Nokia Lumia 1820 και Lumia 1525, Αυτές θα είναι οι ναυαρχίδες του 2014;

Σύμφωνα με νέες φήμες, για το 2014, η Nokia ετοιμάζει δύο ναυαρχίδες με τις ονομασία Nokia Lumia 1820 και Nokia Lumia 1525. Όπως μπορείτε να δείτε και στα “tweets” του “leaker”, @Nextleaks, το Nokia Lumia 1820 διαθέτει οθόνη 5.2 ιντσών, ανάλυσης 2K με Snapdragon 805, 3GB RAM και 32GB αποθηκευτικού χώρου ενώ η μπαταρία θα έχει χωρητικότητα 3400mAh.

Επιπλέον θα εξοπλίζεται με τύπου Lytro camera και Xenon flash. Η αισθητική, θα είναι παρόμοια του Nokia Lumia 928 μαθαίνουμε.

Το άλλο smartphone στο οποίο αναφέρεται ο “leaker” είναι μάλλον αναβάθμιση του Nokia Lumia 1520. Έτσι αναμένεται να διαθέτει παρόμοια χαρακτηριστικά (Snapdragon 805, 3GB RAM, 32GB storage κ.λπ), με 6 ιντσών οθόνη και 25MP ή 30MP κάμερα στην “πλάτη” και θα χρησιμοποιεί κάποιου νέου τύπου οθόνη, που θα φορτίζει με τον… ήλιο (solar charging display panel).

Nokia Lumia 1820 και Lumia 1525, Nokia Lumia 1820 και Lumia 1525, Αυτές θα είναι οι ναυαρχίδες του 2014;Nokia Lumia 1820 και Lumia 1525, Nokia Lumia 1820 και Lumia 1525, Αυτές θα είναι οι ναυαρχίδες του 2014;

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

14 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
b16bkostas

δυσκολο πολύ μου φαινεται αυτό για να αλαξει σε κατι τετοιο πρωτα θα πρεπει να παρει τα 8.1 για να υποστειριζει νεα οθονη και νέο επεξεργαστη αυτό θα γινει μεσα στην χρονια αλλα να βαλει 2k σε μολις 5,2 ιντσες δεν είναι στην ιδεολογια της Nokia εκτος αν τωρα με την αγορα της απο την microsoft κανει κινησεις εντυπωσιαδμου για να παρει μεριδιο απο τους SPEC FREAK users
εδώ η 6αρα οθονη του 1520 εχει παραπανω ppi απο οσα βλεπει το ματι..

οποιος εχει galaxy s3 και το s4 ξερει ότι δεν μπορεις να δεις διαφορα στην αναλυση..

Denis

στέκομαι στο ηλιακό πάνελ……! !

Nio

ωραια οπλα…

Panagiotis G.

Ενδεχομένως να έχει πλήκτρα στην οθόνη εάν είναι 5.2 για να γλιτώσει λίγο από το μέγεθος. Πάντως 3gb είναι ανούσια σε wp

alex

Αρχιζει να δίνει πόνο σιγά σιγά η Nokia μου φαίνεται!

b16bkostas

@panagiotisG χρειαζεται 3GB ram αν και μονο αν η οθονη είναι 2κ επειδή όλα τα εικονακια και οι εικονες θα είναι τεραστια σε μέγεθος..

teodore88

Επισης και στην επεξεργασια “Pureview” χρειαζοταν τα 3GB RAM με 30MPX camera, γτ το 1020 δεν το λες και γρηγορο στην ληψη…

Η ατμομηχανη μου φαινεται οτι πηρε μπρος!

stavros1211

Ωραία όλα αυτά και μπράβο τους!
Τα καινούργια αυτά τηλέφωνα όμως θα έχουν λογότυπο της NOKIA ή της MICROSOFT…;

Ζόρζ

@stavros1211 o leaker μιλάει για Nokia Lumia 1525/1820 άρα μάλλον το λογότυπο θα είναι της Nokia!

forneverarrow

Εγώ θα σταθώ στο σχόλιο του b16bkostas και θα συμφωνήσω. Μάλλον και η Nokia δεν άντεξε να είναι έξω από το παιχνίδι του εντυπωσιασμού. Όντως, η διαφορά στην ποιότητα εικόνας μεταξύ S3 και S4 περνά απαρατήρητη στο γυμνό μάτι. Προσωπικά βάζοντας το S4 που έχω δίπλα σε ένα Nexus 4 πάλι δεν είδα μεγάλη διαφορά στα pixels (γιατί η διαγώνιος, οκ, διαφέρει).

tolkien

Παλι θα ονομασουν τα κινητα με το logo Nokia?
Σε αναμονη για surface κινητο. 🙂 (πιστευα οτι δεν θα ανακοινωναν παλι καποιο κινητο με το Nokia logo. Ετσι δεν λεγανε? Κατι τετοιο ειχα διαβασει. Μαλλον η ms βλεπει οτι αμα βαλει το δικο της ονομα θα πατωσει.)

Δημητρής

Απ’την Νοκια περιμένω lumia με οθόνη 4′ και μεταλλική κατασκευή!! Δεν είναι υπερβολικό να βρίσκεις lumia με μεταλλική, μονοκόμματη κατασκευή μόνο, από τις 4,5″ και πάνω?!! Για κινητά μιλάμε…

ironmanmark40

ολοι οσοι χρησιμοποιουν κινητα με wp, (lumia οι πιο πολλοι), περιμενουν απο την επερχομενη εκδοση 8.1 κατι αξιολογο απο το wp os, και θα ειναι και η τελευταια ευκαιρια που θα δωσουν στην ms! αλλιως ακομα και οκταπυρηνα και 4k οθονη να βαλουν στα wp, παλι ουτε το 10% δεν θα περνανε. οι περισοτεροι χρηστες κινητων θελουν χρηστικοτητα απο την συσκευη και οχι ανουσια specs πραγμα που τα wp ακομα δεν προσφερουν. ειδωμεν….

σταυρος

Μην υποτιματε την ms.Το λειτουργικο της ειναι σε φαση αναπτυξης κ μετα την 8.1 θα ακολουθησει κ νεα στο 14 κ θα ερθει στα ισια με τον ανταγωνισμο.Το λαθος της ειναι οτι καθυστερει κ μονο.Μενει να δουμε οπως ειπε κ ο φιλος παραπανω.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Nokia

Τέλος εποχής για τα smartphone της Nokia

Aν πήρατε το πρώτο σας κινητό τηλέφωνο κατά τη δεκαετία του 90, τότε πιθανότατα θα ήταν ένα μοντέλο της Nokia.

Business Apple featured Nokia

Nokia – Apple: Υπέγραψαν πολυετή συμφωνία άδειας χρήσης πατέντας 5G

Η Nokia ανακοίνωσε ότι υπέγραψε μια νέα μακροπρόθεσμη συμφωνία πολλαπλών αδειών ευρεσιτεχνίας με την Apple.

Business Nokia vivo

vivo: Εκτός γερμανικής αγοράς – Έκλεισε το ηλεκτρονικό της κατάστημα

Η vivo δεν πουλά πλέον smartphone στη Γερμανία από το ηλεκτρονικό της κατάστημα, όπως αναφέρει η εταιρεία σε μήνυμα στον ιστότοπό της.

Smartphones Nokia

Nokia XR21: Με την υψηλότερη προστασία IP από το νερό και τη σκόνη

Η Nokia κυκλοφόρησε το rugged smartphone της XR21 με πιστοποίηση IP69K, η οποία είναι η υψηλότερη προστασία IP από το νερό και τη σκόνη.