Nokia, Νέο teaser video για την ανακοίνωση της 5ης Σεπτεμβρίου

Όλοι οι φίλοι της Nokia βρίσκονται σε αναβρασμό για το τι θα είναι αυτό που έχει προγραμματίσει να παρουσιάσει η Nokia στο Press Event της 5ης Σεπτεμβρίου και σήμερα η εταιρεία δίνει στη δημοσιότητα ένα teaser video που… θολώνει κάπως τα πράγματα.

Εκεί που η φημολογία οργιάζει για την ανακοίνωση της νέας ναυαρχίδας των Φιλανδών με τα Windows Phone 8, βλέπουμε στο video μία κοπέλα να μας κάνει γλύκες πάνω σε ένα ποδήλατο, χωρίς να βλέπει και πολύ πού πηγαίνει, ενώ την ίδια στιγμή εμφανίζεται το μήνυμα “Things About to change”, δηλαδή ότι τα πράγματα πρόκειται να αλλάξουν. Χμμμ… τι θέλει να πει ο ποιητής; Υπομονή, η 5η Σεπτεμβρίου είναι κοντά. Τουλάχιστον, η τύπισσα είναι ομορφούλα και χαίρεσαι να την βλέπεις.

Εσείς τι πιστεύετε ότι θα παρουσιάσει η Nokia στις 5 Σεπτεμβρίου;

, Nokia, Νέο teaser video για την ανακοίνωση της 5ης Σεπτεμβρίου

Πηγή

O Νίκος Καϊμακάμης είναι δημοσιογράφος και συγγραφέας. Συνεργάζεται με διάφορα online μέσα κυρίως στο τεχνολογικό ρεπορτάζ, ενώ εργάζεται και ως data manager στο πρόγραμμα παροχής στέγασης προσφύγων ESTIA. Τις συγγραφικές του δημιουργίες μπορείτε να τις διαβάσετε στο www.nikosk.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

8 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
panos13

Pureview Λιγο δυσκολο το βρισκω.Ειναι νωρις. Προβλεπω 2 συσκευες. Η ναυαρχιδα θα ειναι 4.7 inch και θα εχει παρομοιο σχεδιασμο με lumia 900. Η midrange θα ειναι 4 inch και εχει νεο design.

Ιωάννης Π.

Μετά απο πολύ σκέψη, το βίντεο είναι κουνημένο γιατί και αυτός που το τραβάει είναι σε ποδήλατο. Τώρα αν χρησιμοποιήσεις την τεχνολογία Pure View με τα 40Mp σε συνδυασμό με λογισμικό που κάνει stabilise το βίντεο μπορείς να τραβήξεις βίντεο σαν να έχεις επαγγελματικό εξοπλισμό.
Αν ξέρεις τον τρόπο που λειτουργεί η σταθεροποίηση στην επεξεργασία βίντεο θα καταλάβεις τι μπορείς να κάνεις με τα επιπλέον Μp 😉

Ιωάννης Π.

Εξηγώ, παρακολουθεί το θέμα (κοπέλα στο ποδήλατο) και μετακινεί το κάδρο ώστε να είναι πάντα σταθερό. και τώρα γίνεται αλλά χάνεις ανάλυση Mp με το pureview θα είναι και HD.
στο βίντεο μας δείχνει το πριν (έως τώρα).
sorry για το 2πλο post

Provatopoulos

Τι θα δουμε ?κινητο σε σχήμα apple TV?ολα τα εχουν αντιγράψει !!μονο αυτο εχει μείνει 😀
Καινοτομία μιλάμε !!και για να μην λέτε πάλι ο κακός ο προβατοπουλος……ρίξετε μια ματια στο σχεδιασμό iPod nano και στο Nokia lumia 800

μάρκος xperia

δεν ξέρω τι θα δείξει, λογικά windows phone, ξέρω τι θα ήθελα να δείξει. Θέλω να δω το symbian να υποστηρίζει μεγαλύτερες αναλύσεις και πολυπυρηνους επεξεργαστές, αναμενόμενο ovi και αλλα πολλά. Κάπως δύσκολο αλλα αν το κάνουν θα ξαναγυρίσω σε symbian κινητό.

Nickolas

@Provatopoulos
Μου φαίνεται και συ πρέπει να ρίξεις μια πιο προσεκτική ματιά στις συσκευές που αναφέρεις, άλλωστε στη δίκη που έγινε μεταξύ Αpple – Samsung, οι δικηγόροι της Apple παρουσίασαν το Lumia 800 ως παράδειγμα ξεχωριστού design!
Τώρα όσον αφορά το video συμφωνώ με τον Ιωάννη Π. πολύ πιθανό να έχει να κάνει με κάποιου είδους σταθεροποίηση στα βίντεο.

Διονύσης

Κρίνοντας από την ποιότητα του βίντεο, μάλλον αποτελεί απόσπασμα που τραβήχτηκε από κάποια από τις νέες συσκευές που θα παρουσιαστούν, ενώ σε ότι αφορά το “things are about to change”, δεν θα πρόκειται για κάτι συνταρακτικό.

Antonis

Εγω περιμενα να πεσει η να την χτυπησει αυτοκινητο 😛

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Nokia

Τέλος εποχής για τα smartphone της Nokia

Aν πήρατε το πρώτο σας κινητό τηλέφωνο κατά τη δεκαετία του 90, τότε πιθανότατα θα ήταν ένα μοντέλο της Nokia.

Business Apple featured Nokia

Nokia – Apple: Υπέγραψαν πολυετή συμφωνία άδειας χρήσης πατέντας 5G

Η Nokia ανακοίνωσε ότι υπέγραψε μια νέα μακροπρόθεσμη συμφωνία πολλαπλών αδειών ευρεσιτεχνίας με την Apple.

Business Nokia vivo

vivo: Εκτός γερμανικής αγοράς – Έκλεισε το ηλεκτρονικό της κατάστημα

Η vivo δεν πουλά πλέον smartphone στη Γερμανία από το ηλεκτρονικό της κατάστημα, όπως αναφέρει η εταιρεία σε μήνυμα στον ιστότοπό της.

Smartphones Nokia

Nokia XR21: Με την υψηλότερη προστασία IP από το νερό και τη σκόνη

Η Nokia κυκλοφόρησε το rugged smartphone της XR21 με πιστοποίηση IP69K, η οποία είναι η υψηλότερη προστασία IP από το νερό και τη σκόνη.