Nokia Lumia 610, Πρώτη ενδεικτική τιμή τα 240 ευρώ

Το προσιτό Nokia Lumia 610 (TechblogTV) ετοιμάζεται να κυκλοφορήσει στη χώρα μας μέσα στο Μάιο και σήμερα μέσα από την ιστοσελίδα του Πλαίσιο μαθαίνουμε ότι η τιμή του θα είναι 240 ευρώ. Το Lumia 610 τρέχει το λειτουργικό σύστημα Windows Phone και έχει οθόνη 3.7 ίντσες, κάμερα 5 Megapixel και ενσωματωμένη μνήμη 8GB.

Nokia Lumia 610
Λειτουργικό σύστημα: Windows Phone 7.5 Mango
Επεξεργαστής: 800MHz μονοπύρηνος
Μνήμη RAM: 256MB
3G/ HSPA
Οθόνη: 3.7 ίντσες, LCD, 800×480 pixels, Gorilla Glass
Κάμερα: 5 Megapixel, LED Flash, HD video 1280×720 pixels
Δεύτερη κάμερα: Όχι
Ενσωματωμένη μνήμη: 8GB
Κάρτα μνήμης: Όχι
Wi-Fi n, GPS, Bluetooth, micro USB, FM Radio
Μπαταρία: 1300 mAh
Διαστάσεις: 119x62x12 χλστ.
Βάρος: 131.5 γρ.

, Nokia Lumia 610, Πρώτη ενδεικτική τιμή τα 240 ευρώ

, Nokia Lumia 610, Πρώτη ενδεικτική τιμή τα 240 ευρώ

Kudos to Rekatas

Ο Κώστας Βλαχάκης είναι δημοσιογράφος τεχνολογίας, αρθρογραφεί από το 1999 και είναι δημιουργός των site τεχνολογίας Techblog.gr και Autonomous.gr. Έχει συνεργαστεί με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, ήταν συμπαρουσιαστής στην εκπομπή τεχνολογίας Escape στην ΕΤ1 και ραδιοφωνικός παραγωγός στο σταθμό Αθήνα 984. Επίσης έχει αρθρογραφήσει στις εφημερίδες Ναυτεμπορική, Καθημερινή και Παραπολιτικά, πάντα για θέματα τεχνολογίας. Μάθετε περισσότερα για τον Κώστα στο Magikokopidi.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

36 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Δημήτρης Αρβανιτούδης

Πάρα πολύ καλό για τα λεφτά του! περιμένω να δω κανένα review πριν το χτυπήσω!

pipis

βασικά είναι μούφα !!!!! Πάνω απο 200 ευρώ και δεν έχει 1 ghz ……256 ραμ FAIIIIIIIIL

tolken

OK ειναι μαπα αυτο. Ειπαμε γουσταρουμε WP7 αλλα οχι κι ετσι. ΛΙΓΗ ram αλλα και 800MHz??????? Μπα

george

Παντοφλιτσα το optimus 7 μου πολυ πιο ομορφο ελεος αν εκανε 170 ευρω θα πουλαγε…

Σπυρος

Ειπαμε να κανουν τα wp να τρεχουν με λιγοτερη ram αλλα οχι και ετσι!! 🙂

Μάριος

Το πλαίσιο στάνταρ έχει βάλει ένα 50αρικο φέσι στην τιμή ρε παιδιά.

Περιμένετε να δείτε τιμές από σκρουτζ!

lumia800 user

απορώ γιατί βγήκε αυτό το κινητό και να μην πουλαγαν για φθηνά τα κινητά πρώτης γενειας με 1ghz αν και πακαιοτερης τεχνολογίας και 512 ram για να μην εχεις περιορισμούς

Επίσης πάρε omnia w με κατω από 200€ και με τα όλα του

γιαννης

μπαα.. Θα προτιμησω το 710.. Που θα παρει λογικα και τν μεγαλη αναβαθμιση

Χρήστος Κ.

Πωωω και περίμενα αυτό και έλεγα θα κάνει κάπου στα 150-160….

Mill

Καρα-fail.

PiXel

Απάτη… Εγώ πήρα το Lumia 710 €235 ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟ απ’ το γερμανικό ebay πριν 3 βδομάδες. Και προφανώς 710>>610…

βαγγελης

προπαραγγελια απο πλαισιο? Οχι ρε παιδια!!! Περιμενετε να δειτε τιμη απο skroutz και μετα συζηταμε

Sotiris

Και μετα αναρωριεται η νοκια γιατι -368% σε σχεση με περισυ (τροπος του λεγειν το ποσοστο)

Δινεις αλλα 10 ευρω και τρως παγωτακι στο nexus s (αν δεν σε καιει τοσο πολυ να ναι WP) 😀

aris

οντως εδω εχει το lumia 800 539 ευρω και το σκρουτζ το δινει απο 356. τραγικη διαφορα

γιαννης

παιδια η τιμη του σε δυο μηνες θα πεσει στα 180 ευρω.. ειναι καλο κινητο χωρις λαγκς και με καλη ποιοτητα κατασκευης..μπορει στα specs να μην γεμιζει το ματι αλλα η εμπειρια θα ειναι ιδια( σημαντικη διαφορα με τα αντροιντ) και θα ειναι οτι πρεπει για καποιον που θα θελει να εχει μια πρωτη επαφη με το λειτουργικο.

kostis

Αν βρει η nokia πολλους υποψηφιους αγοραστες σαν τον Δημήτρης Αρβανιτούδης ισως και να πουλησει κατι τις…..

Δημήτρης Αρβανιτούδης

Νομίζω ότι έγραψα πως περιμένω να δω κανένα Review πρώτα …….¨οταν μάθεις να διαβάζεις τότε να κάνεις και ανάλογα σχόλια , εξυπνάκια εσύ που τα γνωρίζεις όλα .

Κωστας

@γιαννης
Συμφωνώ απόλυτα

kostis

Αγαπητε φιλε Αρβανιτουδη αναφερομαι σε αυτο που εγραψες “Πάρα πολύ καλό για τα λεφτά του!” δεν εχω καμια διαθεση να κανω τον εξυπνακια….μαθε ομως και εσυ να εκφραζεσαι…..

ΓιώργοςΘ.

BIG FAIL !180 ευρώ και πολλά του είναι..,αλλά τι λέω εδώ πληρώνεις την ποιότητα και το λειτουργικό windows phone…!

γιαννης

@ ΓιώργοςΘ.
που συμπεραινεις οτι ειναι φειλ.?

makis88

Πολύ καλή συσκευή φαίνεται σχεδιαστικά, το λογικότερο για όποιον ενδιαφέρεται είναι να περιμένει 1-2 μήνες και να τη χτυπήσει απο κανα e-shop αρκετά φθηνότερα! Όσο για το omnia w που το θεωρώ πολύ καλό κινητό και ειδικά με τις προσφορές τώρα τελευταία όταν είχε πρωτοκυκλοφορίσει λίγω κατω απο 400 το θυμάμαι στη vodafone και όχι 199… Όποιος περιμένει λίγο πάντα βγαίνει κερδισμένος!

Anastasios-Antonios Toulkeridis

να υποθεσω οτι δεν εχει NFC? Ειχε ανακοινωθει το ιδιο μοντελο και με NFC.
Νομιζω ειναι καλη αρχικη τιμη, και οπως λενε και αλλοι το Πλαισιο ειναι λιγο ακριβουτσικο, φαντασου ποσο φθηνα θα το εχουν αλλα online καταστηματα.
(σε εκεινον που λεει οτι ειναι φειλ γιατι εχει 256MB μνημη, βαζω στοιχημα οτι αυτο κοβει στροφες γυρω απο τετραπυρηνα που τρεχουν αλλα βαρια λειτουργικα)

dimpep

Μη συγκρίνεται android με WP… δεν έχετε βαρεθεί την ίδια καραμέλα. Καταρχήν αγοράζουμε ΝΟΚΙΑ, οπότε σίγουρα πιο ακριβά, ποιοτικότατο τηλέφωνο, με λειτουργικό Microsoft που έχει ένα κόστος για να το βάλεις στις συσκευές σου. Για αρχική τιμή μια χαρά είναι πάντως. Σίγουρα θα πέσει μετά

makis88

Θα υπάρχει έκδοση του με NFC απο την Orange αλλά τι να το κάνεις… Δεν είναι αρκετά διαδεδομένο ακόμα! Τα lumia 610 στην Ελλάδα δεν θα έχουν NFC. Απο βιτεάκια που το έχω δει πήγαινε σφαίρα με τα 256 ram και τα 800MHz… Εξάλλου δεν περιμένει κανείς hi-end με τιμή mid-range η και πιο κάτω.

μπαααα… και πάλι προτιμώ με 250 ευρώ το sony ericcsson arc

antonis

τι λέτε ρε παιδιά το κινητό είναι μια χαρά

Demis

@antonis
δεν διαφωνώ καθόλου μια χαρά είναι το κινητό η τιμή είναι στων θεό αν αφαιρέσεις κάνα 80 ευρώ εκεί μιλάμε… αλλιώς θα πάει άπατο…

oldboy

αλήθεια παίδες όλοι εσείς που χολοσκατε με το NFC που το χρησιμοποιείτε?

Lefteris Grigoriadis

Επειδη ακουω συνεχεια για την γρηγοραδα των wph, (οπου δεν εχω κανενα προβλημα με τα κινητα αυτα) να υπενθυμησω στους φιλους και αδερφους οτι οταν δεν φορτωνεις flash περιεχομενο στις σελιδες,ειναι λογικο να εισαι ” γρηγορος” σε σχεση με τα ανδροειδες κινητα.Εχουνε ακομα μεγαλες ελειψεις και επισης καμια παραμετροποιση.Αυτο που εντυπωσιαζει ολους ειναι το σμουθ και το ποσο ξεκουραστα ειναι.Το αν θα φερει στροφες απεναντι σε τραπυρηνο το κοβω λιγο δυσκολο.

MDF

τα wp7 ειναι ομαλα γιατι εξαρχης χτιστηκαν σε σωστες βασεις σε αντιθεση με το ανδροιντ. Full hardware acceleration σε ολο το UI το οποίο έχει πάντα προτεραιοτητα σε καθε λειτουργια. παραμετροποιηση οταν περασεις τα στοιχεια σου παραλληλα με τα live tiles που ανανεωνονται δυναμικα ειναι πολυ καλυτερη απο iphone/android και το βασικοτερο πιο προσωπικη.
ελειψεις οπως ολα τα λειτουργικα εχουν σιγουρα ομως δεν ειναι μεγαλες ουτε τοσο τραγικα οπως το παρουσιαζουν καποιοι. το απολο σε μερικους μηνες θα τελειωσει και αυτο το επιχειρημα.

οσο για το αν φερει στροφες απο τα διπυρηνα/τετραπυρηνα ανδροιντ το παρακατω βιντεο τα λεει ολα

https://www.youtube.com/watch?v=tkifKnNmeVg

Δημήτρης Αρβανιτούδης

https://www.youtube.com/watch?v=tkifKnNmeVg

Ώραίο συγκριτικό , 256 ram με Single core τα λέει όλα…….δεν χρειάζεται κανένα σχόλιο.

Επίσης μην ξεχνάμε το 610 έχει και κανονικό GPS και όχι Α-GPS.Χώρια το γεγονός πως με τα Excel, Word δουλεέυεις απευθείας σε αρχεία από τον Υπολογιστή σου και με 100% συμβατότητα.

Και μην κολάμε στη τιμή του Plaisio , ανέκαθεν το εν λόγω κατάστημα έχει τσιμπημένες τιμές .Με του που έρθει το βλέπω στο Skroutz με γύρω στα 200 ευρώ. Για μένα αρκετά τίμια τιμή για αυτά που δίνει και πάνω από όλα Nokia και όχι Κινέζος να μην ξεχνιόμαστε ……………….

sayian

Tα android κινητα ξεκινησαν ως μια καλη εναλλακτικη αλλα πλεον γελαω που προσπαθουν να πουλησουν πλασαροντας ”τρελο” hardware στον αδαη κοσμακη. Ειδα το htc one x (1,5ghz quad core cpu) να λαγκαρει στο browsing διπλα στο ”καημενο” iphone 4s (0,8ghz dual core)

Το android για να μην παρεξηγηθω ειναι ενα εκπληκτικο os για μενα σε αυτα που προσφερει. Ποτε μου δεν καταλαβα ομως γιατι χρειαζεται τοση ιπποδυναμη ωστε να τρεξει αξιοπρεπως. Και εχει δημιουργηθει μια τρομερη συγχυση στην αγορα των ios/windows phone: Ααααα μονο 512 ram?, αααα ακομα single/dual core εν ετη 2012 τη στιγμη που οι αλλοι βγαζουν quad core?

Παιδια μου χρυσα ξεκοληστε!!! Αλλο ios/wp και ΑΛΛΟ android. Σταματηστε να ψωνιζεται κινητα με βαση τα spects και τις επιδοσεις τους σε benchmarks αλλα με βαση την ουσια.

Το 610 ειμαι σιγουρος (και θα το δουμε και στη πραξη) οτι θα ειναι τουλαχιστον εφαμμιλο με πολλα διπυρηνα android…

Lefteris Grigoriadis

Φιλε μου MDF ..Ελειψεις.. Ναι…ειναι τραγικο να μην εχει μετρητη κλησεων στο τηλ σου.Εδω ειχανε τα παλια μας κινητα.Οσο για την παραμετροποιηση θα σου ελεγα οτι ενας file manager σου λειπει.Τωρα αν πιστευεις οτι αυτο το νοκια θα τρωει το s2….Πολυ αισιοδοξο σε βλεπω.Μπραβο………..

George

Παιδιά ειμαι fan των WindowsPhones αλλά όποιος σκέφτεται να αγοράσει το συγκεκριμένο smartphone ας το ξανασκεφτεί γιατί η MS έχει ανακοινώσει ότι δεν θα λειτουργεί το 5% των εφαρμογών του Marketplace λόγω μικρής RAM (256MB) μέσα σ’αυτές τις εφαρμογές θα είναι ΣΙΓΟΥΡΑ το Skype το PES2012 και το AngryBirdsSpace (φαντάζομαι και αρκετές άλλες) το lumia 710 ειναι σχεδόν στα ίδια λεφτά και έχει και FFcamera. Σίγουρα η ποιότητα του browser και η ευελιξία του λειτουργικού σύγκρινεται με πολύ πιο ακριβά κινητά και δεν θα απογοητεύσει και η ποιότητα/εμπειρία του OS έιναι ίδια σε ΌΛΑ ΑΝΕΞΑΙΡΕΤΩΣ τα Wp smartphones και αυτό είναι πραγματικά αξιέπαινο την ίδια στιγμή που το iOS καλείται να εξοπλίσει μόνο μια συσκευή(iphone) και είναι εξίσου γρήγορο. Επίσης αμφίβολη είναι η αναβάθμισή του σε Apollo (windowsPhone8) ενώ για WP smartphones (ακόμα και πρώτης γενιάς) η αναβάθμιση είναι πιό σίγουρη απ’ότι έχω διαβάσει σε blogs.

papadaki giota

εγω εχω το sony ericcson το πηρα αλλα δεν ξερω αν θα μπορεσω να το χειριστω λιγο παντοφλα μου κανει ασε που εχω συνηθισει το androit

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones HMD Global Nokia

HMD: Επανακυκλοφορεί τα κλασικά τηλέφωνα Nokia 6310, Nokia 5310 και Nokia 230

Η HMD μόλις κυκλοφόρησε τρία νέα τηλέφωνα, όλα μια μοντέρνα έκδοση των κλασικών Nokia, τα Nokia 6310 (2024), 5310 (2024) και 230 (2024).

Smartphones Nokia

Τέλος εποχής για τα smartphone της Nokia

Aν πήρατε το πρώτο σας κινητό τηλέφωνο κατά τη δεκαετία του 90, τότε πιθανότατα θα ήταν ένα μοντέλο της Nokia.

Business Apple featured Nokia

Nokia – Apple: Υπέγραψαν πολυετή συμφωνία άδειας χρήσης πατέντας 5G

Η Nokia ανακοίνωσε ότι υπέγραψε μια νέα μακροπρόθεσμη συμφωνία πολλαπλών αδειών ευρεσιτεχνίας με την Apple.

Business Nokia vivo

vivo: Εκτός γερμανικής αγοράς – Έκλεισε το ηλεκτρονικό της κατάστημα

Η vivo δεν πουλά πλέον smartphone στη Γερμανία από το ηλεκτρονικό της κατάστημα, όπως αναφέρει η εταιρεία σε μήνυμα στον ιστότοπό της.