Nokia Lumia 1520 φωτογραφίες hands-on

Αυτό είναι το Nokia Lumia 1520 με μεγάλη οθόνη 6 ιντσών τεχνολογίας LCD IPS με ανάλυση 1920×1080 pixels, τετραπύρηνο επεξεργαστή Snapdragon 800 χρονισμένο στα 2.2GHz και λειτουργικό σύστημα Windows Phone 8. Κυκλοφορεί αυτές τις ημέρες στην Ελλάδα με τιμή 749 ευρώ και μέσα στις επόμενες ημέρες θα έχουμε το πλήρες hands-on video από το TechblogTV.

Nokia Lumia 1520 πλήρη τεχνικά χαρακτηριστικά

Nokia Lumia 1520 hands-on photos, Nokia Lumia 1520 φωτογραφίες hands-on

Nokia Lumia 1520 hands-on photos, Nokia Lumia 1520 φωτογραφίες hands-on

Nokia Lumia 1520 hands-on photos, Nokia Lumia 1520 φωτογραφίες hands-on

Nokia Lumia 1520 hands-on photos, Nokia Lumia 1520 φωτογραφίες hands-on

Ο Κώστας Βλαχάκης είναι δημοσιογράφος τεχνολογίας, αρθρογραφεί από το 1999 και είναι δημιουργός των site τεχνολογίας Techblog.gr και Autonomous.gr. Έχει συνεργαστεί με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, ήταν συμπαρουσιαστής στην εκπομπή τεχνολογίας Escape στην ΕΤ1 και ραδιοφωνικός παραγωγός στο σταθμό Αθήνα 984. Επίσης έχει αρθρογραφήσει στις εφημερίδες Ναυτεμπορική, Καθημερινή και Παραπολιτικά, πάντα για θέματα τεχνολογίας. Μάθετε περισσότερα για τον Κώστα στο Magikokopidi.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

28 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
πανος.λαστ

6 ιντσες χορταστικοτατες για καταναλωση περιεχομενου αλλα μονο εκει,ειμαι της αποψης οτι τα wp δεν χρειαζονται παραπανω απο 5 ιντσες οθονη(που μεταξυ μας και οι 5 ιντσες θηριωδεις ειναι) μπηκε και η nokia(?) στο τριπακι για μεγαλες οθονες μου φαινεται!

ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ-ΚΟΡΩΠΙ

Πολύ καλό κινητό αλλά ακριβό για τα οικονομικά δεδομένα!
θα δω ….και το ΝΟΚΙΑ 1320, περί αρχής του χρόνου!!!!!

Χρηστος

Κωστα θα φανω κακος αλλα θα το πω..ειναι ΠΑΝΤΟΦΛΑ..!!

panageor

Φανατικός υποστηρικτής του ανοιχτού/ελεύθερου λογισμικού , αλλά αυτό το κινητό δεν παίζεται.
Ότι και να πούμε έχει γίνει εξαιρετική δουλειά απο τη νοκια και κρίμα που έχει τα windows phone.

George E.

Πολλοί βιάστηκαν (μεταξύ αυτών και εγώ) να καταδικάσουμε την ”νέα” Nokia και τα W.P…. Η πάλαι ποτέ κραταιά των κινητών δίχνει να επιστρέφει….
Well done Nokia…

tasos

Μήπως ξέρουμε αν κανά πλαίσιο, public, vodafone κτλ. θα κάνει καμιά προσφορά μπας και πάρουμε κανά καλό windows phone σε καλή τιμή.

Sotiris

Το λατρεύω κι ας ειναι σαν ταψί. Ειδικά το κίτρινο ειναι ΤΕΛΕΙΟΟΟΟΟ!!

b16bkostas

Τώρα εκτός απο τα πολλά tiles ειναι αχρειαστει τόσο μεγάλη οθόνη αλλα στην ιδέα ότι θα πάρει τις εφαρμογές απο τα windows rt λες μιοως ειναι και μικρή χαχαχα

προς @κωστα Βλαχάκη
σας παρακαλω αν ειναι εύκολο τεστάρετε όπως πάντα εξωτερικό ηχείο αλλα και το εσωτερικό πως ακούγεται στις κλείσεις γιατι το αρένα λέει πως δεν ειναι τόσο καλό κάτι που νομίζω πως δεν ισχύει

johnathan elizoglou

Ειναι τελειοοο αυτο περιμενα ενα ανταγωνιστικο στα specs wp 😉 νομιζω οτι αρχιζω να βαριεμαι το android :p

GiannisMix

@tasos
μεσω σκρουτζ υπαρχουν πολλες ευκαιριες για 720, 820, 920 ειδικα.. Δεν εχεις λογο να μη τα εμπιστευεσαι. 3 συσκευες εχω παρει κ οι 3 ηταν κομπλε σε ολα τους. Δε χρειαστηκα ποτε την εγγυηση. αλλα και να τη χρειαζομουν εχεις 2 ετη κανονικα εγγυηση αντιπροσωπειας ακριβως οτι σου δινουν κ τα μεγαλα εμπορικα καταστηματα

ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ

Αγαπητοί μου, στο σκρουτζομάγαζο εθεάθη το Lg G PRO Lite με οθόνη 5,2 ……….
Κάτσε να ρθει μέχρι το τέλος 2013 και θα τα ξεχάσω όλα……..

tsitos

κώστα, μεγαλο Handson θελουμε, μν παραληψεις παλι προσθετες δυνατοτητες της νοκια, οπως εφαρμογες…γτ σε προηγουμενο handson, θυμαμαι ειπες ” κλασσικα Wp, δν εχουμε κατι αλλο να πουμε”, ομως σε android, μπαινεις σε προσθετες δυνατοτητες του καθε κατασκευαστη…αυτες ειναι οι προσθετες του 1520, τα nokia apps και settings

tsitos

ε κλ ναι, σε διαφορα μοντελα εχουν παρουσιαστει διαφορα…αλλα εδω να τα παρουσιασεις παλι που να τα δουμε με τις 6 ιντσες κ να θαυμαζουμε περισσοτερη ωρα αυτη το αριστουργημα.!

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ

Κώστα σε παρακαλώ για αυτό το κινητό θέλουμε το πιό αναλυτικό handson. Όχι πως δεν κάνεις τα πιό αναλυτικά και αξιόπιστα αλλά για αυτό το τούμπανο θέλουμε το κάτι παραπάνω. Για παράδειγμα πως τρέχει ή ανοίγει μιά βαριά σελίδα στο internet πως ανοίγει μία από τις πιό διαδεδομένες εφαρμογές όπως είναι το fb ή πόσο γρήγορα βρίσκει ένα τραγούδι από το shazam (σε σχέση πάντα με android ή ios) .Επειδή αυτά καταλαβαίνω ότι δεν γίνονται κατα την παρουσίαση που θα μας κάνεις μπορείς να τα δοκιμάσεις off-camera εσύ και να μας πεις τα αποτελεσμάτά σου. Γιατί απ’ ότι φαίνεται μπορεί να είναι πολύ ποιοτικό να έχει από τα καλύτερα specs αλλά αυτό που μετράει είναι η πράξη .
Σε ευχαριστώ για το χρόνο σου και από το δικό σου handson θα εξαρτηθεί εάν θα πάρω το 1520. Καταλαβαίνεις λοιπόν γιατί έκανα το πιό πάνω σχολιο!!

tsitos

εμφανιστηκε στα σκρουτζομαγαζα στα 689!

Cj Georgio

Πλαστικό είναι ματ η γυαλιστερό?

tsitos

το κοκκινο ειναι gloss και τα υπολοιπα ματ

tiamat

ναι κωστα παντα κανεις τα καλυτερα hands on να μας πεις και αυτονομια γιατι η 3400 μπαταρια λεει πολλα και κανε τεστ στην οθονη γιατι απο αυτα που λενε ειναι παρα πολυ φωτεινη! ειναι ομως το ιδιο καλη και σε ποιοτητα?? και επειδη πρωτη φορα βλεπουμε 6αρα συσκευη να μας πεις αν χωραει σε τσεπη εστω δυσκολα και πες μας αν φοραει gorilla glass 3!!!!!

Άγγελος

Κώστα γιατί δεν έχω καταλάβει. Αυτό έχει κάποια πιο προηγμένη έκδοση των WP 8 ή την 8.1 ?

tsitos

Αγγελε φοραει την εκδοση Black
https://www.wpcentral.com/lumia-black
δες εδω τις αναβαθμισεις.

Cj Georgio

800€ Γερμανία στο saturn.
Σε κίτρινο ματ το είδα. Ωραίο και λεπτό.
Μόλις πέσει η τιμή το πήρα.

ΛΟΥΚΑΣ

γωνιες και κουμπια σαν htc 8x!!! ωραια σχεδιαση, χαλια πληκτρα!!!! αυτη η gdr3 ποτε κυκλοφορει για 925 ??

Κώστας

Το είδα στο Dubai, με 2599 ντιχραμ, περίπου 520 ευρώ, και το πήρα. Χωρίς συμβόλαια και δεσμεύσεις από καμμία κλέφτρα εταιρεία τηλεφωνίας. Διαβάζω στην Ελλάδα έχει περίπου 750 ευρώ και στο σκρουτζ το είδα 720. Είναι κλέφτες….

Kwnst

Review ακομα περιμενουμε κ. Βλαχακη :p

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ

Δηλαδή Κώστα τελικά θα το κάνεις κάποια στιγμή όταν θα το έχεις στα χέρια σου ή δεν θα το κάνεις καθόλου (hands on );;;; Σε ευχαριστώ

Kwnst

Θα μπορουσες τοτε να μας γραψεις εντυπωσεις εστω σε αρθρο? (Οθονη,επεξεργαστη κλπ. σε συγκρισεις με νοτε 3 χπερια υλτρα και αλλα ταμπλετοφωνα)

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones HMD Global Nokia

HMD: Επανακυκλοφορεί τα κλασικά τηλέφωνα Nokia 6310, Nokia 5310 και Nokia 230

Η HMD μόλις κυκλοφόρησε τρία νέα τηλέφωνα, όλα μια μοντέρνα έκδοση των κλασικών Nokia, τα Nokia 6310 (2024), 5310 (2024) και 230 (2024).

Smartphones Nokia

Τέλος εποχής για τα smartphone της Nokia

Aν πήρατε το πρώτο σας κινητό τηλέφωνο κατά τη δεκαετία του 90, τότε πιθανότατα θα ήταν ένα μοντέλο της Nokia.

Business Apple featured Nokia

Nokia – Apple: Υπέγραψαν πολυετή συμφωνία άδειας χρήσης πατέντας 5G

Η Nokia ανακοίνωσε ότι υπέγραψε μια νέα μακροπρόθεσμη συμφωνία πολλαπλών αδειών ευρεσιτεχνίας με την Apple.

Business Nokia vivo

vivo: Εκτός γερμανικής αγοράς – Έκλεισε το ηλεκτρονικό της κατάστημα

Η vivo δεν πουλά πλέον smartphone στη Γερμανία από το ηλεκτρονικό της κατάστημα, όπως αναφέρει η εταιρεία σε μήνυμα στον ιστότοπό της.