Nokia Lumia 1520, Νέες διαρροές φωτογραφιών

Νέα εμφάνιση του Nokia Lumia 1520, του μέχρι σήμερα γνωστού phablet και ως Nokia Bandit. Αυτή τη φορά βλέπουμε φωτογραφίες, περισσότερες από εκείνη που είχε παρουσιάσει το evleaks μερικές ημέρες πριν και από διαφορετικές σκοπιές για να έχουμε μια καλύτερη εικόνα του πώς θα είναι η νέα Windows συσκευή που ετοιμάζεται να παρουσιάσει η Nokia.

Στις φωτογραφίες το βλέπουμε να φιγουράρει και δίπλα σε άλλη συσκευή για να έχουμε μια τάξη μεγέθους.

Nokia Lumia 1520, Nokia Lumia 1520, Νέες διαρροές φωτογραφιών

Nokia Lumia 1520, Nokia Lumia 1520, Νέες διαρροές φωτογραφιών

Nokia Lumia 1520, Nokia Lumia 1520, Νέες διαρροές φωτογραφιών

Nokia Lumia 1520, Nokia Lumia 1520, Νέες διαρροές φωτογραφιών

Nokia Lumia 1520, Nokia Lumia 1520, Νέες διαρροές φωτογραφιών

Nokia Lumia 1520, Nokia Lumia 1520, Νέες διαρροές φωτογραφιών

Nokia Lumia 1520, Nokia Lumia 1520, Νέες διαρροές φωτογραφιών

Πηγή

O Νίκος Καϊμακάμης είναι δημοσιογράφος και συγγραφέας. Συνεργάζεται με διάφορα online μέσα κυρίως στο τεχνολογικό ρεπορτάζ, ενώ εργάζεται και ως data manager στο πρόγραμμα παροχής στέγασης προσφύγων ESTIA. Τις συγγραφικές του δημιουργίες μπορείτε να τις διαβάσετε στο www.nikosk.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

12 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
tasos

τα 20 mp o snapdragon 800 kai 2 GB ram πρεπει να κάνουν το κινήτο να πετάει

panos13

Αν και δεν θα πηγενα σε αυτες τις ιντζες ειναι πολυ ομορφο!! Το θεμα ειναι αξιζει καποιος να αγορασει στο μελλον συσκευη που θα εχει πανω το Brand name της Nokia; (Οσον αφορα την εξαγορά της και το όποιο ρίσκο υποστίριξης)

vassilis7

Καλά εντάξει αυτό δεν είναι απλώς μια διαρροή φωτογραφιών… έσπασαν οι σωλήνες!

theo

@panos13
Ρισκο υποστηριξης? Την Νοkia δεν την αγορασε ανταγωνιστης, αλλα η ιδια η εταιρεια που την προμηθευει με λογισμικο. Ισα ισα, τωρα η υποστηριξη θα ναι καλυτερη απο ποτε για τις συσκευες Nokia. 😉

j

Διπλα σε ποιο κινητο SONY ειναι;;;

tasos

@j sony xperia Z1

vkrd

Οταν βγει το αντίστοιχο μοντέλο σε 4,5 ίντσες από τη Microsoft, θα το πάρω. 6 ίντσες είναι απαγορευτικές σε μέγεθος για μένα.

makis88

Υπέροχο αλλά τεράστιο… θα είναι ένα κλικ μικρότερο απο το nexus7 σε τηλέφωνο… Υπερβολή το βρίσκω αλλά λογικά θα έρθει και ένα αντίστοιχο με 5άρα οθόνη όπως πρέπει!

costasckn

windows phone = το μέλλον. Ακολουθούν την φιλοσοφία της Apple, ταχύτητα, ομαλότητα, απλότητα….το android πλέον χρειάζεται υπερβολικό hardware για να δώσει κάτι παρόμοιο…

Conx

Θέλω να το δω πάνω στο χέρι μου γιατί γενικά 6 ιντσες παραείναι πολλές…Γενικά ομως ειναι κουκλιστικο και design και hardware 😀

vkrd

#costaskn βλέπουμε όμως τελευταία πως οι δυο εταιρείες που αναφέρεις για απλότητα κλπ, αυξάνουν μνήμη, μέγεθος οθόνης, κάμερες και γενικά αναβαθμίζουν το hardware. Εξάλλου και το Νοκια που βλέπουμε εδώ έχει snapdragon όπως επίσης μνήμη 2giga.
Μήπως κατάλαβαν ότι αυτό που πουλά πλέον είναι το hardware όπως κάνει το android? μην ξεχνάς πως τα WP πουλάνε ακριβά εδώ και δυο χρόνια ενώ είχαν βγει με σημαία στα πρώτα τους βήματα το φθηνότερο iPhone like smartphone. Θυμάμαι πως είχα αγοράσει τότε το HTC Trophy φθηνά σχετικά με τρομερό για τότε smooth scrolling και γενικά πολύ πολύ καλή απόδοση.

kostas

O costaskn θέλει να πει οτι ενα windows απλο ανετα τρεχει τα 8.0 ενο ενα,android χιλιαρακι δεν θα την παλευε!φυσικα κ το οτι εβαλε παραπανω μνημη κ επεξεργαστη θεωρω οτι ειναι οντοσ θεμα,μαρκετινγκ!εγω εζω ενα lumia 920 και το εχω χαρη παραπανω απο το s3 που ειχα!το κινιτακι ειναι κορυφη αν κ λιγο παντοφλε!!!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Nokia

Τέλος εποχής για τα smartphone της Nokia

Aν πήρατε το πρώτο σας κινητό τηλέφωνο κατά τη δεκαετία του 90, τότε πιθανότατα θα ήταν ένα μοντέλο της Nokia.

Business Apple featured Nokia

Nokia – Apple: Υπέγραψαν πολυετή συμφωνία άδειας χρήσης πατέντας 5G

Η Nokia ανακοίνωσε ότι υπέγραψε μια νέα μακροπρόθεσμη συμφωνία πολλαπλών αδειών ευρεσιτεχνίας με την Apple.

Business Nokia vivo

vivo: Εκτός γερμανικής αγοράς – Έκλεισε το ηλεκτρονικό της κατάστημα

Η vivo δεν πουλά πλέον smartphone στη Γερμανία από το ηλεκτρονικό της κατάστημα, όπως αναφέρει η εταιρεία σε μήνυμα στον ιστότοπό της.

Smartphones Nokia

Nokia XR21: Με την υψηλότερη προστασία IP από το νερό και τη σκόνη

Η Nokia κυκλοφόρησε το rugged smartphone της XR21 με πιστοποίηση IP69K, η οποία είναι η υψηλότερη προστασία IP από το νερό και τη σκόνη.