Nokia Lumia 1520, Θα πρέπει να το περιμένουμε και από τη Vodafone Ελλάδας

6 Δεκεμβρίου αναμένεται να κυκλοφορήσει στην Αγγλία το 6ιντσο smartphone Nokia Lumia 1520 και από τη Vodafone. Αυτό σημαίνει ότι και στην Ελλάδα η “δική” μας Vodafone θα το φέρει κάποια στιγμή – μάλλον μετά τις γιορτές – μιας και το Vodafone Group δίνει την κατεύθυνση από τα κεντρικά. Σημειώστε ότι στην Ιταλία η τιμή του Lumia 1520 είναι 699 ευρώ και κάντε τους υπολογισμούς σας.

Για το μικρότερο και σίγουρα πιο οικονομικό μοντέλο Nokia Lumia 1320, δεν έχουμε ακόμα κάποια ενδεικτική τιμή.

Nokia Lumia 1520 πλήρη τεχνικά χαρακτηριστικά

Nokia Lumia 1520 Vodafone, Nokia Lumia 1520, Θα πρέπει να το περιμένουμε και από τη Vodafone Ελλάδας

Πηγή

Ο Κώστας Βλαχάκης είναι δημοσιογράφος τεχνολογίας, αρθρογραφεί από το 1999 και είναι δημιουργός των site τεχνολογίας Techblog.gr και Autonomous.gr. Έχει συνεργαστεί με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, ήταν συμπαρουσιαστής στην εκπομπή τεχνολογίας Escape στην ΕΤ1 και ραδιοφωνικός παραγωγός στο σταθμό Αθήνα 984. Επίσης έχει αρθρογραφήσει στις εφημερίδες Ναυτεμπορική, Καθημερινή και Παραπολιτικά, πάντα για θέματα τεχνολογίας. Μάθετε περισσότερα για τον Κώστα στο Magikokopidi.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

3 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Panagiotis G

μακάρι να το δούμε πριν το 2014. Πάντως για αυτά που προσφέρει η τιμή του είναι πολύ καλή. Και κάμερα καταπληκτική έχει με RAW υποστήριξη και κορυφή οθόνη και κορυφή επεξεργαστή και πολύ ωραία εμφάνιση. Εάν βγάλει το ίδιο η Nokia μέχρι 5 ίντσες θα φάει πολλά android flagship

john

Σωστος ο Παναγιωτης κ αφου ερχονται το 14 ισχυροι επεξεργαστες,οι νεες συσκευες,κ η 8.1 ειναι στη γωνια με συνεχη ανοδο τα wp θα εχουμε τρελο ανταγωνισμο απο ms!

kostasb16b

Μεγάλο.. Αλλα στην ιδέα ότι θα ενωθούν windows phone με windows rt τα μικρότερα κινητά μοιάζουν λάθος επιλογή..

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Internet Vodafone

Vodafone RED: Προσφορά για την πιο ρομαντική γιορτή του χρόνου

Με την ενεργοποίηση δύο νέων συνδέσεων, όλοι οι νέοι ιδιώτες συνδρομητές συμβολαίου Vodafone RED 5GΒ γιορτάζουν την Ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου.

Internet Vodafone

Vodafone: Απεριόριστα data για 5 ημέρες μόνο με 1,90€ και κλήρωση για 4 iPhone 15 Plus

Η Vodafone προσφέρει απεριόριστα data για 5 ημέρες μόνο με 1,90€ ώστε όλοι οι συνδρομητές να μοιραστούν τις μοναδικές στιγμές των χειμερινών εμπειριών τους χωρίς περιορισμούς.

Smartphones Nokia

Τέλος εποχής για τα smartphone της Nokia

Aν πήρατε το πρώτο σας κινητό τηλέφωνο κατά τη δεκαετία του 90, τότε πιθανότατα θα ήταν ένα μοντέλο της Nokia.

Business Vodafone

Vodafone Posidonia: Ολοκληρώθηκε η χαρτογράφηση σε Πάρο και Αντίπαρο

Με τη χρήση εξοπλισμού υψηλής τεχνολογίας, χαρτογραφήθηκαν συνολικά 174,57 τετραγωνικά χιλιόμετρα έκτασης βυθού, μέσα από 58 υποθαλάσσιες λήψεις περιμετρικά των νησιών, συνολικής διάρκειας 20,3 ωρών.