Nokia Lumia 1520, πόσο γρήγορα τρέχει η κάμερα μετά το Lumia Denim update [video]

Το Lumia Denim update φέρνει σημαντικές αλλαγές στην λειτουργία της κάμερας συγκεκριμένων Nokia Lumia smartphones. Μεταξύ αυτών είναι το Nokia Lumia 930, Nokia Lumia Icon και Nokia Lumia 1520 που είδαν σημαντική αλλαγή την ταχύτητα της κάμερας. Στα βιντεάκια δοκιμάζεται η βελτίωση που έχει γίνει στο Nokia Lumia 1520 phablet.

Στο πρώτο video μπαίνει δίπλα στο Nokia Lumia 930 το οποίο τρέχει Lumia Cyan και θέλει αρκετό χρόνο για να ανοίξει την κάμερα, ενώ στο δεύτερο βιντεάκι συγκρίνεται με το Nokia Lumia 1020.

Επιπλέον, όσοι έχουν τα παραπάνω smartphones θα μπορούν να τραβήξουν “picture after picture” περιμένοντας χιλιοστά του δευτερολέπτου, το Rich Capture θα φέρει HDR σε Lumia Icon, Lumia 930 και Lumia 1520 ενώ το Moment Capture επιτρέπει τη λήψη video σε 4K με το παρατεταμένο πάτημα του κουμπιού.

nokia lumia 1520 denim update, Nokia Lumia 1520, πόσο γρήγορα τρέχει η κάμερα μετά το Lumia Denim update [video]

Πηγή

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις τεχνολογίας. Αν χρησιμοποιείτε RSS προσθέστε το Techblog στη λίστα σας https://techblog.gr/feed/.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

30 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Ομηρος

Πότε περιμένουμε την Lumia denim για τα ελληνικά windows phone;

giannogeorge

Πράγματι τεράστια διαφορά, ειδικότερα στο δεύτερο βίντεο.

tepe

Το 620 του πατερα μου εχει ηδη παρει το Denim.

synzeus
nikmour

@tepe τι εταιρεία είναι γιατί το 620 της γυναίκας μου είναι Vodafone και δεν το έχει πάρει. Έχει σημασία αν είναι κάρτα η συμβόλαιο?

tepe

@nikmour

Αγορασμενο απο καταστημα στον Πειραια, σκετη συσκευη. Ηταν γερμανικη συσκευασια, ισως αυτο ειναι βασικη λεπτομερεια, τωρα που το σκεφτομαι.

Εδω τα λεει ολα, μην αγχωνεσαι, λογικα μεσα στον Γεναρη θα το εχετε.
https://www.microsoft.com/en/mobile/support/software-update/wp8-software-update/availability-in-europe/

Gvirginia

Η Microsoft είπε μέσα στο Γενάρη, αλλά από εκεί και πέρα είναι στο χέρι του παρόχου (Δε παίζει ρόλο συμβόλαιο / καρτοκινητό)
Υπάρχει σελίδα της Microsoft για κάθε μοντέλο/χώρα/πάροχο δείτε από τις “Ρυθμίσεις” –> “About” τι λέει στο “Carrier” και συγκρίνετε.

Nick-Ch

(*;*)

Στεφανος

Εβαλα developers preview στο 635. Υπαρχει προβλημα με την εκδοση. Μου γραφει denim ομως μπορω να λανω φακελους. Ξερςτε το προβλημα;

NavEng

Εμένα το lumia 520 μου που το έχω σε cosmote πήρε την αναβάθμιση πριν μια με δύο εβδομάδες.

stefanos

Developers preview. Εχει λιγα προβληματα η denim.

Αρης

@Στέφανος Είναι ένα error που έχει συμβει και σε άλλους (δες παλαιότερα post στο Windows Central, τα περθγράφει πιο αναλυτικά) και συνέβει και σε μένα. ΔΕΝ έχουμε πάρει ακόμη το Denim. Ενας απλος τρόπος να το καταλάβεις είναι να πάς στο “ειδοποιήσεις+ενέργειες” και να δείς αν μπορείς να βάλεις toggle για τα δεδομένα στο Action Center. Αν δεν μπορείς (και επίσης αν δεν μπορείς να κάνεις φακέλους) δεν έχεις πάρει το Denim.

Στεφανος

@ Αρης Μππρω να κανω φακελους αφου εβαλα developer preview. Ομως αντι για denim μου γραφει cyan. Ακομα κατι εχω αργο ιντερνετ σπιτι μου και μου γραφει οτι υπαρχει σφαλμα οταν κανω ελεγχο για ενημερωσεις. Υ.γ εχω το 635.

Αρης

@Στεφανος οκ άρα έχεις το preview και δεν έχεις ακόμη το Denim. Υπομονή θα το πάρουμε όλοι μέσα στον Γενάρη. Τωρα όσον αφορά το ιντερνετ προσπάθησε να συνδεθεις σε καλύτερο δίκτυο (δεν ξέρω πιο θα μπορούσε να είναι καλύτερο. και τα free wi-fi σε καφετέριες συνήθως είναι χάλια) και ξαναδοκίμασε. Επίσης μέσω του 3G, αν έχεις ιντερνετ στο κινητό σου.

Darth

δεν είναι ότι μετά το update έγινε γρήγορο (φυσιολογικό έγινε) είναι ότι πριν το update ήταν ελεινα αργό………..

el_mac

@darth εχεις κουρασει ψηλε…

Panosss

Darth τι κινητο εχεις??

Giorgos

Ρε παίδες γιατί μπαίνετε στον κόπο να απαντήσετε σε κακοπροέραιτους? Έχουμε εδώ ένα ωραίο άρθρο για να ενημερωθούνε όλοι για το update όπου ο καθένας μπορεί να κάνει ερωτήσεις σχετικά με αυτό και την πλατφόρμα, μπαίνει ο κάθε άσχετος απο WP αχμμμdarthχμμμ για να τρολάρει ή να βγάλει χολή και εσείς αμέσως τσιμπάτε και απαντάτε…με τέτοια σημασία που τους δίνετε φυσικό είναι να συνεχίζουν τα ανώριμα παιδιαρίσματα…
στο θέμα μας, πολύ καλό φαίνεται το update, περισότερρο για optimization του λειτουργικό για να επιταγχύνουν λίγο (ακόμα παραπάνω) οι εφαρμογές που είχουν περισότερρο βάρος παρά προσθήκη νέων δυνατοτήτων και features. Δεν μπορώ να πώ πως δεν μαρέσει μιας και αυτά τα optimizations είναι απαραίτητα για την σωστή λειτουργία της πλατφόρμας. Όπως ο μισός τεχνολογικός κόσμος (εκτός απο τους haters αχαμμμ) αναμένουμε με ανυπομονησία τα W10.

Νίκος

Γιατί το 530 δεν είναι στίς λίστες στο επίσημο σάιτ της Microsoft;

Darth

@5 κινιτα εχω
huawei ascent p7 (κυρια συσκευη)
iphone 5s (εταιρική συσκευη)
Nokia Lumia 630 Dual (εχω εκει μια κάρτα της q και έναν “κρυφό αριθμό”)
galaxy alpha (αυτό μάλλον θα πάει στην κοπέλα μου σαν δώρο)
zte nubia z5s mini (αυτό είχα πριν το p7 τωρα απλός κάθετε)

Makis

@Darth

Είδαμε και το Nexus 4-5. Failed to initialize camera. Wait, report, close. Ελλεινό και το android στην πιο pure μορφή του, υποτίθεται…

Darth

@Makis και λιγα λες….. ευτυχώς μονο στα nexus αυτο

btw: αυτο που φορανε nexus δεν ειναι pure android ειναι google edition (με μπόλικο bloatware της google ) pure android ειναι aokp/aosp roms (xda it) οπου αν θελεις βαζεις μονο playstore και το google apps framework χωρίς hardcoded bloatware όπως στο nexus……..

το αστείο ειναι οτι μια απλή aokp/aosp rom lollipop παει άψογα στο nexus και το google edition απο το κακό στο χειροτερο…………..

το καλο με το android είναι ότι αν δεν σου κάνει το ενα……. βαζεις αλλο………και εμτα το φέρνεις και στα μετρά σου και εισαι θεός………..

και οχι δεν ειμαι hater οπος εχεις καταλαβει απλος τα στραβα να λέγονται (και ας τσουζει στους μερικούς λογο fanboismoy (αρρώστια ειναι αυτό)

Makis

Για σένα που είσαι σχετικός όλα απλά φαίνονται, εγώ θέλω να δουλεύει όπως το πήρα, στα βασικά. Και βλέπω ότι δεν….οπότε…

Μάνος

Καλά τα λέει ο Darth,πριν είχαν θέμα κ τώρα απλά είναι αυτό που έπρεπε να ήταν.
Ορίστε το 1020 μου των 41 mpxls σε άμεση σύγκριση με το Moto X μου το περυσινό.
Υπόψιν διπύρηνο κ αυτό κ ίδιας ηλικίας Android.
Τεράστια διαφορά μη αποδεκτή για το ρόλο των κινητών. Motto X 2013 vs lumia 1020 ταχύτητα ανοίγματος κάμ: https://youtu.be/m35cz3OSXmA

gericho

Καλά τί ψάχνουμε ακριβώς;
Συγκρίνουμε τις default εφαρμογές κάμερας των λειτουργικών;
Να το κάνουμε έτσι.

Η default ενσωματωμένη εφαρμογή ‘Κάμερα’ του WP λειτουργικού ανοίγει και άνοιγε ούτως ή άλλως αστραπιαία,
όπως αστραπιαίο είναι εν γένει το λειτουργικό.

Για να ξέρουν κι οι άσχετοι με WP λοιπόν,
αυτό που βελτιώθηκε (και καλώς)
είναι η φόρτωση της ‘Lumia camera’ εφαρμογής
η οποία είναι ένα πρόσθετο app της πρώην Nokia και νυν MS mobile.
Ακόμα ένα συν στην εμπειρία χρήσης επομένως.

Darth

δεν ξέρω γιατί μερικοί πέφτουν να με φάνε λες και έχω πει κάτι λάθος, εγώ είμαι άτομο που όταν βλέπω κάτι στραβό (όπου και αν είναι αυτό) το λέω, και θα συνεχίζω να το λέω μέχρι να γίνει σωστά, από την άλλη λέω και μπράβο όταν κάτι γίνεται καλύτερο η δημιουργείται κάτι νέο και καλό η μία καλή και τημηα προσπάθεια.
Τώρα αν κάποιος τσουζει (λογικά είναι η μέτοχος (σεβαστό) η fanboy (αρρώστια) ) δεν μπορώ να κάνω τπτ

Nickolas

@Μάνος
Το θέμα ταχύτητας το έχει η εφαρμογή της Nokia, Lumia Camera, η εφαρμογή της Microsoft τουλάχιστον στο 920 που έχω ανοίγει σχεδόν άμεσα γι αυτό και προσωπικά τη χρησιμοποιώ σαν κύρια εφαρμογή και όταν υπάρχουν πιο δύσκολες συνθήκες χρησιμοποιώ τη Lumia camera.
Επίσης τη δεύτερη φορά που βγήκες από τις εφαρμογές της κάμερας στην περίπτωση του 1020 δοκίμασε να βγεις με το κεντρικό πλήκτρο ώστε να μένει ανοιχτή η εφαρμογή αντίθετα με το back button που στην ουσία την κλείνει εντελώς και χρειάζεται να ξαναφορτώσει.
Όπως και να χει πάντως δε ξέρω τι μαγικά έχουν κάνει στο 1020 αλλά το hardware δε μπορεί να σηκώσει εύκολα 41mp

Makis

@ gericho

+10….ωραίος…

markos

για οσους εχουν preview for developer και ακομα σας λεει πως εχετε την Cyan ενω εχετε deta στη μπαρα απλα βγαλτε το preview … και θα λεει denim etsi apla …

Simeonas

Καλησπέρα παιδιά! Θέλω μια βοήθεια..
Μόλις εγκατέστησα πριν 3 μέρες το denim σε lumia 1020 το κινητό σέρνεται… Αργεί στα μηνύματα στην κάμερα,βίντεο προσπαθεί να ανοίξει και κλείνει ο browser.. Γενικά δεν μπορώ να βρω άκρη… Μου έχει σπάσει τα νεύρα!
Αν μπορεί κάποιος μια βοήθεια!

Ευχαριστώ!!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones HTC One HTC One 2 LG G Pro 2

Ποιο είναι το καλύτερο smartphone για εσάς; [poll]

Αφορμή για αυτό εδώ το poll είναι τα σχόλια που διαβάζουμε στις συζητήσεις στο Techblog σχετικά με τα νέα μοντέλα smartphones Samsung Galaxy S5 και Sony Xperia Z2 αλλά και το HTC One (M8) 2014 που σχεδόν γνωρίζουμε τα πάντα για αυτό. Επίσης για την προσμονή για το LG G3 αλλά και την πτώση της […]

Gear Nokia Lumia 1520 SanDisk Windows Phone 8

SanDisk 128GB microSDXC, Συμβατή και με Windows Phone 8

Σύμφωνα με έναν χρήστη του Nokia Lumia 1520, η κάρτα SanDisk 128GB microSDXC είναι συμβατή και με το λειτουργικό σύστημα Windows Phone 8. Παρότι η σχεδίαση της έγινε για Android smartphones και tablets φαίνεται πως αναγνωρίζεται και λειτουργεί κανονικά και με το λογισμικό της Microsoft.

Smartphones Nokia Nokia Lumia Nokia Lumia 1520

Nokia Lumia 1520 φωτογραφίες hands-on

Αυτό είναι το Nokia Lumia 1520 με μεγάλη οθόνη 6 ιντσών τεχνολογίας LCD IPS με ανάλυση 1920×1080 pixels, τετραπύρηνο επεξεργαστή Snapdragon 800 χρονισμένο στα 2.2GHz και λειτουργικό σύστημα Windows Phone 8. Κυκλοφορεί αυτές τις ημέρες στην Ελλάδα με τιμή 749 ευρώ και μέσα στις επόμενες ημέρες θα έχουμε το πλήρες hands-on video από το TechblogTV.

Smartphones Nokia Nokia Lumia 1520 Smartphones

Nokia Lumia 1520, Θα το φέρει το Πλαίσιο και τα Nokia Care stores

Το Nokia Lumia 1520 είναι το πρώτο tabletόφωνο με Windows Phone 8 και κυκλοφορεί μέσα στις επόμενες ημέρες στην ελληνική αγορά με τιμή 749 ευρώ. Αυτό που μαθαίνουμε είναι ότι θα το διαθέτουν αποκλειστικά τα καταστήματα Πλαίσιο και όλα τα Nokia Care stores (όσα έχουν απομείνει!). Να θυμίσουμε ότι τα καταστήματα Πλαίσιο εξυπηρετούν και συνδρομητές […]