Nokia EOS με Windows Phone 8 και Pure View [φήμες]

Η Nokia σχεδιάζει ένα νέο smartphone με “πραγματική” τεχνολογία Pure View που θα συνεχίζει από εκεί που έφτασε το Nokia 808 με Symbian. Αυτό αναφέρουν πηγές της ιστοσελίδας TheVerge και συνεχίζουν σημειώνοντας ότι το νέο μοντέλο θα έχει αναβαθμισμένο αισθητήρα EOS, θα τρέχει το λειτουργικό σύστημα Windows Phone 8 και το σασί του θα είναι από αλουμίνιο.

Το TheVerge συμπληρώνει ότι μέσα στο έτος η Nokia (τελικά;) θα παρουσιάσει το δικό της tablet με Windows RT. Ωραία πράγματα!

nokia eos, Nokia EOS με Windows Phone 8 και Pure View [φήμες]

Πηγή

Ο Κώστας Βλαχάκης είναι δημοσιογράφος τεχνολογίας, αρθρογραφεί από το 1999 και είναι δημιουργός των site τεχνολογίας Techblog.gr και Autonomous.gr. Έχει συνεργαστεί με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, ήταν συμπαρουσιαστής στην εκπομπή τεχνολογίας Escape στην ΕΤ1 και ραδιοφωνικός παραγωγός στο σταθμό Αθήνα 984. Επίσης έχει αρθρογραφήσει στις εφημερίδες Ναυτεμπορική, Καθημερινή και Παραπολιτικά, πάντα για θέματα τεχνολογίας. Μάθετε περισσότερα για τον Κώστα στο Magikokopidi.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

13 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Rossonero

Μια χαρα η ΝΟΚΙΑ αλλα εδω στην Ελλαδα μας πληγωσε πολυ… Αμα περιμενεις κανενα 2μηνο ενα κινητο (lumia 920) αυτο σε κανει να σκεφτεις “ρε μηπως να περιμενω αλλο κανα 2μηνο μπας και παρω κατι καλυτερο ακομα?!” Ειναι και πολλα τα λεφτα… Πάντως αυτό το μαραφέτι θα λέει μιας και η Νokia το εχει με τις φωτογραφικες απ οτι εχει δειξει.

Μιχάλης Φωτιάδης

Αυτό το κινητό, θα είναι ο “θάνατος” για τις φωτογραφικές μηχανές compact!

30filla

Πώς μπορεί να είναι ο θάνατος των compact τη στιγμή που αυτές κοστίζουν 150-250€ ενώ το Νόκια θα κοστίζει 600€+ ?

Timotheos

Μην ξεχνάς όμως πως μια compact βγάζει μόνο φωτογραφίες. Ενώ ένα σύγχρονο κινητό τηλέφωνο κάνει πολλά και διαφορετικά πράγματα μαζί. Για να δούμε τι θα δούμε; Υπομονή.

angel

Το ειχα πει και οταν ειχε βγει το pureview οτι απο την αρχη το κινητό έπρεπε να έχει Windows 8 γιατι με symbian δεν αξιζε τα λεφτά του … Τώρα μάλιστα παίρνεις φωτογραφική με άπειρα mega pixel μαζι με smartphone windows 8 έτσι ναι να δωσεις τα 500 ευρώ

icecube

βρε παρτε το χαμπαρι “pureview” ειναι το νοκια 808 και κανενα αλλο. αν ονειρευεστε στα “κουτακια” σας 41 μεγαπιξελ, τοτε εχετε δρομο… το “τελειο” λειτουργικο σας και ο επεξεργαστης που φορανε ταααα… “τουμπανα” σας (λεμε τωρα….) δεν υποστηριζουν τον αισθητηρα και τη gpu του…. οποτε προς το παρον… “bite the dust” του 808 (που δεν αξιζει τα λεφτα του;;;;;;;;, που σου ηρθε;) που ελεγαν οι αθανατοι QUEEN!

lorentzos

Ο/Η icecube: Μαλλον δεν καταλαβες, Η Νokia λεει οτι το επόμενο pureview θα εχει windows 8 γιατι σταματάει τα symbian!!!

icecube

@ lorentzos : ΣΚΟΡΔΟΚΑΙΛΑ ΜΑΣ!!!!! ποιος σου ειπε πως ειμαστε προβατα να τρεχουμε καθε λιγο και λιγακι να αγοραζουμε τις φουσκες τους; (θα κρατησω το 808, και απλα θα του αλαζω μπαταρια οταν χρειαζετε!) υποστηριξη θα συνεχισει να υπαρχει και επειδη βαριεμαι να τα ξαναγραφω, διαβασε το αθρο που ανεφερες….

lorentzos

Ο/Η icecube: Φιλε μου κατι δεν καταλαβες, ασε τις σκορδαλιες, δεν μιλησε κανενας για προβατα κλπ που λες, Η Νοκια ειπε οτι σταματαει το sympian και η τεχολογια pureview θα περασει στο επόμενο μοντελο τις που θα εχει W8. Στην αρχη της σελιδας του techblog Θα διαβασεις και την ανακοίνωση της Νοκια για το symbian..

icecube

@ lorentzos : εγω το διαβασα και εκανα σχολιο μαλιστα εις διπλουν… εγω καταλαβα, διαβασε και εσυ τι γραφω για να καταλαβεις…. το πηρες λιγο σοβαρα και πρωσοπικα… το ΣΚΟΡΔΟΚΑΙΛΑ ΜΑΣ, παει στη νοκια και δε με ενδιαφερει κιολας τι κανουν τα τσιρακια της ms στη νοκια αφου δε σεβετε τον ιδιο της τον εαυτο… οσα γραφω πιο πανω ισχυουν, ειναι τεχνικα αποδεκτα και δεν αλαζουν….

lorentzos

icecube: Ενταξει δεν καταλαβα το ύφος του σχολιου σου ετσι οπως το εθεσες , Ο κοσμος οπως βλεπεις συμπεριφερετε σαν προβατο και μολις βγαλουν το επόμενο μοντελο pureview W8 με δάφνες και λουλούδια και ενα σόου θα τρέξουν ολοι να το παρουν και ολα τα αλλα θα ξεχαστουν, και δεν θα ειναι ουτε η πρώτη ουτε και η τελευταία φορά που θα γίνετε αυτό……..

ΔΗΜΗΤΡΗΣ!

έχω ένα κρυφό όνειρο! NOKIA με android λειτουργικό! πιστεύω συνδυασμός που σκοτώνει… ποιότητα κατασκευής (και ωραία εμφάνιση) και το 4.2 θα το απογείωνε! όμως δεν ξέρω κατά πόσο η NOKIA θα μπορούσε να κονταροχτυπηθεί με τα σημερινά android μοντέλα. θα πρέπει να φτιάξει συσκευή 4πύρινη, οθόνη 5 ιντσών και ότι υπάρχει στον ανταγωνισμό του android… πιστεύω μεγάλη πρόκληση για την εταιρία…

kostas

Δημήτρη σκεπασου να μη κρυώσεις .Καλο το όνειρο αλα την έχει σηδεροδεσμια η μικρομαλακη

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Nokia

Τέλος εποχής για τα smartphone της Nokia

Aν πήρατε το πρώτο σας κινητό τηλέφωνο κατά τη δεκαετία του 90, τότε πιθανότατα θα ήταν ένα μοντέλο της Nokia.

Business Apple featured Nokia

Nokia – Apple: Υπέγραψαν πολυετή συμφωνία άδειας χρήσης πατέντας 5G

Η Nokia ανακοίνωσε ότι υπέγραψε μια νέα μακροπρόθεσμη συμφωνία πολλαπλών αδειών ευρεσιτεχνίας με την Apple.

Business Nokia vivo

vivo: Εκτός γερμανικής αγοράς – Έκλεισε το ηλεκτρονικό της κατάστημα

Η vivo δεν πουλά πλέον smartphone στη Γερμανία από το ηλεκτρονικό της κατάστημα, όπως αναφέρει η εταιρεία σε μήνυμα στον ιστότοπό της.

Smartphones Nokia

Nokia XR21: Με την υψηλότερη προστασία IP από το νερό και τη σκόνη

Η Nokia κυκλοφόρησε το rugged smartphone της XR21 με πιστοποίηση IP69K, η οποία είναι η υψηλότερη προστασία IP από το νερό και τη σκόνη.