Nokia Lumia 1020 φωτογραφίες hands-on

Από εχθές έχουμε στα χέρια μας το νέο Nokia Lumia 1020 με την εντυπωσιακή κάμερα 41 Megapixel τεχνολογίας PureView με οπτικά μέρη Zeiss και συνδιασμό LED και Xenon flash. Η καλύτερη υποδοχή και ένα αναζωογονητικό treatment μετά τον καταιγισμό από Android στην πρόσφατη έκθεση IFA 2013. Πάρτε μια πρώτη γεύση με τις φωτογραφίες hands-on και ετοιμαστείτε να υποδεχθείτε το hands-on video του TechblogTV τις επόμενες ημέρες.

Nokia Lumia 1020 πλήρη τεχνικά χαρακτηριστικά

Nokia Lumia 1020 hands-on photos, Nokia Lumia 1020 φωτογραφίες hands-on

Nokia Lumia 1020 hands-on photos, Nokia Lumia 1020 φωτογραφίες hands-on

Nokia Lumia 1020 hands-on photos, Nokia Lumia 1020 φωτογραφίες hands-on

Nokia Lumia 1020 hands-on photos, Nokia Lumia 1020 φωτογραφίες hands-on

Nokia Lumia 1020 hands-on photos, Nokia Lumia 1020 φωτογραφίες hands-on

Nokia Lumia 1020 hands-on photos, Nokia Lumia 1020 φωτογραφίες hands-on

Nokia Lumia 1020 hands-on photos, Nokia Lumia 1020 φωτογραφίες hands-on

Nokia Lumia 1020 hands-on photos, Nokia Lumia 1020 φωτογραφίες hands-on

Nokia Lumia 1020 hands-on photos, Nokia Lumia 1020 φωτογραφίες hands-on

Nokia Lumia 1020 hands-on photos, Nokia Lumia 1020 φωτογραφίες hands-on

Nokia Lumia 1020 hands-on photos, Nokia Lumia 1020 φωτογραφίες hands-on

Nokia Lumia 1020 hands-on photos, Nokia Lumia 1020 φωτογραφίες hands-on

Ο Κώστας Βλαχάκης είναι δημοσιογράφος τεχνολογίας, αρθρογραφεί από το 1999 και είναι δημιουργός των site τεχνολογίας Techblog.gr και Autonomous.gr. Έχει συνεργαστεί με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, ήταν συμπαρουσιαστής στην εκπομπή τεχνολογίας Escape στην ΕΤ1 και ραδιοφωνικός παραγωγός στο σταθμό Αθήνα 984. Επίσης έχει αρθρογραφήσει στις εφημερίδες Ναυτεμπορική, Καθημερινή και Παραπολιτικά, πάντα για θέματα τεχνολογίας. Μάθετε περισσότερα για τον Κώστα στο Magikokopidi.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

39 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Πανος.Λαστ.

Θελουμε ΜΕΓΑΑΑΑΑΑΛΟ review να γουσταρουμε! Πιο πολυ για την καμερα βασικα και τις δυνατοτητες της το λειτουργικο πανω κατω ιδιο θα ναι!

antonis

δεν γινετε ομως να πεφτει κραξιμο μονο στην apple και την samsung! απαιτω κραξιμο τωρα αμεσως για τον σχεδιασμο των lumia της νοκια!!

mpakas

γιατί ρε μεγάλε τι χάλια βλέπεις και θέλει κράξιμο αυτό το τηλ?

Γ.Τσίκης

@ antonis έλεος πραγματικά έλεος πια με τον φανατισμό σας…

amanes

Γιατι ρε μεγαλε να το κραξουνε ειναι ενα τελειο τηλ…..

antonis

μαγκες αλλο λεω!! ολα τα lumia ειναι ιδια! δεν ειπα οτι ειναι χαλια!

ΑντωακηΠαςΚαλα

Πες μου ενα ιδιο λουμια, οχι δυο, ενα.!

Timotheos

Αν εξαιρέσεις το 925 που είναι όντως όμορφο όλη η υπόλοιπη σειρά Lumia δεν μου αρέσει καθόλου. Στην Nokia (λέγε με microsoft) πρέπει να αρχίσουν επιτέλους να φτιάχνουν κινητά που να είναι λεπτά και ελαφριά.

Kostas K.

Ανεξαιρετως του αν ειναι ομορφο το Design αυτο που λεει ο Αντωνης ισχυει..Ολα τα lumia ειναι ιδια..Εδω δεν κραζεται..Ανεξαιρετως του design της Samsung και εκει ειναι ολα ιδια..Εκει κραζετε..Αυτο εννοει
Πηραν το design του Ν9 και το εχουν βαλει σε ολα τους τα τηλεφωνα..Ακομη και τα asha πλεον μ αυτο το design βγαινουν..

antonis

@ kostas k επιασες το feeling!! 😉 xexe

tsitos

Παιδια στα samsung γινεται περισσοτερη φασαρια επειδη ειναι πιο κατω η ποιοτητα κατασκευης περισσοτερο…
Κωστα Hands-on γτ το περιμενουμε πως και πως 😀

λολα

Κώστα ειναι συνδΥασμος

GiannisMix

Ρε παιδια φαγωθηκατε. οι κορεατες βγαζουν 50 μοντελα καθε χρονο και ολα ειναι ιδια για ολες τις αγορες του κοσμου η νοκια διαφοροποιει τα μοντελα της σε εμφανιση βλεπε 620 720 820 920 925 928. τι ιδιο εχει η εμφανιση σε ολα αυτα?? επειδη ειναιχρωματιστα; αν τα πιασετε στα χερια σας θα δειτε συμαντικες διαφορες στη σχεδιαση. οκ υπαρχει το 1020 που ειναι σχεδον ολοιδιο με το 920. και;; το 800 με το 900 η με το 920 μοιαζουν. και;; μιλαμε για 3-4 μοντελα στα 10 κ αυτα ειναι διαφορετικων χρονολογιων οχι 50 στα 50 μεσα στο ιδιο ετος. ματια να εχουμε κ να τα βλεπουμε! καναμε τη νοκια ισα κ ομοια με τη samsung!! μη λεμε κ οτι θελουμε! σε λιγο θα μας πατε οτι απο το Ν8 κραταει τον ιδιο σχεδιασμο η νοκια επειδη εχει ομοιοτητα το στυλ της συσκευης

Μιχάλης362

Καμία ελπίδα !!!

Jacob

Ειδα στο Gsmarena πως η καμερα του χανει κατα πολυ απο του Ζ1… Κωστα ρυθμισε καλα τις καμερες τους και κανε ενα συγκριτικο!!

el_mac

Κωστα τι σου λενε οι πρωτες εντυπωσεις ???

Dami

Μπορει για καποιον που ψαχνεται γυρω απο τα Νοκια και τα μοντελα της να του φαινεται διαφορετικο το καθε μοντελο,για καποιον που δεν ψαχνεται τοσο με την Νοκια (αλλα με αλλες εταιριες – στην προκειμενη την Samsung),του φαίνονται όλα ίδια.Το ιδιο φυσικά μπορει να ισχυει και για το αντιστροφο.Το οτι ολες οι εταιριες κρατανε συγκεκριμενη σχεδιαστικη γραμμη ειναι δεδομενο..αλλα το ότι τα 800,900 κ 920 εχουν εμφανισιακα αλλαγες σε σημειακια (οπως τη θέση του ακουστικου κ τα 3 κουμπια) για εμενα ειναι κάπως τραγικό.Πήρανε μία φορμα κινητου και δεν λένε να την αλλάξουν.Το Ν9 όντως ήταν επανάσταση τότε με την εμφάνιση που είχε…αλλά το κουρασανε πια με αυτο το σχήμα…όπως και εγω με τον μονόλογο 😛 Καλο μεσημερι σε ολους 🙂

jonjon

Πρωτη συγκριση Ζ1-1020(gsmarena) με νικητη z1 κ σε χαμηλο φωτισμο μαλιστα!Που πηγαν τα πολλα πιξελ κ το xenon ηθελα ναξερα..

GiannisMix

@jonjon
μπορεις να στειλεις link?

GiannisMix

βρηκα μια συγκριση ποθυ δειχνει βραδινη φωτο απο το 1020 κ να κιτρινιζουν τα φωτα του δρομου ενω στο Ζ1 ασπρα ασπρα!!! κ εχουμε δει 100000 φωτο τοσο καιρο που εχουν τα αντιθετα αποτελεσματα τα δειγματα του 1020 στο σκοταδι. οποτε δε μπορω να πιστεψω αυτο το ενα σαιτ κ να ακυρωσω τα υπολοιπα που εχω δει τοσες μερες/

Samo

Haters gonna hate. Το ακούσαμε και αυτό. Δεν φτιάχνει ωραία κινητά η Νόκια και δεν είναι ελαφριά. Δεν με νοιάζει καθόλου τα 20 γραμμάρια παραπάνω όταν μου δίνει ποιότητα στο υλικό. Τα κινητά της Νόκια είναι ένα προς ένα μοναδικά, προσεγμένα και το λειτουργικό έχει προσαρμοστεί για να τρέχει τέλεια ΧΩΡΙΣ ΚΟΛΛΗΜΑΤΑ (adroid boys , μπορείτε να το φανταστείτε αυτό;) και δεν θεωρούνται καν hi-end σε χαρακτηριστικά Hardware. Όλα θέμα λογισμικού αποδεικνύεται σιγά σιγά ότι είναι, και εκεί φαίνεται η ποιότητα του android σαν λειτουργικό (δεν μιλάω για το μηλαράκι, γιατί δεν έχω δουλέψει)

teo46

Samo:και το λειτουργικό έχει προσαρμοστεί για να τρέχει τέλεια ΧΩΡΙΣ ΚΟΛΛΗΜΑΤΑ (adroid boys , μπορείτε να το φανταστείτε αυτό;) και δεν θεωρούνται καν hi-end σε χαρακτηριστικά Hardware

ενω τα ομνια, που ΔΕΝ ετρεχαν με τα στοκ windows, πεταγαν….εκει να δεις lag!!

android=nexus…ολα τα αλλα τρεχουν καποιον lancher πανω απο το android οποτε η συγκριση με ios ή windows ειναι ακυρη.
οταν θα δουμε κινητα ειτε win ειτε ios με αλλον lancher απο πανω τα λεμε.

teo46

φτου.. launcher

ενα edit βρε κωστα!

Nickolas

@teo46
Πρώτον έχεις δίκιο τα nexus κινητά που είναι launcher και crapware free είναι μια χαρά γρήγορα χωρίς κολλήματα.
Δεύτερον όταν λες omnia εννοείς αυτά που φόραγαν windows mobile; Γιατί εδώ μιλάμε για windows phone 8. Αν λες γι’αυτά τα κινητά, καμία σχέση δεν έχουν με το νεο λειτουργικό από όλες τις πλευρές (θετικές και αρνητικές).

teo46

γιαυτό λεω με την έννοια οτι είναι το μόνο παράδειγμα που ξέρω που φόραγαν windows mobile αλλά έτρεχε άλλος launcher από πάνω.

τες πα καλο βραδυ σε ολους!

Noni

Περιμένουμε hands on, Kώστα… Πιστεύω πως η κάμερα θα σε εντυπωσιάσει, θέλουμε πολύ πράμα πάνω σε αυτή. Π
Πάντως ότι και να λέτε την κάμερα των 41ΜP δεν τη φτάνουν οι άλλες εταιρείες ούτε αν βγάλουν το Apple 10S ή Galaxy s12… Ξέρει που ποντάρει η Νόκια!!

mpakas

το z1 πέρασε και δεν ακούμπησε…

ghad21

περι καμερας ο λογος.nokia lumia 1020 video 1080p 30fps-samsung galaxy note 1080p 60fps,2160p 30fps και περαστικα σας!Αντε γιατι πολυ γλωσιτσα βγαλατε σεβασμος στον βασιλια της κινητης!

pavlos

Ας βελτιωθεί το θέμα των εφαρμογών και μετα συζητάμε για Nokia

makis88

@ghad21 καλα τα λες για το video αλλα σε σχεση με τις φωτο δεν ειναι τοσο σημαντικο… Οκ, εχω τραβηξει καποια videos πχ με το xperia t που εχω σε 1080 30fps, πολυ καλα και αξιοπρεπη για οποτε τα χρειαστηκα αλλα φωτο εχω τραβηξει απειρες … Και αντιστοιχα και ομπερισσοτερος κοσμος… Ασε που το 4κ video του note3 ειναι αχρηστο και θα συνεχισει να ειναι για αρκετο καιρο.. Οι τηλεορασεις 4κ ειναι πανακριβες και θα χρειαστει ενα σεβαστο διαστημα να γινουν mainstream… Μεχρι τοτε θα εχουμε αλλαξει 2-3 συσκευες. Εν τω μεταξυ παρε τον βασιλια και προσεχε μην ξυλωθουν οι πλαστικες ραφες στο πισω μερος! 😉

ghad21

“makis88” ουτε το 1080p 60fps σου κανει?Η μηπως δε βγαζει εξαιρετικες φωτο το νοτε 3 εχοντας τη καμερα του s4.Οσο για τη πλατη του νοτε 3 ουτως η αλλως οτι και να βαλει η σαμμυ εσυ παλι θα το εκραζες γιατι σου καθεται στο στομαχι που η samsung απλα βγαζει τα καλυτερα κινητα στον κοσμο!Ξυδακι κανει καλο.

Γιωργος

@ghad Ρε φίλε ποσοστά σου δινουνε αποβτη Samsung?Τι φανατισμός είναι αυτος!

tiamat

o teo46 εχει απολυτο δικιο σε οτι λεει!,
απο κει και περα ολοι εχουμε τις αποψεις μας τις οποιες στο πλαισιο της δημοκρατικοτητας μπορουμε και ανταλασσουμε κοσμια και ευπρεπως.
ναι τo note3 ειναι ο βασιλιας οπως ειπε ο ghad21 για το λογο οτι συνδιαζει πολλους διαφορετικους τομεις στους οποιους ειναι και κορυφη. το νοκια ειναι ενα δυνατο καμεροτηλεφωνο που ομως οι δυνατοτητες του περιοριζονται εκει ,δεν ειναι αμεσα συγκρισιμα .για αλλες δουλειες φτιαχτηκε το καθενα.
το μεν ειναι το εργαλειο του επιχειρηματια και του σπουδαστη, το δε του χομπιστα φωτογραφου

Βασιλης

Αυτο ειναι το κινητο ονειρο για καθε φιλο των WINDOWS PHONES..Εγω αγορασα πριν λιγες μερες το 920 στα 320 ευρω απο AMAZON Και ειδα για πλακα ποσο το δινουν αυτο…690!!!!!!!!Ενταξει δεν εχει τιποτα παραπανω απο τα lumia μονο καμερα…Δεν ειμαι και πολυ της καμερας,προς το παρον βολευομαι και με το 920…οταν θα πεσει η τιμη στα 400 θα το ξανακοιταξω…αλλα το θελω κοκκινο!

lebron21

Ειμαι κατοχος S4 zoom και Nokia 808 pureview τα δυο αυτα κινητα μαχαιρονονται μεταξυ τους στο τομεα φωτο-βιντεο και αυτο διοτι το 808 εχει μεγαλο αισθητηρα απο ολα τα συγκριτικα που εχω κανει και απο οτι εχω δει για το 1020 μεχρι τωρα με μικροτερο αισθητηρα που του περασαν δεν θα εχει την ποιοτητα σαν των δυο που ανεφερα, κριμα διοτι αν μη τι αλλο περιμενα τουλαχιστον τα ιδια αποτελεσματα απλα με αλλο λογισμικο και με τη τιμη που λενε βλεπω να παει απατο.

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ

Είμαι κάτοχος του nokia 808 και ο γιος μου έχει το SGS4. Σε όλες τις δοκιμές που κάναμε το 808 ήταν μακράν καλύτερο . Και πάντα κάτω από τις ίδιες συνθήκες. Στο θέμα νύχτας εκεί τα πράγματα ήταν πολύ δύσκολα για το s4 . Μιλάω πάντα για την κάμερα και το video. Στο θέμα internet και σπιρτάδας μου ρίχνει γύρο. Εάν τώρα στην nokia κατάφεραν να συνδυάσουν την πολύ καλή κάμερα με το νέο λειτουργικό wp ώστε να κοντράρει στα ίσα τα ιos και android σε θέματα όπως είναι το γρήγορο internet ή οι κορυφαίες εφαρμογές ( fb , skype , you tube, twitter κ.λ.π) δεν το γνωρίζω γιατί δεν έχω δουλέψει wp. Ας μας πουν κάποιοι φίλοι που έχουν wp πως τρέχει το λειτουργικό αυτό γιατί αν κρίνω από τις κριτικές στο wpstore , για παράδειγμα την εφαρμογή του fb δεν είναι καθόλου καλές. Ισχύει αυτό ;;;; Πάντως δηλώνω υποψήφιος αγοραστής του 1020

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ
Βασιλης

Παιδιά μπορεί κανεις να μου πει αν τα εικονίδια του 1020 είναι κοντά στο γυαλί η είναι σαν του 920 ?στο 920 όταν είσαι έξω με ήλιο και έχει δαχτυλιές η οθόνη τα εικονίδια φαίνονται 1 χιλιοστό μσκρυα.ας απαντησει κάποιος ευχαριστω

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones HMD Global Nokia

HMD: Επανακυκλοφορεί τα κλασικά τηλέφωνα Nokia 6310, Nokia 5310 και Nokia 230

Η HMD μόλις κυκλοφόρησε τρία νέα τηλέφωνα, όλα μια μοντέρνα έκδοση των κλασικών Nokia, τα Nokia 6310 (2024), 5310 (2024) και 230 (2024).

Smartphones Nokia

Τέλος εποχής για τα smartphone της Nokia

Aν πήρατε το πρώτο σας κινητό τηλέφωνο κατά τη δεκαετία του 90, τότε πιθανότατα θα ήταν ένα μοντέλο της Nokia.

Business Apple featured Nokia

Nokia – Apple: Υπέγραψαν πολυετή συμφωνία άδειας χρήσης πατέντας 5G

Η Nokia ανακοίνωσε ότι υπέγραψε μια νέα μακροπρόθεσμη συμφωνία πολλαπλών αδειών ευρεσιτεχνίας με την Apple.

Business Nokia vivo

vivo: Εκτός γερμανικής αγοράς – Έκλεισε το ηλεκτρονικό της κατάστημα

Η vivo δεν πουλά πλέον smartphone στη Γερμανία από το ηλεκτρονικό της κατάστημα, όπως αναφέρει η εταιρεία σε μήνυμα στον ιστότοπό της.