Nokia Lumia 520, το best selling smartphone της Microsoft, πάνω από 12 εκατ.

Γνωρίζαμε ότι το Nokia Lumia 520 είναι η πιο δημοφιλής Windows Phone 8 συσκευή ever, αλλά δεν το είχαμε ακούσει από την ίδια τη Microsoft. Μιλώντας στο Worldwide Partner Conference της Microsoft, ο CEO Kevin Turner ανέφερε ότι υπάρχουν πάνω από 12 εκατ. ενεργά Lumia 520 ανά τον κόσμο.

Επεσήμανε επίσης ότι το Nokia Lumia 520 είναι το κινητό με τις μεγαλύτερες πωλήσεις στον κόσμο στην κατηγορία του (κάτω από 100 δολάρια), αλλά δεν έδωσε πιο συγκεκριμένα στοιχεία.

Προφανώς οι πολύ οικονομικές Windows Phone συσκευές είναι αυτές που βοηθούν πολύ τη Microsoft, και θα συνεχίσει να έχει κέρδη από αυτές μιας και άνοιξε την πλατφόρμα της και δημιούργησε νέες συνεργασίες.

nokia lumia 520 best selling phone, Nokia Lumia 520, το best selling smartphone της Microsoft, πάνω από 12 εκατ.


Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

20 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Θάνος

Λογικό αφού είναι το πιο φθηνό WP smartphone.

JohnWave

Κι εγώ αν μπορούσα να δώσω έως 100 ευρώ , το 520 θα έπαιρνα. Για να γίνω πιο συγκεκριμένος, αυτή την εποχή τα λιγότερα χρήματα που μπορεί να δώσει κάποιος για να πάρει αλαγκάριστη android συσκευή είναι τα 148 ευρώ του LG L9 II και τα 158 του moto G. Οτιδήποτε κάτω από αυτά τα χρήματα δεν αξίζει έναντι ενός lumia.

nikos

το 520 θα αναβαθμιστει σε wp 8.1?

Tyhmä

Νομίζω ότι η Microsoft mobile θα πρέπει να στοχεύσει στις φτηνές συσκευές, εκεί στην ουσία δεν υπάρχουν καλύτερες συσκευές απότα lumia. Στη φτηνή κατηγορία έχει μέλλον.

christos

Δίνεις 25 με 30 ευρώ και παίρνεις ένα dumbphone. Σίγουρα καλύτερο θα σου βγει.

Tyhmä

Christos, γιατί το λες αυτό;

christos

Γιατί trollαρω τα windows phone αφού είναι της μόδας. Πλάκα κάνω. Πιστεύω πως στα λεφτά του δεν υπάρχει τίποτα καλύτερο. Και εδώ είναι το μεγάλο όπλο της Microsoft ότι αγοράζεις τη πιο φθηνή συσκευή της και έχεις μία εμπειρία χρήσης που σχεδόν πλησιάζει τις ακριβές συσκευές της.

obi

@Tyhmä

Επειδή σε κάθε site υπάρχουν τα hater trolls.

Το συγκεκριμένο για προφανείς λόγους προτείνει DUMBphone.
Χωρίς να έχει ποτέχ ασχοληθεί με την καθημερινή χρήση WP,
αναπαράγει πετσοκομμένες αναγνώσεις του επιλεκτικά από sites,
για να παραγάγει τις εντυπώσεις που επιθυμεί.
Μισή αλήθεια = Ψέμα

Γι’ αυτό και ελπίζω να σε κάλυψα,
αν και θα το καταλάβεις στην πορεία χωρίς τη δική μου βοήθεια.

Γιάννης σε λέω

Λογικό, αφού είναι το οικονομικότερο windows phone και οι περισσότεροι το αγόρασαν προφανώς για δεύτερη συσκευή. Η βασική πλατφόρμα-συσκευή παραμένει Android.

Χρήστος Γ.

Πάντως στα “κανονικά” καταστήματα, η τιμή του 520 παραμένει σταθερά στα 139€ Αντιθέτως, οι τιμές των νέων 630 και 630ds έπεσαν και πλησιάζουν την τιμή του 520. Περίεργο ε;

Tyhmä

Χρήστος Γ. Είνιι περίεργο, αν υπάρχει το σαφώς καλύτερο 630 στην ίδια τιμή με το 520, ποιός θα το επιλέξει; Νομίζω ότι το επόμενο best selling Lumia είναι το 630DS.

Genesis

η microsoft πρέπει να στόχευση της low end για να πουλήσει και να τραβήξει κόσμο ώστε μετά να μπορέσει να χτυπήσει και της μεγάλες high end στης πωλήσεις σιγά σιγά

Νάσος

Ναι ρε παιδιά 630 Οκ! Όμως (όπως νομίζω) με 1.51 SAR δεν πας πουθενά…
Μάλλον πας σε κανέναν γιατρό!!!

Tyhmä

Νάσος, δεν νομίζω ο μέσος καταναλωτής δεν νοιάζεται για το SAR.

tasos

Όσοι έχουν Nokia κινητά με Windows Phone 8 ή 8.1 μπορούν να βλέπουν εδω την πορεία του Cyan update https://www.nokia.com/global/support/software-update/wp8-software-update/availability-in-europe/

Alexis

Δεν νοιάζεται για το sat αν και θα έπρεπε. Είναι πιο σημαντικό κατά την γνώμη μου. Όσον αφορά το l9 II που ανέφερε ένας φίλος δεν αξίζει μια. Το είχα 1 βδομάδα και μόλις έβαλα μερικές εφαρμογές άρχισε να σκυλολαγκαρει. Το ίδιο και του πατέρα μου σε αντίθεση με ένα Lumia 520 που αν το συνηθίσεις θα τι λατρέψεις. Εγώ έχω ένα Lumia 1020.

constantine

@Tyhma ο μεσος καταναλωτης δν νοιαζετε για το sar γτ δν το γνωριζει, και σε αυτο ευθυνη εχουν και οι εταιριες αλλα τα τεχνολογικα site, οχι μονο να μας ενημερωνουν για τις νεες κυκλοφοριες και τ σχετικα, αλλα και τα δευτερευον πραγματα που στην περιπτωση του sar ειναι πολυ σημαντικο, εχει ν κανει μ την υγεια.
Και εγω εδω και καιρο θελω να παρω μια φτηνη lumia συσκευη αλλα οταν διαβαζω ποσο υψηλο sar εχουν το ξανασκεφτομαι

Γιάννης σε λέω

Οπότε καλά έκανα και επέλεξα σαν δεύτερη συσκευή το Huawei Ascend W1 με λειτουργικό windows και SAR 0.54 μόνο! Για τους άλλους που κοιτάνε μόνο τις αποκλειστικές εφαρμογές της Nokia και αγνοούν κάτι τόσο σημαντικό έχω να πω ότι προκειμένου να έχουν 10 εφαρμογές παραπάνω είναι ικανοί να βάλουν το κεφάλι τους και σε φούρνο μικροκυμάτων.

nikmour

Όσοι έχουν vodafone να κάνουν την αναβάθμιση. Άσχετο με το θέμα μας αλλά…
Όλα τα lumia θα πάρω την 8.1 (και το 520). ΠΙστεύω ότι πλέον το bvfm θα είναι το 630DS

Νάσος

Γιάννης έχεις απόλυτο δίκιο, όμως όταν επιτρέπουν την εισαγωγή στην Ευρώπη συσκευές με τέτοιο ΣΑΡ τι να λέμε (βλέπε Nokia-Apple).
Και βέβαια κάνουν και τρελές πωλήσεις και οι οι 2 τους.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Nokia

Τέλος εποχής για τα smartphone της Nokia

Aν πήρατε το πρώτο σας κινητό τηλέφωνο κατά τη δεκαετία του 90, τότε πιθανότατα θα ήταν ένα μοντέλο της Nokia.

Business Apple featured Nokia

Nokia – Apple: Υπέγραψαν πολυετή συμφωνία άδειας χρήσης πατέντας 5G

Η Nokia ανακοίνωσε ότι υπέγραψε μια νέα μακροπρόθεσμη συμφωνία πολλαπλών αδειών ευρεσιτεχνίας με την Apple.

Business Nokia vivo

vivo: Εκτός γερμανικής αγοράς – Έκλεισε το ηλεκτρονικό της κατάστημα

Η vivo δεν πουλά πλέον smartphone στη Γερμανία από το ηλεκτρονικό της κατάστημα, όπως αναφέρει η εταιρεία σε μήνυμα στον ιστότοπό της.

Smartphones Nokia

Nokia XR21: Με την υψηλότερη προστασία IP από το νερό και τη σκόνη

Η Nokia κυκλοφόρησε το rugged smartphone της XR21 με πιστοποίηση IP69K, η οποία είναι η υψηλότερη προστασία IP από το νερό και τη σκόνη.