Nokia, Θα μας πει τα νέα της στις 14 Μαίου στο Λονδίνο

Το Λονδίνο είναι ένας από τους αγαπημένους προορισμούς της Nokia και την τρίτη 14 Μαίου εκεί αναμένεται να ανακοινώσει νέα μοντέλα Lumia με λειτουργικό σύστημα Windows Phone 8. Ένα από τα “στανταράκια” θα πρέπει να περιμένουμε ότι είναι ο διάδοχος του Lumia 920 ίσως με “αληθινή” τεχνολογία PureView όπως το θρυλικό πλέον Nokia 808.

Κρατήστε όμως και ένα όνομα.. “Banzai”…!
Ανυπομονείτε;

Nokia London 2013, Nokia, Θα μας πει τα νέα της στις 14 Μαίου στο Λονδίνο

Ο Κώστας Βλαχάκης είναι δημοσιογράφος τεχνολογίας, αρθρογραφεί από το 1999 και είναι δημιουργός των site τεχνολογίας Techblog.gr και Autonomous.gr. Έχει συνεργαστεί με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, ήταν συμπαρουσιαστής στην εκπομπή τεχνολογίας Escape στην ΕΤ1 και ραδιοφωνικός παραγωγός στο σταθμό Αθήνα 984. Επίσης έχει αρθρογραφήσει στις εφημερίδες Ναυτεμπορική, Καθημερινή και Παραπολιτικά, πάντα για θέματα τεχνολογίας. Μάθετε περισσότερα για τον Κώστα στο Magikokopidi.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

16 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
tasos

αντε ρε nokia παρε τα πανω σου.εχεις παντα την ιδανικη συνταγη να ξεχωριζεις απο τα αλλα smartphones.κωστα τ Banzai τι ειναι ακριβως?

Γιώργος Κου.

Ίσως είναι το τηλέφωνο με ονομασία EOS που θα έβγαζε η Nokia αντί του 808…

Τασος

Nokia εχω(Ε7) και θελω να παρω windows8 αλλα ακομη δεν εχω τρελαθει με καποιο..Ελπιζω να βγει κανενα αδιαβροχο τουμπανακι και αν γινεται με full qwerty(πολυ χλωμο)αλλα οσο ζω ελπιζω 😛

920

εχω το 920 και ειναι…….. αν βγαλουν και αντικαταστατη, και πιθανον καλυτερο…… μιαμ μιαμ 😀

Ανδρεας

Είμουν έτοιμος να πάω για htc one ή S4 αλλα τώρα λέω να περιμένω 😀 εσείς παιδια τι λέτε? : D

Conx

Συμφωνώ με τον Ανδρέα.΄Έχει βγαλεί πολύ αξιολογα κινητά η νοκια..κάτοχος gs3 αλλα αμα βγάλουν όντως τον διαδοχο του 920 με τεχνολογία pureview σαν του 808 αντε γεια…!

Alex

Αντε ρε Nokia τρελανε μας… Αν και το 920 μου δεν εκλεισε 2 μηνες ακομη περιμενω με ανυπομονησια το επομενο flagship… Και μαλλον θα υποκυψω…:D

iceman ( the legend )

τι εννοεις Κώστα με το {{banzai}} ???
τι ξερεις που δεν ξερουμε? 😀

dkoukou

Η εποχη που οι εταιρειες πουλουσαν κινητα με κραχτη την ποιοτητα της καμερας περασαν ανεπιστρεπτι και ελπιζω η Nokia να εχει καταλαβει πλεον οτι ο καταναλωτης ενδιαφερεται πολυ περισσοτερο για θεματα οπως πληθωρα και ποιοτητα εφαρμογων και υποστηριξη σε θεματα λογισμικου. Ολα τα κινητα απο 150 ευρω και πανω βγαζουν μια χαρα φωτογραφιες. Εφαρμογες που να μετατρεπουν το smartphone σε εργαλειο δουλειας η ψυχαγωγιας χρειαζεται να διαθετεις-πολλες και καλες για ολα τα γουστα.

Nickolas

Nokia και ξερό ψωμί :p
Κάτι ξέρει κάτι ξέρει ο Κώστας, τι είναι αυτό το banzai καμιά ταμπλετούλα;
Εμένα πάντως μου θύμισες καράτε κιντ 🙂

Δημήτρης Κ.

Τα τσακάλια στο CNET λένε για Lumia 5ιντσο με 41 mega καθαρόαιμα pureview…
Czech this out: https://www.cnet.com/8301-17918_1-57581416-85/nokia-schedules-london-lumia-event-for-may-14/

Lefteris

Ε όχι και μια χαρά φωτογραφίες τα κινητά των 150 ευρώ! Μάλλον δε θα έχεις βγάλει καμία στο σκοτάδι! Όποιος θέλει κινητό με καλή κάμερα περνει νοκια τέλος! Φαν της σαμμυ, αλλα πρεπει να είμαστε και αντικειμενικοι! Τώρα σε θέμα εφαρμογών αφορά το λειτουργικό και να πω την αλήθεια και εγώ θα ήθελα να βγάλει η νοκια ένα κινητό με αντροιντ, δε μου αρέσουν καθόλου αυτά τα κουτάκια της μικροσοφτ! Αλλά είναι και θέμα γούστου σε άλλους αρέσουν.

iceman ( the legend )

εκεινο ηταν bonsai…
χεχεχεχε

dkoukou

@ Lefteris:
Κανενα κινητο δε βγαζει αξιοπρεπη φωτογραφια στο σκοτταδι. ΚΑΝΕΝΑ. Ουτε καν οι κομπακτ φωτογραφικες των 200-300 ευρω δεν το καταφερνουν αυτο (κοιτα προσεκτικα τετοιες φωτογραφιες σε μεγεθυνση και θα καταλαβεις τι εννοω). Ποιος μιλησε για κορεατικες εταιρειες? Μιλαμε για καθημερινες ληψεις σε συνθηκες επαρκους φωτισμου. Εκει καθε κινητο με τουλαχιστον 3,2 MP  τα καταφερνει μια χαρα. Αν νομιζεις οτι το PureView θα σε σωσει τη νυχτα σε ληψεις με το θεμα πιο μακρια απο τα 3 μετρα εισαι γελασμενος.

Nickolas

@dkoukou
Έχω δει αρκετά δείγματα από φωτογραφίες του 808 και πιστεύω οτι μια χαρά φωτογραφίες βγάζει και σε χαμηλό φωτισμό και το δυνατό του χαρτί είναι φυσικά και το xenon flash καθώς δεν είναι ανάγκη να είναι εντελώς ακίνητα τα πρόσωπα που βγάζεις. Ορίστε και μερικά πολύ καλά δείγματα
https://www.flickr.com/photos/pureviewstream/sets/72157632415195204/

giorgos

Εγώ παιδιά έχω Ν97 και ακόμα περιμένω σκαφτόμουν να πάρω το one αλλά αν βγάλει η nokia κινητό χάρις windows ίσως να μένω….!!!!!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones HMD Global Nokia

HMD: Επανακυκλοφορεί τα κλασικά τηλέφωνα Nokia 6310, Nokia 5310 και Nokia 230

Η HMD μόλις κυκλοφόρησε τρία νέα τηλέφωνα, όλα μια μοντέρνα έκδοση των κλασικών Nokia, τα Nokia 6310 (2024), 5310 (2024) και 230 (2024).

Smartphones Nokia

Τέλος εποχής για τα smartphone της Nokia

Aν πήρατε το πρώτο σας κινητό τηλέφωνο κατά τη δεκαετία του 90, τότε πιθανότατα θα ήταν ένα μοντέλο της Nokia.

Business Apple featured Nokia

Nokia – Apple: Υπέγραψαν πολυετή συμφωνία άδειας χρήσης πατέντας 5G

Η Nokia ανακοίνωσε ότι υπέγραψε μια νέα μακροπρόθεσμη συμφωνία πολλαπλών αδειών ευρεσιτεχνίας με την Apple.

Business Nokia vivo

vivo: Εκτός γερμανικής αγοράς – Έκλεισε το ηλεκτρονικό της κατάστημα

Η vivo δεν πουλά πλέον smartphone στη Γερμανία από το ηλεκτρονικό της κατάστημα, όπως αναφέρει η εταιρεία σε μήνυμα στον ιστότοπό της.