Nokia Event στην Αθήνα, Θα δούμε το Nokia X7 και το Symbian Anna

Αναστάτωση προκλήθηκε εχθές με το προγραμματισμένο event της Nokia στην Αθήνα και έγινε λόγος για παρουσίαση των πρώτων Nokia Windows Phone κινητών. Την πρόσκληση με το save the day λάβαμε και εμείς εδώ στο Techblog αλλά σήμερα ήρθε ακόμα μια που μας προσγείωσε λίγο απότομα, “What’s new with Nokia Smartphones and Symbian”.

Τα πράγματα όμως δεν θα είναι καθόλου μα καθόλου βαρετά στο event της Nokia μιας και όπως μας ενημερώνει το γραφείο τύπου οι προσκεκλημένοι θα έχουμε την ευκαιρία να δούμε από κοντά το αναμενόμενο Nokia X7 αλλά και να πάρουμε γεύση από τη νέα έκδοση του λειτουργικού συστήματος Symbian Anna. Super!

, Nokia Event στην Αθήνα, Θα δούμε το Nokia X7 και το Symbian Anna

Ο Κώστας Βλαχάκης είναι δημοσιογράφος τεχνολογίας, αρθρογραφεί από το 1999 και είναι δημιουργός των site τεχνολογίας Techblog.gr και Autonomous.gr. Έχει συνεργαστεί με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, ήταν συμπαρουσιαστής στην εκπομπή τεχνολογίας Escape στην ΕΤ1 και ραδιοφωνικός παραγωγός στο σταθμό Αθήνα 984. Επίσης έχει αρθρογραφήσει στις εφημερίδες Ναυτεμπορική, Καθημερινή και Παραπολιτικά, πάντα για θέματα τεχνολογίας. Μάθετε περισσότερα για τον Κώστα στο Magikokopidi.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

9 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Vasilios Bouras

Έλα ελα… ΠΑΜΕ ΔΥΝΑΤΑ….

axel

sorry, το πόσταρα σε λάθος topic πριν. Κώστα το event είναι μόνο για media/press?

xristos

Καλή τύχη nokia. Ελπίζω η τύχη να σε βοηθήσει αφου δεν υπάρχει κάτι άλλο για να στηριχτείς. με το πανάχρηστο λειτουργικό σου και τα κινητά σου τα οποία έχουν πανάχρηστους επεξεργαστές και κοστίζουν όσο κινητά που είναι χίλιες φορές καλύτερα…

Panagiotis G.

@xristos η ποιότητα κατασκευής της Νοκια δεν συγκρίνεται με καμία άλλη εταιρεία. Και τα άλλα κινητά που αναφέρεις έχουν ένα σωρό προβλήματα και κοστίζουν και ένα σωρό λεφτά. Σε ότι αφορά τώρα το symbian γιατί να βάλει μεγαλύτερο επεξεργαστή αφού αυτοί που έχει κ’άνουν την δουλειά τους μια χαρά. Τα κινητά δεν είναι υπολογιστές να τρέχουμε με της ταχύτητες των Ghz. Είναι να να μου λες να πάρουμε ένα μίνι κούπερ και να του βάλουμε μηχανή αεροπλάνου απλά και μόνο επειδή χωράει μέσα εκεί και ας μην την χρησιμοποιήσει ποτέ.

Σε ότι αφορά το άρθρο τώρα λογικό το βρίσκω να παρουσιάσει symbian στην Αθήνα. Τα WP7 τα έχει σε άλλη ημερομηνία λογικά και σε άλλη χώρα.

και κάτι off topic καλύτερα Νοκια που έχει και λίγη αγάπη προς την χώρα μας παρά Android γιατί η Google νομίζει ότι ο κόσμος όλος είναι η Αμερική και διαθέτει τα πάντα εκεί. Λες και εμείς που τις τα σκάμε δεν έχουμε δικαίωμα σε ότι καινούργιο βγαίνει.

symmetryboy

Αρχικα, οντως η ποιοτητα κατασκευης ειναι για σεμιναριο αλλα σιγουρα την πληρωνεις και μαζι με τον made in finland παραγοντα η τιμη ανεβαινει σε σχεση με τα αλλα πλαστικα ασιατικα κινητα…
Δευτερον ενα καλυτερος επεξεργαστης και ram σιγουρα δε θα εβλαπταν κανεναν γιατι ισως μεταφραζονταν σε παραπανω δυνατοτητες οπως adobe flash 10.1 και οχι flashlite, περισσοτερα tabs στον browser, επεξεργασια μεγαλυτερων αρχειων office, πιο βαριες (με περισσοτερες δυνατοτητες) εφαρμογες επεξεργασιας εικονας, ηχου και βιντεο.
Παντως κακως η nokia χαντακωσε το symbian με λαθος επιλογες και πολιτικες καθως ειχε ακομα πολλα να δωσει… Ειναι αρκετα μεγαλη εταιρια και θα μπορουσε καλλιστα να υποστηριξει παραλληλα και τα δυο λειτουργικα.

tom

φιλε cvlahakis οταν θα πας στο event ρωτα την nokia ποτε αναμενεται να παρουσιασει τη νεα meego συσκευη.μην το ξεχασεις σε παρακαλω.δεν μπορω να περιμενω αλλο.εχει αργησει παρα πολυ.

orestis

Κρίμα γιατί θα είναι σε περίοδο πανελληνίων εξετάσεων! Πάρα ταύτα αναμένουμε να το δούμε μέσα από techblog και μόνο!:D

@Panagiotis G. Ήμουν χρήστης nokia (και σκοπεύω να ξαναγίνω!) και εκτιμώ που παίζει έντιμα και όχι μαρκετινίστικα.. Τώρα για την αγάπη της nokia και της Φινλανδίας γενικότερα άστο! Είναι ένα θέμα που πονάει ειδικά φέτος με την κρίση! Απλά είμαστε και οι δύο στην Ευρώπη και γι αυτό μας “προσέχουν” λίγο παραπάνω!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Apple iPhone

Το αναδιπλούμενο iPhone μπορεί να φτάσει το 2027 ή και ποτέ

Το προτεινόμενο χρονοδιάγραμμα κυκλοφορίας της Apple για το πρώτο αναδιπλούμενο iPhone έχει καθυστερήσει μέχρι το 2027.

Smartphones Google Google Pixel Pixel

Pixel 9: Κυκλοφόρησαν αποκαλυπτικά render – Θα έρθει και μοντέλο Pixel 9 Pro XL

Η Google προσθέτει ένα νέο premium μοντέλο Pixel 9 στη σειρά και θα παρουσιαστούν συνολικά τρεις συσκευές το ερχόμενο φθινόπωρο.

Smartphones featured vivo vivo Android smartphones

vivo X Fold 3 Pro: Teardown βίντεο αποκαλύπτει το εσωτερικό του πιο λεπτού αναδιπλούμενου στην αγορά

Το ολοκαίνουργιο vivo X Fold 3 Pro είναι το πιο κομψό νέο αναδιπλούμενο που κυκλοφορεί στην Κίνα και πιθανώς να το δούμε και σε άλλες αγορές.

Smartphones Apple featured iPhone

iPhone SE 4: Η ΒΟΕ μάλλον θα κατασκευάζει το OLED πάνελ των 6,1 ιντσών

Η κινεζική BOE, ένας από τους συνεργάτες της Apple, θα είναι ο προμηθευτής πάνελ OLED για το iPhone SE τέταρτης γενιάς.