι η camera του 808 παταγε κατω τις περισσοτερες απο τις compact. και δε νομιζω καποια samsung compact να ηταν καλυτερη απο το 808 (εκτως και αν ψαξεις, βρεις, και μου παραθεσεις…) αρα και camera με κινητο να κανει, και 30mm να’ναι, 1ον ειναι ΤΕΡΑΣΤΙΟ και 2ον δεν εχει αποδειξει κατι η σαμ στις καμερες. https://www.gsmarena.com/samsung_galaxy_camera_vs_nokia_808_pureview-review-873p5.php η συγκριση ειναι αστεια. το πραγμα που κατασκευασε η σαμ δεν το λες καν τηλεφωνο. ειναι πιο μεγαλο και απο compact φωτογραφικη οποτε μαλλον ειναι προτιμοτερο να κουβαλας extra φωτογραφικη. το 808 ειναι τηλεφωνο, μεγαλο μεν, αλλα αν το κρατησεις σε κοσμο μπροστα θα σου πουν (ποιο ειναι αυτο το τηλεφωνο?) και οχι (καλα ρε, με την καμερα μιλας?) τα μονα σημεια που κερδιζει ι σαμ ειναι στο οτι λαμβανει περισσοτερη πληροφορια εικονας (πιο wide φακος) στο φλας και στο ζοομ. αλλα το 808 εχει εμφανως καθαροτερη εικονα (το ζητουμενο απο μια φωτο) εκτος και αν εσυ θες να βγαζεις φωτος με τοσο τρελο ζουμ, που ακομα και εκει κανεις ενα crop στα… Συνέχεια »

panos13

Γατακια λεει ο αλλος. Δεν πατε καλα ορισμενοι μου φενεται. Α ρε Ελληνα μυαλααα!!

λόλα νά ενα μήλο

@XperiakiasT

όταν η canon εφτιαχνε eos slr η vw εφτιαχνε τα caravan. eos ειναι ελληνικη λεξη και σημαινει φως, εξου και εωσφόρος

sofokles5

41 Megapixel δε βγαινει απο πουθενα. απο το ΧΧ μπορεις να υποθεσεις οτι ειναι 20 ομως.

skace13

Οπα παιδια με παρεξηγησατε,αυτο που εφταξε η σαμυ ειναι εκτρωμα γιαυτο λεω καμερα με κινητο.Αν ειναι ετσι σιγουρα πολυ καλυτερο της νοκια.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones HMD Global Nokia

HMD: Επανακυκλοφορεί τα κλασικά τηλέφωνα Nokia 6310, Nokia 5310 και Nokia 230

Η HMD μόλις κυκλοφόρησε τρία νέα τηλέφωνα, όλα μια μοντέρνα έκδοση των κλασικών Nokia, τα Nokia 6310 (2024), 5310 (2024) και 230 (2024).

Smartphones Nokia

Τέλος εποχής για τα smartphone της Nokia

Aν πήρατε το πρώτο σας κινητό τηλέφωνο κατά τη δεκαετία του 90, τότε πιθανότατα θα ήταν ένα μοντέλο της Nokia.

Business Apple featured Nokia

Nokia – Apple: Υπέγραψαν πολυετή συμφωνία άδειας χρήσης πατέντας 5G

Η Nokia ανακοίνωσε ότι υπέγραψε μια νέα μακροπρόθεσμη συμφωνία πολλαπλών αδειών ευρεσιτεχνίας με την Apple.

Business Nokia vivo

vivo: Εκτός γερμανικής αγοράς – Έκλεισε το ηλεκτρονικό της κατάστημα

Η vivo δεν πουλά πλέον smartphone στη Γερμανία από το ηλεκτρονικό της κατάστημα, όπως αναφέρει η εταιρεία σε μήνυμα στον ιστότοπό της.