Nokia Lumia 520, Κατέχει ποσοστό 30% στα Windows Phone smartphones

Με βάση τα συμπεράσματα που προκύπτουν από την πιο πρόσφατη έρευνα της εταιρείας AdDuplex που αντλεί δεδομένα από 2499 εφαρμογές Windows Phone, το Nokia Lumia 520 κατέχει ποσοστό 30% στην πλατφόρμα Windows Phone σε παγκόσμιο επίπεδο. Αν μάλιστα συμπεριλάβουμε και το “αδερφάκι” του, Nokia Lumia 521, τότε το ποσοστό αυτό αυξάνεται στο 34%.

Τα συγκεκριμένα νούμερα, παρουσιάζονται αυξημένα σε σχέση με το 26.5% και 29.4% του προηγούμενου μήνα αλλά και σε σχέση με το 13% που κατείχε το οικονομικό smartphone της Nokia τον περασμένο Ιούλιο. Όσο αφορά στο οικοσύστημα των Windows Phone γενικότερα, η Nokia κατέχει τη μερίδα του λέοντος στα Windows Phone smartphones με ποσοστό 92.1% τον Νοέμβριο, με την HTC να έρχεται δεύτερη με ποσοστό 5.2%.

Ο ρυθμός των εγκαταστάσεων Windows Phone 8 έχει αυξηθεί επίσης από το 75.3% στο 78.3% των συσκευών, και επομένως η χρήση της πλατφόρμας Windows Phone 7 μειώνεται σταδιακά.

Nokia Lumia 520, Nokia Lumia 520, Κατέχει ποσοστό 30% στα Windows Phone smartphones

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

6 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Μιχάλης

Λογικό αμα το βγαζουν στην Αμερική σε προσφορές με 39$ και μόνιμα 59$ πως να μην πουλήσει

tech21man

Δικαιως πουλαει τοσο. Η εμπειρια χρησης σε συσκευες αυτης της τιμης ειναι συντριπτικα υπερ των wp σαν των 520 (και το 620 δεν ειναι κακα τιμολογημενο πλεον). Το 525 πρεπει να βγηκε κοντα στα 100$ επισης, με 1GB Ram.

keysmith

δείχνει και την ανάγκη (και το μερίδιο αγοράς) για “φτηνά” τηλέφωνα σε wp. Κάτι που η MS αγνόησε/υποτίμησε και έχει και αυτό συμβάλει στο μικρό ποσοστό της.

Δεν το λες φτηνό σε σχέση με τα 10αδες πραγματικά φτηνά android, αλλα φτηνό για αυτά που προσφέρει (είναι άψογη η σχέση τιμής απόδοσης και μεγέθους). Το αδικεί το “κλειστό” λειτουργικό του που βελτιώνεται (ελπίζω να πάρει την 8.1) και η εσκεμμένη έλλειψη led για φακό και φλας σε κάμερα που επέλεξε η MSνοκια για αυτό το μοντέλο.

giorgio

Επειδή το έπιασα στα χέρια μου πριν λίγες μέρες και το χρησιμοποίησα, είναι πολύ καλή συσκευή.

spiros177

nokia lumia 520 εκληκτικο τηλεφωνο και desighn!

Γωγώ Βσλ

Παιδιά τ έχω βρει λίγο σκούρα με αυτο το κινητό σχετικά με τα Bluetooth και τα ringtones.
πως στο καλό κατεβάζω μέσω αυτού του κινητού τραγούδια απο το YouTube στο αρχείο μουσικης του κινητού.και όχι κάποιου προγράμματος??

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Nokia

Τέλος εποχής για τα smartphone της Nokia

Aν πήρατε το πρώτο σας κινητό τηλέφωνο κατά τη δεκαετία του 90, τότε πιθανότατα θα ήταν ένα μοντέλο της Nokia.

Business Apple featured Nokia

Nokia – Apple: Υπέγραψαν πολυετή συμφωνία άδειας χρήσης πατέντας 5G

Η Nokia ανακοίνωσε ότι υπέγραψε μια νέα μακροπρόθεσμη συμφωνία πολλαπλών αδειών ευρεσιτεχνίας με την Apple.

Business Nokia vivo

vivo: Εκτός γερμανικής αγοράς – Έκλεισε το ηλεκτρονικό της κατάστημα

Η vivo δεν πουλά πλέον smartphone στη Γερμανία από το ηλεκτρονικό της κατάστημα, όπως αναφέρει η εταιρεία σε μήνυμα στον ιστότοπό της.

Smartphones Nokia

Nokia XR21: Με την υψηλότερη προστασία IP από το νερό και τη σκόνη

Η Nokia κυκλοφόρησε το rugged smartphone της XR21 με πιστοποίηση IP69K, η οποία είναι η υψηλότερη προστασία IP από το νερό και τη σκόνη.