Nokia Lumia 520, Best Seller ανάμεσα σε όλες τις Windows Phone και Windows συσκευές

Nokia Lumia 520, Nokia Lumia 520, Best Seller ανάμεσα σε όλες τις Windows Phone και Windows συσκευές

Ο Κώστας Βλαχάκης είναι δημοσιογράφος τεχνολογίας, αρθρογραφεί από το 1999 και είναι δημιουργός των site τεχνολογίας Techblog.gr και Autonomous.gr. Έχει συνεργαστεί με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, ήταν συμπαρουσιαστής στην εκπομπή τεχνολογίας Escape στην ΕΤ1 και ραδιοφωνικός παραγωγός στο σταθμό Αθήνα 984. Επίσης έχει αρθρογραφήσει στις εφημερίδες Ναυτεμπορική, Καθημερινή και Παραπολιτικά, πάντα για θέματα τεχνολογίας. Μάθετε περισσότερα για τον Κώστα στο Magikokopidi.gr.

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις τεχνολογίας. Αν χρησιμοποιείτε RSS προσθέστε το Techblog στη λίστα σας https://techblog.gr/feed/.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

25 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Darth

Καθαρά και μόνο λόγω τιμής (130 euro) και εγώ την προτείνω την συσκευή σε αρκετούς ασχετους όταν μου λένε τι κινητό να πάρουμε

stavros1211

Στους “σχετικούς…” τι προτείνεις φίλε μου;

antonis

μια χαρα κινητο ειναι και σουπερ τιμη.. darth δεν εχουν ολοι 800 για note 3 και iphone 5s

antonis

και σορρυ για το δευτερο σχολιο αλλα ειναι εκνευριστικο που καποιοι εδω το παιζουν επιστιμονες! παιδια κινητα ειναι!! χαλαρωστε! ελεος με τις αρχιτεκτονικες των επεξεργαστων, τι τυπος ραμ ειναι π.χ. κτλ.. σε λιγο θα μας πειτε μονο οι developers αξιζει να χουν καλο κινητο! φιλικα παντα

Darth

@stavros1211 για αρχή ροταω γι ζητάνε και τι απαιτήσεις έχουν και μέχρι πόσα πληρώνουν και μετά ψάχνω τώρα αν έρχεται μια κοπέλα και λέει θέλω ένα πολύ απλό κινιτο σχετικά μικρο και φτηνό να μπαίνω μόνο fb/μηνύματα/κλήσεις κάνα viber τι να της προτείνω? άψογη επιλογή είναι το 520 τώρα αν ο άλλος σου λει θέλω καλές φωτογραφίες να συνδέω κινιτο με σκληρό δίσκο και άλλα χίλια δύο αλλού ψάχνουμε……….. η αν ένας ακομι λέει γουστάρω σπασμένες εφαρμογές (γιατί είμαι “επαναστάτης” (οκ δεν καταλαβαίνω αυτή την λογική αλλά οκ ) και θέλω να είναι και στιλάτο το κινιτο (λεφτά προφανώς δεν τον ενδιαφέρουν) πάμε στην ακατονόμαστη με jailbrake και πάει λέγοντας δεν μπορεί να προτείνεις στους πάντες το ίδιο πράγματι γιατί καθένας διαφορετικά ζητάει και διαφορετικά ποσά είναι διατιθεμενος να διαθέσει……… τώρα αν σε πείραξε λέξη άσχετος (στον τομέα αυτό εννοούσα πάντα) τότε τι να πω λάθος το βλέπεις το θέμα όλο @antonis εξήγησα ποιο πάνω στον φίλο stavro τι εννοούσα με την πρόταση μου (απαντάει και στο ερώτημα σου λογικά) βλέπε εχεις και νευράκια μωρέ χαλαρά κινητά είναι και εγώ είμαι ένας άγνωστος από ίντερνετ άμα ει ναι να εκνευρίζεσαι με αυτά σε βλεπεω να καις μπόλικους νευρώνες στον εγκέφαλο… Συνέχεια »

Nio

Για ενα πιο συγχρονο “xperia mini” μια χαρα ειναι η συσκευη… Αλλα με λιγη υπομονη το απιστευτο value for money ειναι το 920…….. κ δεν χρειαζεται να το αναλυσουμε καν……

JohnWave

Συμφωνώ με τον Darth.To συγκεκριμένο κινητό είναι ότι πρέπει για όλο αυτή τη μερίδα των καταναλωτών που θέλουν ένα απλό φτηνό στιβαρό απροβλημάτιστο κινητό για να το χρησιμοποιούν για βασικά πράγματα όπως κλήσεις/sms,internet και κάποια ελαφρά παιχνίδια.

O ανταγωνιστής του είναι το Optimus L5 II καθώς κοστίζει μόνο 20 ευρώ παραπάνω στα μεγάλα καταστήματα ( 199 έναντι 179 ) , έχει οθόνη με ίδιο μέγεθος/ανάλυση/ppi , ίδιες διαστάσεις περίπου, μεγαλύτερο εσωτερικό χώρο, μεγαλύτερη ανάλυση στο video , λίγο καλύτερα bezels αλλά σε αυτά τα επίπεδα χαρακτηριστικών ο συνδυασμός επεξεργαστή+λειτουργικού δίνει ένα μεγάλο συν στο 520.

Τώρα αν κάποιος δεν έχει θέμα να αγοράσει κινητό από το skroutz τότε θα του πρότεινα το Xperia P και όχι το 520.Πριν ένα μήνα κόστιζε 185 , τώρα νομίζω έχει πάει στα 210 αλλά λογικά θα ξαναπέσει.

AntonisC

Σας παρακαλώ οσοι περισσότεροι μπορούν να μου απαντήσουν.. Τι κινητό θα μπορούσα να πάρω μέχρι 300 ευρώ ?? Οσο πιο καλό τόσο το καλύτερο .. σκέφτομαι και το Lumia 520 …

Darth

@AntonisC αν σε καλύπτει το 520 παρτο στα 130 ευρώ είναι τώρα

jacob

@AntonisC, Lg optimus G, Sony Xperia SP, Samsung Galaxy s3. Προτιμω το 2ο καθως ειναι πιο νεο και πιο στυλατο.. Αλλα και το Lumia που λες ειναι μια χαρα.

AntonisC

@Darth θα προτίμουσα κάτι καλύτερο μέχρι 300 ευρώ όμως.. Απέκλεισα το 520 γιατί θέλω κάτι που να ανταποκρίνεται στην καθημερινότητα του 2013!! Όταν υπάρχουν εκεί έξω S4, iphone 5s,lg g2, nexus 4 κτλ δεν μπορώ να κυκλοφορώ με το 520!!
Ευχαρίστω..

machinegun

AntonisC παρε το xperia l
Darth καλα κανεις και λες για το 520 οντως ειναι καλο κινητι γιατι ειχα το 620 πριν και ητανε πολυ ομορφο αμα ειχε εφαρμογες σαν το iphone εκει θα εμενα τωρα.

Nickolas

Πραγματικά αυτό το κινητό τα αξίζει τα λεφτά του, ειδικά όσοι μένουν και στις ΗΠΑ που αυτή τη στιγμή το βρίσκουν στα 80 δολάρια!!!
@AntonisC
Στα χρήματα που αναφέρεις είμαι πολλά τα κινητά που θα μπορούσες να πάρεις. Αν δεις και online καταστήματα έχουν πέσει πολύ οι τιμές. π.χ. Nokia 920 250 ευρώ, Samsung ativ s 180, Samsung galaxy s3 300 κλπ

AntonisC

Σας ευχαριστώ οσους με βοηθήσατε … Θα πάω αύριο να πάρω το galaxy s3 ….. Αλλά μπορεί να αλλάξω γνώμη τελευταία στιγμή και να πάρω κάτι αλλό.. θα δούμε…

Darth

@AntonisC να δεν σε καλύπτει πες μια τι ανάγκες εχεις (απαιτήσεις) θα σου πω τι κυκλοφορεί σε αυτά τα λεφτά αν και είμαστε offtopic)
θα πρότεινα πάντως
optimus g (310 ευρω)
oppo r819

και αν σε βολεύουν windows phone το Nokia Lumia 920

Chris K

Το λουμια 520 το έχω πάρει δώρο στη γιαγια μου! Η γιαγιά μου είναι 65 χρόνων και πότε δεν είχε κινητο αφής ούτε έχει χρησιμοποιησει πότε pc! Σας πληροφορώ ότι το κινητό είναι τόσο απλό και εύχρηστο που μέσα σε 3 μερες της είχα μάθει να κάνει τα βασικά (μηνύματα, κλήσεις) αλλά και να μπαινει youtube και να βγάζει φωτογραφίες…τον κινητο το έχω μπροστά μου τωρα που σας μιλαω και πρέπει να πω ότι στα ίδια λεφτά με αυτό δύσκολα θα πάρετε κάτι πιο αξιόπιστο και ομορφο! Μεγαλο μείον η μπαταρία του και η έλλειψη φλας στην (όχι και τόσο καλη) κάμερα! Κατά τα άλλα, ότι πρέπει για απλή χρήση! Οποτε συμφωνώ με τον φίλο από πάνω:είναι ένα κινητό που άνετα το προτείνω σε άτομα άσχετα με αυτή την τεχνολογία! Βέβαια δεν θα το πρότεινα για σοβαρή smartphone επιλογή, απλά σαν μια συσκευή για να κάνεις την δουλειά σου!

Χρήστος

Με 300 ευρώ απο skroutz πριν λίγες μέρες πήρα το LG Nexus 4 και δε το συγκρίνουμε με κανενα γτ ειναι καλύτερο απο ολα οσον αφορα τις android συσκευές.

tsou-re

Σε windows το μεγαλύτερο deal είναι το Samsung ativ s.Το 520 καλό είναι αλλά για απλη χρήση κύριος για τα κοινωνικά δίκτια.

dimisk

Οικονομικό,αλλά αξιόπιστο!

dimisk

@Chris K-Ε, όχι το 520 μόνο για άσχετους και ηλικιωμένους!! Δεν είναι δα και το Nokia 3210 του 2000!!!

fenomeno

αν ειναι για Windows phone και τιμη εως 250 …το lumia 820 δεν εχει αντιπαλο με τιμη στα 210ευρο ..και οχι το ativ s !!!

gian

στο μόνο που κερδίζει το 820 το ativS είναι το support από Microsoft(nokia) στο θέμα σοφτγουεαρ.

το 820 είναι πολύ καλό (κοντά στα 200 πια) αλλά που πας ρε αδελφέ με αυτή την μπαταρία?

nikolas

Είναι απίστευτο για την την τιμή του windows phone καθαρά εγγύηση με αυτά τα χρήματα.

fenomeno

gian….με τις καταληλες ρυθμισεις η μπαταρια αντεχει πολυ !! Οταν ο αλλος μου κραταει 15 εφαρμογες ανοιχτες (με ελαχιστοποιηση ή στο παρασκηνιο +σημα 4G που δεν χριεαζεται και στην τελικη για ελλαδα ) δεν του φταιει η αντοχη του 820!!!!!
Επισης με το 820 εχεις προσβαση στις κορυφαιες εφατμογες της νοκια και κυριως δωρεαν οπως τα HERE Maps τα οποια ειναι τα καλυτερα στην κατηγορια τους …

pantel1s

Για οικονομικό κινητό είναι μια χαρά.καταρχάς έχω τρελα με τα κινητά (smartphones)
Σαν πρώτο κινητό έχω το 4 iPhone.αρχαιο πλέον με το IOS 7 σέρνεται πολλές φορες..σαν δεύτερο κινητό έχω το galaxy core(βγηκε τέλειο για τα λεφτά του) και πήρα για αλλαγή πρώτη φορά Nokia με Windows..μονο θετικά μπορω να πω γι αυτο το λειτουργικο και καθόλου μα καθόλου lag ρε παιδί μου.οι χάρτες της Nokia απλα κορυφή.139€ αξιζει τα λεφτά του και μάλλον και το επόμενο κινητό μου θα είναι windows phone και Nokia. :p

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Nokia

Τέλος εποχής για τα smartphone της Nokia

Aν πήρατε το πρώτο σας κινητό τηλέφωνο κατά τη δεκαετία του 90, τότε πιθανότατα θα ήταν ένα μοντέλο της Nokia.

Business Apple featured Nokia

Nokia – Apple: Υπέγραψαν πολυετή συμφωνία άδειας χρήσης πατέντας 5G

Η Nokia ανακοίνωσε ότι υπέγραψε μια νέα μακροπρόθεσμη συμφωνία πολλαπλών αδειών ευρεσιτεχνίας με την Apple.

Business Nokia vivo

vivo: Εκτός γερμανικής αγοράς – Έκλεισε το ηλεκτρονικό της κατάστημα

Η vivo δεν πουλά πλέον smartphone στη Γερμανία από το ηλεκτρονικό της κατάστημα, όπως αναφέρει η εταιρεία σε μήνυμα στον ιστότοπό της.

Smartphones Nokia

Nokia XR21: Με την υψηλότερη προστασία IP από το νερό και τη σκόνη

Η Nokia κυκλοφόρησε το rugged smartphone της XR21 με πιστοποίηση IP69K, η οποία είναι η υψηλότερη προστασία IP από το νερό και τη σκόνη.