Nokia Lumia 1020, Νέα φωτογραφία render και πληροφορίες για 2GB RAM

Με κάμερα 41 Megapixel τεχνολογίας Pure View ικανή να τραβάει φωτογραφίες 32 Megapixel και 5 Megapixel (Pure View) με κάδρο 16:9 και 38 Megapixel με κάδρο 4:3, ετοιμάζεται να ανακοινωθεί την προσεχή Πέμπτη στη Νέα Υόρκη το Nokia Lumia 1020 με Windows Phone 8. Με ραδιόφωνο FM και NFC το Lumia 1020 λέγεται ότι θα είναι το πρώτο WP8 smartphone με 2GB μνήμη RAM.

Nokia Lumia 1020 2GB RAM, Nokia Lumia 1020, Νέα φωτογραφία render και πληροφορίες για 2GB RAM

Πηγή

Ο Κώστας Βλαχάκης είναι δημοσιογράφος τεχνολογίας, αρθρογραφεί από το 1999 και είναι δημιουργός των site τεχνολογίας Techblog.gr και Autonomous.gr. Έχει συνεργαστεί με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, ήταν συμπαρουσιαστής στην εκπομπή τεχνολογίας Escape στην ΕΤ1 και ραδιοφωνικός παραγωγός στο σταθμό Αθήνα 984. Επίσης έχει αρθρογραφήσει στις εφημερίδες Ναυτεμπορική, Καθημερινή και Παραπολιτικά, πάντα για θέματα τεχνολογίας. Μάθετε περισσότερα για τον Κώστα στο Magikokopidi.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

19 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
0legri0

Καλη η κινηση για περισσοτερη ραμ,αν και με 1 μια χαρα ρολλαρουν,αλλα θα προτιμουσα να εχει την 8.1.

Giorgos

Λος Τουμπανέϊρος! Το επόμενο μου κινητάκι…!!

tasos

Πληροφορίες κάνουν λόγο για ύπαρξη xenon flash…επίσης θα πάρει την 8.1 έκδοση και το amber update της Nokia ….φημολογείται ακόμη η επέκταση μνήμης με SD card και wireless charging μέσω ειδικής θήκης

Giorgos

Νομίζω πως από την φώτο φαίνεται καθαρά ότι πρόκειται για Xenon Flash και όχι για Led και αυτό με χαροποιεί. Προτιμώ να καταναλώνει ελάχιστα παραπάνω μπαταρία και να είναι ικανό να φωτίσει στο σκοτάδι παρά να είναι οικονομικό σε κατανάλωση όπως τα Led και να μήν παράγει αρκετό φώς..

Nickolas

Το θέλω σε λευκό τώρα!!! Αλλά και στο κιτρινάκι ποίημα είναι το άτιμο 🙂

xx

Κωστα σορρυ για το (σχετικα) off topic.
για το NOKIA PHABLET εχει ακουστει τιποτα ??

xxx

Προφανως η ΝΟΚΙΑ, νομιζει οτι εχουμε 2006 και ακομα ασχολειται ο κοσμος με καμερες και MP.

antonis

οτι και να ναι windows phone ειναι μη ξενιομαστε :/

kostas_id

τέλειο φαίνεται!!! Υπάρχει κόσμος που τον ενδιαφέρει η καλή φωτογραφική σε ένα κινητό.
και κάποιοι σταματήστε να τρολλάρετε διαρκώς, είναι κουραστικό για τους υπόλοιπους!!! τα 41 ΜΡ τα έχει για συγκεκριμένο λόγο!!! Και δεν είναι μόνο το pure view που το κάνει μια χαρά κινητό. Και τα WP8 μια χαρά λειτουργικό είναι. Αν τα ίδια ΜΡ ήταν σε άλλο κινητό να δω τι λέγατε κάποιοι!φτάνει δηλάδη…

thanos

@antonis Μα ακριβως επειδή είναι wp8 το κάνει ακομα ποιο τέλειο.

apo201@hotmail.com

Πιστεύω πως η Nokia δε θα αρκεστεί μόνο σε 2 πυρήνες!
Από μπροστά πάντως θυμίζει έντονα το nokia lumia 720!
Η ονομασία δεν είναι Nokia lumia 909;

Nickolas

Μην τρελαθούμε αν δεν ήταν σημαντικός ο τομέας της φωτογραφίας στα smartphone δε θα έτρεχαν όλες οι εταιρείες ποια θα πρωτοβγάλει καλύτερο κινητό σε αυτόν τον τομέα, βλέπε Samsung 13mp στο S4, 16mp στο S4 Zoom με οπτικό zoom, η Htc κινητό με ultrapixel, η Sony όπου να ναι θα παρουσιάσει κινητό με 20mp ενώ έχει ήδη στην αγορά κινητό με 13mp, η Apple ποιος ξέρει πως θα πει τη νεα τεχνολογία που θα βάλει στην κάμερα του iphone και πάει λέγοντας. Απλά η Nokia είναι πολύ μπροστά και δεν πιάνεται.
Και επειδή σε κάθε άρθρο για τα 41mp της Nokia λέμε τα ίδια και τα ίδια, πριν κάποιος κάνει ποστ για το πόσο άχρηστα είναι και δεν είναι πραγματικά κλπ κλπ βάζω το παρακάτω άρθρο που τα λέει όμορφα και περιληπτικά:
https://gizmodo.com/5913264/what-is-nokias-pureview-technology

Spukie

θα πέσει πολύ ανταγωνισμός και κάτι μου λέει ότι όλα πάνω κάτω τα ίδια θα είναι..(τα high-end smartphones εννοώ)
όπως λέει και ο @nickolas όλοι ανταγωνίζονται στην κάμερα..
άποψη μου;η νόκια δε με πείθει..δεν έπεισε ποτε..
honami i1 <3

texnikos

Ενδιαφέρον!!!!

xrhstos

κωστα βρηκα κ αυτην την φωτογραφια απο το 1020! Την ανεβασε το phone arena!! Φαινεται ωραιο!!

Giorgos

Κοιτάξτε και αυτό το fan-made promo video:
https://www.youtube.com/watch?v=pqlr9H1Itl0

xrhstos
Γιώργος Κου.

Νομίζω πολύ γρήγορα θα βρει ανταγωνισμό. Μην ξεχνάμε και τις κινήσεις της Sony για το cameraphone Sony Xperia Honami i1.

jodim

χα χα χα μ’αρεσει ο τρόπος που “δεν” σκέφτεσαι…. (για τον χχχ) απευθύνομαι…. εδώ γίνετε χαμός με τις εταιρίες να βγάζουν και να διαφημίζουν τα κινητά τους που “λένε” το τι κάνει το κινητό τους στην φωτογραφία… πχ. samsyng s4 γιατί έβγαλε κινητό με 13 mp αν δεν ενδιαφέρετε ο κόσμος και τραβάει και full hd και στέλνεις φώτο με ήχο έχει και Drama Shot.. και άλλα μπαρμπαδελια… htc one.. λέει οτι έχει τεχνολογία Ultrapixel, τραβάει hdr, έχει κουμπί λειτουργίας συνεχούς λήψης κ.α… iphone 5 λέει ότι έχει την πιο δημοφιλή κάμερα στον κόσμο…………την iSight… εχει FaceTime HD… η Nokia πίστευε και πιστεύει στο κινητό με κάμερα και το στηρίζει εδώ και πόσα χρόνια μένει πάντα σταθερή σε αυτό που κάνει….ήταν παλιά στο προσκήνιο με της κάμερες και εξακολουθεί και τώρα…..

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Nokia

Τέλος εποχής για τα smartphone της Nokia

Aν πήρατε το πρώτο σας κινητό τηλέφωνο κατά τη δεκαετία του 90, τότε πιθανότατα θα ήταν ένα μοντέλο της Nokia.

Business Apple featured Nokia

Nokia – Apple: Υπέγραψαν πολυετή συμφωνία άδειας χρήσης πατέντας 5G

Η Nokia ανακοίνωσε ότι υπέγραψε μια νέα μακροπρόθεσμη συμφωνία πολλαπλών αδειών ευρεσιτεχνίας με την Apple.

Business Nokia vivo

vivo: Εκτός γερμανικής αγοράς – Έκλεισε το ηλεκτρονικό της κατάστημα

Η vivo δεν πουλά πλέον smartphone στη Γερμανία από το ηλεκτρονικό της κατάστημα, όπως αναφέρει η εταιρεία σε μήνυμα στον ιστότοπό της.

Smartphones Nokia

Nokia XR21: Με την υψηλότερη προστασία IP από το νερό και τη σκόνη

Η Nokia κυκλοφόρησε το rugged smartphone της XR21 με πιστοποίηση IP69K, η οποία είναι η υψηλότερη προστασία IP από το νερό και τη σκόνη.