Η Nokia μας δίνει μια ιδέα του επερχόμενου Nokia EOS

Για το Nokia EOS έχουμε ακούσει και διαβάσει πάρα πολλά τους τελευταίους μήνες. Φωτογραφίες, πληροφορίες και άλλες φήμες έχουν συζητηθεί διεξοδικά χωρίς όμως συγκεκριμένα στοιχεία και αποδείξεις. Αυτή τη φορά έρχεται η ίδια η Nokia να δώσει κάποια στοιχεία όσον αφορά την κάμερα του EOS με τεχνολογία Pure View.

Συγκεκριμένα η Nokia δημοσίευσε μια φωτογραφία η οποία απεικονίζει την φράση “41 εκατομμύρια λόγοι”, ανακοινώνοντας έτσι έμμεσα τα Megapixel της κάμερας του Nokia EOS, επιβεβαιώνοντας τις πληροφορίες όλων όσων περιμένουν το EOS.

Η συσκευή, η οποία θα φέρει την τεχνολογία Pureview στην κάμερα της και θα είναι ο διαδοχός του Nokia 808 Pureview αλλά με λειτουργικό σύστημα Windows Phone 8, αναμένεται να ανακοινωθεί επίσημα σε προγραμματισμένη εκδήλωση της Nokia στις 11 Ιουλίου στη Νέα Υόρκη.

Nokia EOS 41 Megapixel teaser, Η Nokia μας δίνει μια ιδέα του επερχόμενου Nokia EOS

Πήγη

Κείμενο: Χρήστος Παπαντωνίου

Ο Αλέξανδρος Παππάς είναι ο πιο παλιός συνεργάτης του Techblog και επωμίζεται την επικοινωνία του site με τις εταιρείες καταγράφοντας όλα τα νέα τεχνολογίας από την ελληνική αλλά και την διεθνή ειδησεογραφία. Ο Αλέξανδρος έχει σπουδάσει στην Αγγλία και σήμερα διατηρεί ένα από τα μεγαλύτερα βιβλιοπωλεία στην Χαλκιδική.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

9 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
nick priftis

πραγματικα πιστεύω οτι θα είναι απο τα κινητά της χρονιας ακόμα και αν κρατήσουν την hd ανάλυση του 920 και του βάλουν διπιρινο επεξεργαστη αλλά αν Κρίνω απο το σε τη τιμή είναι ακόμα το 920 πρεπει να υπολογίσουμε καπου στα 750 ευρώ . δεν εννοώ οτι είναι παρα πολλά για high-end αλλά γενικά είναι πολλά . ίσως και να τα αξίζει βέβαια … εγώ σκέφτομαι να πάρω το samsung ativ s που έχει windows phone 8 στα 270 ευρώ απο σκρουτζ . τι λέτε ; μπορεί κάποιος να μου πει τη γνώμη του ; βγαινω λίγο off-topic …

giannis

Nick….Πιστευω πως αν θές windows phone καλύτερα να πάρεις νοκια…. Για πολλούς λόγους… Δες το λουμια 820 στο σκρουτζ είναι στα ίδια λεφτά και πολύ καλύτερο….

tsitos

φιλε nick, τσεκαρε το HTC Windows Phone 8X στο σκρουτζ
σχεση τιμης, χαρακτηριστικων τεραστια διαφορα απο τα υπολοιπα WP

παναγ

ενδιαφερομαι κι εγω για αγορα windows phone, ειμαι αναμεσα στο nokia lumia 620 και στο nokia lumia 720, φθηνα σχετικα, θα περιμενω λιγο ακομα να πεσουν κι αλλο οι τιμες.
φιλε nick και εγω θα σου προτεινα να σκεφτεις τα nokia, οπως ειπε ο giannis το 820 ειναι πιο κοντα στα χαρακτηριστικα του ativ s αλλα καλυτερο, το μονο μειονεκτημα για μενα ειναι οτι ειναι αρκετα βαρυ.

nick priftis

κατα πρώτον σας ευχαριστώ ολους για τις συμβουλες σας . σκέφτομαι το ativ s γιατί έχει hd οθόνη καλο επεξεργαστη και υποδοχή για κάρτα sd σε αντίθεση με το 8x ( αλλιως θα πηγαινα προς htc ) . το 820 αν δεν κάνω λάθος έχει μια απλή 800×480 pixels οθόνη όπως και τα υπολοιπα nokia εκτός απο το 920 και επίσης αν δεν κάνω λάθος δεν έχει και υποδοχή για κάρτα sd ( για μένα η μνήμη είναι ένας πολύ σημαντικός παράγοντας ) .

nick priftis

παιδιά το ξανά κοίταξα το 820 έχει υποδοχή για sd αλλά η οθόνη του ativ s είναι πιστεύω καλύτερη … θα με βοηθούσε αν απαντούσε κάποιος που χρησιμοποιεί το ativ s ! 🙂

Timotheos

nick priftis Με την πρώτη ευκαιρία που θα βρεις, πήγαινε σε κάποιο μαγαζί, και παίξε λίγο με το 820. Θα διαπιστώσεις πως η ανάλυση που έχει η οθόνη του, δεν θα σε απασχολήσει καθόλου. Άσε που έχει και πολύ ωραία χρώματα.

nick priftis

τα έχω κοιτάξει και σε κατάστημα πρόσφατα . όντος η οθόνη του 820 είναι πολύ καλη αλλά μου φάνηκε καλύτερη αυτή του ativ s ( ίσως να το νομιζω κιόλας επειδή ξέρω τις αναλυσεις των δυο κινητών ) . γενικά πιστεύετε οτι οι εφαρμογές της Νοκια που δίνει αποκλειστικά στα κινητά της είναι αξιόλογες ; ( πέρα απο τους χάρτες )

FANIS

πριν απο5 μερες πηρα το samsung ativ s . η οθονη του ειναι απιστευτη ! εχει ρυθμιση χαμηλη ,μεσαια υψηλη . αν το βαλεις υψηλη φωτεινοτητα νομιζεις οτι εχει φωτισμο !

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Nokia

Τέλος εποχής για τα smartphone της Nokia

Aν πήρατε το πρώτο σας κινητό τηλέφωνο κατά τη δεκαετία του 90, τότε πιθανότατα θα ήταν ένα μοντέλο της Nokia.

Business Apple featured Nokia

Nokia – Apple: Υπέγραψαν πολυετή συμφωνία άδειας χρήσης πατέντας 5G

Η Nokia ανακοίνωσε ότι υπέγραψε μια νέα μακροπρόθεσμη συμφωνία πολλαπλών αδειών ευρεσιτεχνίας με την Apple.

Business Nokia vivo

vivo: Εκτός γερμανικής αγοράς – Έκλεισε το ηλεκτρονικό της κατάστημα

Η vivo δεν πουλά πλέον smartphone στη Γερμανία από το ηλεκτρονικό της κατάστημα, όπως αναφέρει η εταιρεία σε μήνυμα στον ιστότοπό της.

Smartphones Nokia

Nokia XR21: Με την υψηλότερη προστασία IP από το νερό και τη σκόνη

Η Nokia κυκλοφόρησε το rugged smartphone της XR21 με πιστοποίηση IP69K, η οποία είναι η υψηλότερη προστασία IP από το νερό και τη σκόνη.