Nokia: Ψάχνει επίσημα συνέταιρο για να επιστρέψει στα smartphones

Οι φήμες ότι η Nokia θα επιστρέψει στην αγορά των smartphones δεν σταμάτησαν ποτέ να υπάρχουν αλλά μετά από διάφορες διαψεύσεις, ήρθε και η επιβεβαίωση. Η Nokia και επίσημα αναζητά έναν συνεργάτη που θα αναλάβει την “βαριά δουλειά” του να φέρει το κινητό στην αγορά.

Η διαδικασία αυτή περιλαμβάνει την κατασκευή, τις πωλήσεις, το marketing και την υποστήριξη πελατών. Η Nokia από την πλευρά της θα δώσει τον σχεδιασμό και την τεχνογνωσία. Αυτό σημαίνει ότι το επερχόμενο smartphone της Nokia θα έχει παρόμοια πορεία με το Nokia N1 tablet, που ανατέθηκε στην Foxconn υπό την ομπρέλα της Nokia.

Στην επίσημη δήλωσή της η Nokia τονίζει ότι η επιστροφή της δεν είναι απλή υπόθεση, όταν και αν βρει έναν “world-class partner”, τότε θα δούμε κινητό με την υπογραφή της.

Με την δήλωσή της αυτή η Nokia κάνει στροφή 180 μοιρών καθώς μέχρι τώρα διέψευδε ότι θα μπει ξανά στην αγορά των κινητών. Όμως να υπενθυμίσουμε ότι με βάση το συμφωνητικό που έχει κάνει με την Microsoft, η Nokia μπορεί να κυκλοφορήσει κινητό από το τέταρτο τρίμηνο του 2016.

Nokia: Ψάχνει επίσημα συνέταιρο για να επιστρέψει στα smartphones, Nokia: Ψάχνει επίσημα συνέταιρο για να επιστρέψει στα smartphones

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

6 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Στυλιανός Βασίλης

καλημερα μπραβο στην ΝΟΚΙΑ

Γιώργος Κ.

Συγχαρητήρια και καλή αρχή. Ομολογουμένως η εν λόγω εταιρία έχει καταφέρει πολλά στον χώρο της κινητής τηλεφωνίας και όχι μόνο. Υπερήφανος κάτοχος lumia 930, ενός από τα τελευταία μοντέλα που φέρουν το λογότυπο “ΝΟΚΙΑ”

Στέφανος

Από ποιο τέταρτο τριμηνο 2016? Στην αρχή λεγανε από το πρώτο μετά από το δεύτερο και τώρα από το τέταρτο;;;;;;; Έλεος. Μετά θα μας λένε από το 2017!!!

One

Θα εισάγουν κινεζικα και θα βαζουν πανω το λογοτυπο της νοκια και οι ηλίθιοι που θα το εχουν θα νομιζουν ότι εχουν ευρωπαϊκο κινητο…. Ψαξτε αλλού για κοροϊδα.

NZ

Να πάει στη Μέρκελ και να διαπραγματευτεί τα συνεταιριλίκια μαζί της…..

Τακης

Ποτε ξανα λεφτα στους white walkers

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones HMD Global Nokia

HMD: Επανακυκλοφορεί τα κλασικά τηλέφωνα Nokia 6310, Nokia 5310 και Nokia 230

Η HMD μόλις κυκλοφόρησε τρία νέα τηλέφωνα, όλα μια μοντέρνα έκδοση των κλασικών Nokia, τα Nokia 6310 (2024), 5310 (2024) και 230 (2024).

Smartphones Nokia

Τέλος εποχής για τα smartphone της Nokia

Aν πήρατε το πρώτο σας κινητό τηλέφωνο κατά τη δεκαετία του 90, τότε πιθανότατα θα ήταν ένα μοντέλο της Nokia.

Business Apple featured Nokia

Nokia – Apple: Υπέγραψαν πολυετή συμφωνία άδειας χρήσης πατέντας 5G

Η Nokia ανακοίνωσε ότι υπέγραψε μια νέα μακροπρόθεσμη συμφωνία πολλαπλών αδειών ευρεσιτεχνίας με την Apple.

Business Nokia vivo

vivo: Εκτός γερμανικής αγοράς – Έκλεισε το ηλεκτρονικό της κατάστημα

Η vivo δεν πουλά πλέον smartphone στη Γερμανία από το ηλεκτρονικό της κατάστημα, όπως αναφέρει η εταιρεία σε μήνυμα στον ιστότοπό της.