Nokia Lumia 520: Με Windows 10 for Phones Preview [video]

Η Microsoft είχε πει ότι κάποια από τα entry-level Lumia smartphones με 512MB RAM θα πάρουν την Preview έκδοση των Windows 10 for phones. Στη συνέχεια όμως ο Joe Belfiore επεσήμανε ότι τα low end μοντέλα θα πάρουν κάποια από τα χαρακτηριστικά των Windows 10 Mobile. Ωστόσο, ένα μοντέλο που δεν θα πάρει την Technical Preview έκδοση είναι το Nokia Lumia 520, το πιο δημοφιλές Windows Phone.

Τα παιδιά από το XDA δημιούργησαν μια ειδικά προσαρμοσμένη έκδοση για το Nokia Lumia 520, αν και η Microsoft προειδοποιεί ότι υπάρχει κίνδυνος το smartphone να γίνει εξαιρετικά βαρύ. Απ ότι βλέπουμε όμως στο βίντεο τα πηγαίνει αρκετά καλά, έχει ακόμη και την ψηφιακή βοηθό Cortana με το νέο interface των Windows 10 for Phones.

Επιπλέον, βλέπουμε αριθμομηχανή με ενσωματωμένο μετατροπέα μονάδων, νέο interface για τις ρυθμίσεις και μια γρήγορη ματιά στα νέα Office apps.

Τέλος, να πούμε ότι η Microsoft διαθέτει το Nokia Lumia 520 στο eBay μόλις 29 δολάρια.

nokia lumia 520 windows 10, Nokia Lumia 520: Με Windows 10 for Phones Preview [video]
Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

8 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Γιάννης σε λέω

Ξέρει κανείς πότε θα πάρουμε την αναβάθμιση όσοι έχουμε Lumia 930?

ironmanmark40

απο οτι διαβαζω σημερα σε ξενα site (gsmarena, wpcentral, wmpoweruser κτλπ) , ερχεται η wp8.1 GDR2 σε λιγο καιρο , καθως εχει λεει δωθει ηδη στους oems. τωρα για τα windows mobile 10 σε τελικη μορφη δηλ με update επισημο ota , πρεπει να κανεις υπομονη , σιγουρα μετα το καλοκαιρι θα δοθει και εαν δεν παρουσιασουν (ms) στην βαρκελωνη κινητο που να “τρεχει” wp10, το σιγουρο ειναι οτι τα 1520 – 930 θα ειναι τα πρωτα που θα παρουν wp10, κατα αυγουστο – σεπτεμβριο μερια υπολογιζω.

Giorgos

Γιαννη η εκδοση των W10 που κυκλοφορει τώρα είναι καθαρά μόνο για δοκιμές και δεν συνιστάται για εγκατάσταση σε συσκευή που χρησιμοποιείται σαν κύρια καθώς η MS χρειάζεται την βοήθεια των χρηστών για να βρούν και να καλύψουν όλα τα bugs που ενδεχομένως υπάρχουν..αν όντως είσαι διατεθιμένος να τα δοκιμάσεις σε λίγες μέρες θα υπάρχει και για την δικιά σου συσκευή..

panos

Κώστα κανε ένα hands-on με τα windows 10 να μας πεις πως σου φαίνονται.

Γιάννης σε λέω

Σας ευχαριστώ παιδιά για τις απαντήσεις σας. Ελπίζουμε πάντως όσο πιο γρήγορα γίνεται 🙂

Dimitris F.

@Giorgos Αισιόδοξο σε βρίσκω! Είναι άγνωστο προς το παρόν πότε θα ειναι διαθέσιμα και για άλλες συσκευές.

Dennis Kornelatos

Είναι out of stock!Ξέρετε άμα μπορώ να το βρω πουθενά αλλού σε αυτή την τιμή;Θέλω να δοκιμάσω τα windows phone!

Paoki72

Εχω κανει αναβαθμιση το lumia 520 σε windows 10.Ειναι αρκετα καλο και εμφανισημο αλλα μου κολλαει αρκετα συχνα.Το εκανα επαναφορα εργοστασιακων ρυθμισεων αλλα παλι τα ιδια.Δεν εχω κατεβασει πολλες εφαρμογες για να κολλαει το κινητο.Θα ηθελα να μου πειτε αν μπορω να επαναφερω τα windows 8.1 που ειχε εξαρχης το κινητο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Gear Apple featured MacBook Air

Η Microsoft λέει ότι τα Windows laptop με Snapdragon X Elite θα είναι πιο γρήγορα από το M3 MacBook Air

Η Microsoft θα υποστηρίξει ότι τα επερχόμενα Windows laptop με τον Snapdragon X Elite της Qualcomm είναι ταχύτερα από το Μ3 MacBook Air.

Software featured Microsoft Windows 11

Η Microsoft καταργεί το WordPad από τα Windows 11 μέσα στη χρονιά

Η εφαρμογή WordPad αποτελεί μέρος των Windows από τα Windows 95, αλλά η Microsoft ανακοίνωσε πέρυσι ότι την καταργεί από τα Windows 11.

Software Android Microsoft Windows 11

Windows 11: Τέλος η υποστήριξη για εφαρμογές Android

Η Microsoft θα σταματήσει να υποστηρίζει τις εφαρμογές Android στα Windows αλλά οι υπάρχοντες χρήστες θα πάρουν μια παράταση ενός χρόνου.

Business AI Microsoft

Mistral AI: Συνεργασία με τη Microsoft για τη γαλλική startup – Αποκάλυψε τον ανταγωνιστή του ChatGPT, Mistral Large

 Η γαλλική startup Mistral AI αποκάλυψε ένα νέο μεγάλο γλωσσικό μοντέλο (LLM) που θα ανταγωνιστεί το ChatGPT της OpenAI.