Nokia Lumia 521, Τι άλλο αγοράζεις με 150$

Η Nokia συνεχίζει το επιθετικό marketing των Lumia smartphones συγκρίνοντάς τα με τον ανταγωνισμό. Αυτή τη φορά στο τραπέζι πέφτει το Lumia 521 και ο οικοδεσπότης της άτυπης δοκιμής ζητάει από τους συνεργάτες του να αναζητήσουν στην αγορά (της Αμερικής) όσα smartphones κοστίζουν έως 150$ όπως και το Lumia. Δείτε το βίντεο που λέει και μερικές αλήθειες.

Nokia Lumia 521, Nokia Lumia 521, Τι άλλο αγοράζεις με 150$

Ο Κώστας Βλαχάκης είναι δημοσιογράφος τεχνολογίας, αρθρογραφεί από το 1999 και είναι δημιουργός των site τεχνολογίας Techblog.gr και Autonomous.gr. Έχει συνεργαστεί με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, ήταν συμπαρουσιαστής στην εκπομπή τεχνολογίας Escape στην ΕΤ1 και ραδιοφωνικός παραγωγός στο σταθμό Αθήνα 984. Επίσης έχει αρθρογραφήσει στις εφημερίδες Ναυτεμπορική, Καθημερινή και Παραπολιτικά, πάντα για θέματα τεχνολογίας. Μάθετε περισσότερα για τον Κώστα στο Magikokopidi.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

26 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
jonjon

με 150 δολάρια η ευρώ σίγουρα δεν παίρνεις κάτι αντίστοιχο σε δυνατότητες το ότι τα φθηνά κινητά έχουν την 2.3 το ξέρουμε η τιμή είναι σούπερ βέβαια εδώ δεν πρόκειται να κάνει 150 ευρω με τιποτα

920

150$=250 ευρω δυστυχως…… :-S

mike

150 $ = 114 euros !!!!! μαλλον μπερδευτικες με τη λιρα φιλε !

Ανδρέας

Τι τους εχει πιάσει εκει στην νοκια και διαφημίζουν smartphone τους που δεν τα έχουν ακομη κυκλοφορήσει επίσημα? :ο

Iordanis

μέχρι και τα 350€ η απόφαση για nokia είναι μονόδρομος. η άλλη επίλογή είναι τα υπερλαγκαριστα και με τα ξαφνικά restart android. εκτος αν θέλει κάποιος κινητό του 10 και του 11

island

Nokia Lumia 520 190 euro

https://www.expansys.com.gr/nokia-lumia-520-black-246803/

και φυσικά θα πέσει η τιμή του,τώρα ήρθε.

island

Κώστα αν θέλει κάποιος φίλος κινητό μέχρι 350 euro,μονο WP8 θα προτείνω…δε κολλάνε με τίποτα…είναι όμορφα και ποιοτικά….έχουν πέσει αρκετά οι τιμές των Nokia-HTC…..μια βόλτα στο internet χρειάζεται μονο.

Teo

Δεν λέω μπορεί να είναι μια καλή επιλογή σε αυτή την τιμή για την αγορά της αμερικής,αλλα εκεί είναι μεγαλύτερος ο ανταγωνισμός και το αγοραστικό κοινό.Τώρα το αντίστοιχο μοντέλο στην ελλάδα θα έρθει με πολύ πιο τσιμπημένη τιμή.Και κάτι τελευταίο αν ψαχτείς βρίσκεις πολύ καλά κινητά με android με 120 ευρώ,όπως το lg l3 ii που σημειωτέον φοράει την 4.1.2!

skace13

Και γιατι να μην δωσεις 20 παραπανω και να παρεις το xperia p με καλυτερη καμερα με φλας(ελεος κινητο χωρις φλας)καλυτερη οθονη,περισοτερη ram,16 giga εσωτερικη,μπροστινη καμερα,ραδιοφωνο,θυρα hdmi,και λιγοτερο SAR.Sorry Νοκια δεν πειθεις.

Nero55

iordani και island στα 350 υπαρχουν απειρες τουμπανες αντροιντ συσκευες,δεν υπαρχουν μονο wp το σ3 360 ευρω κανει,lg 4x 270 περιπου,s advance 170,xperia s 250,xperia t 270,l9 220 και χιλια 2 αλλα…..

πανος

μολις το φερουν πηγα και το αγορασα. Dual core 1Ghz,512mb ram,4” ips 800×480,5Mp 720pHD,

island

@Nero55

Συμφωνώ ότι αυτά τα κινητά που αναφέρεις είναι πολύ καλά,όμως προτιμώ τα WP8 και ειδικά το HTC 8X που πλέον το βρίσκεις με 330 euro….γούστα είναι αυτά….έχει και LTE,όπως και το Nokia 820 έχει LTE με 329 euro….Νομίζω σε αυτές τις τιμές δεν υπάρχει Android με 4G…..αν κάνω λάθος πες μου ευχαρίστως……..φυσικά ξεφύγαμε από το θέμα…..sorry.

φυσικά υπάρχει κόσμος που δε το νοιάζει το 4G.

island

μη ξεχνάμε ότι τα Nokia WP έχουν και Nokia Drive αλλα και maps που
είναι 100% offline….δε ξοδεύεις ούτε ένα mb

Akn

https://el.coinmill.com/EUR_USD.html

μπείτε εδώ για να μετατρέψετε τα δολάρια και ευρώ
150 δολάρια αντιστοιχούν με 114.14 δολάρια

δεν καταλαβαίνω που βρήκατα τα 250 ευρώ ;

sotiris

@island +1

JOHN

LUMIA 52-1; ΤΟ LUMIA 52-0 ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ;

marios

Το άσπρο είναι κουκλί.

Αν έρθει και σε μας εδώ σε λογική τιμή, θα τα πάει πάρα πολύ καλά.

150 ευρώ και ας μην είναι αναλογία, είναι μια πολύ καλή τιμή.

Darth

σε αυτούς που λένε ότι λάθος μετατροπή κάναμε
συνήθως Ελλάδα
ας πάρουμε για παράδειγμα το htc one
Αμερική 800 δολλαρια (610 euro)
Γερμανία 640 eyro (αν βάλουμε τους φόρους κλπ φυσιολογικό ακούγετε)
Ελλάδα 730 euro!!!!!!!!!!!!! (??????????? οεο οεο beeeppp beeeeep hardcoreeeeeeeeee)

μιλαω για επίσημες τιμές

να από που βγαίνουν μετατροπές 150 δολλαρια 200+ euro
μια χαρά τα μετατρέπουμε

ioannis ch

στιχηματιζω οτι θαχει 199ευρωπουλα στο ελλαντα

Akis83

τιμιο κντ, πολυ καλη τιμη .Αν θελει καποιος να δοκιμασσει τα wp8 με ενα λογικο κοστος ειναι μια πολυ καλη προταση .Προσωπικα αν το βρω σε μια τιμη γυρω στα 150 ευρω εστω κ απο ebay θα το δοκιμασω σαν δευτερο .

Kostas K.

Μπορεί η ισοτιμία ευρω-δολλαριου να ειναι αυτή που ειναι αλλά ρε παιδιά αφού ξέρετε πως πάει η ισοτιμια στα προϊόντα τεχνολογίας…1 Ευρω = 1 Δολάριο εδώ και πολυ καιρό τώρα…
Αν δεν βγουν φθηνά wp σαν και αυτο να τα μαθει ο κοσμος δυσκολα θα παρει μεγαλυτερο μεριδιο αγορας απο αυτο που εχει τωρα.. Άργησαν αλλά το κατάλαβαν..

Antonis

Το Windows Phone είναι ένα εξαιρετικό λειτουργικό σύστημα για δεύτερο τηλέφωνο. Δεν κολλάει ποτέ, ομαλό και όμορφο. Αλλά μέχρι εκε προς το παρόν. Το marketplace είναι πολύ πίσω ακόμα. Σε συνδυασμό με ένα Android εγώ είμαι υπέρ καλυμμένος.

marios

Εγώ πάλι παιδιά, πιστεύω ότι μιας και το προηγούμενο μπάμ έγινε στα 200 ευρώ με την προσφορά της vodafone αν θυμαμαι καλά και πήραν πολλοί, έτσι τώρα αν το βάλουν στα 200 δεν θα συγκινηθεί κανένας.

Αντίθετα στα 150~ θα κάνει αδιαμφισβήτητα τρομερές πωλήσεις.

sofokles5

@mike

δεν μπερδευτηκε με την ισοτιμια. το αντιθετο θα έλεγα.

σου λεει οτι αν στην αμερικη κανει 150 δολλαρια εδω φτανει νακανει 250 ευρω.

πολυ ακριβότερα δηλ.

giatrex

Θα συμφωνησω με την ισοτιμια(στη Ελλαδα) που αναφερουν πολλοι παραπανω.Υπαρχουν παρα πολλα παραδειγματα συσκευων που αποδεικνειουν ποσο “θυματα” ειμαστε!!!
Οταν το Lumia 610 με windows 7.5 ,256 ram,800Mhz επεξεργαστη,5Mp καμερα με vga βιντεο,και 3,7″οθονη(με αναλυση 800Χ480) κανει 199 ευρω στα καταστηματα κινητης τηλεφωνιας(και οχι μονο),τι σας κανει να πιστευετε οτι το Lumia 521 θα πωλειται στα 150 ευρω?
Προσωπικη μου εκτιμηση ειναι 229-249 ευρω!!!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Nokia

Τέλος εποχής για τα smartphone της Nokia

Aν πήρατε το πρώτο σας κινητό τηλέφωνο κατά τη δεκαετία του 90, τότε πιθανότατα θα ήταν ένα μοντέλο της Nokia.

Business Apple featured Nokia

Nokia – Apple: Υπέγραψαν πολυετή συμφωνία άδειας χρήσης πατέντας 5G

Η Nokia ανακοίνωσε ότι υπέγραψε μια νέα μακροπρόθεσμη συμφωνία πολλαπλών αδειών ευρεσιτεχνίας με την Apple.

Business Nokia vivo

vivo: Εκτός γερμανικής αγοράς – Έκλεισε το ηλεκτρονικό της κατάστημα

Η vivo δεν πουλά πλέον smartphone στη Γερμανία από το ηλεκτρονικό της κατάστημα, όπως αναφέρει η εταιρεία σε μήνυμα στον ιστότοπό της.

Smartphones Nokia

Nokia XR21: Με την υψηλότερη προστασία IP από το νερό και τη σκόνη

Η Nokia κυκλοφόρησε το rugged smartphone της XR21 με πιστοποίηση IP69K, η οποία είναι η υψηλότερη προστασία IP από το νερό και τη σκόνη.