Nokia Lumia 620, Η εκτιμώμενη τιμή πώλησης είναι τα 275 ευρώ χωρίς τους φόρους

“Το Nokia Lumia 620 θα είναι διαθέσιμο σε διάφορα χρώματα όπως το πορτοκαλί, το ματζέντα, το κίτρινο, το μπλε, το άσπρο και το μαύρο. Η εκτιμώμενη τιμή πώλησης είναι τα 275 ευρώ, χωρίς να υπολογίζονται φόροι και επιδοτήσεις”. Αυτό αναφέρει το ελληνικό δελτίο τύπου που λάβαμε μόλις τώρα και μας το μυαλό μας πάει σε τελική τιμή που θα αγγίζει τα 350 ευρώ(;) ίσως και λίγο πιο κάτω εκεί στα 329 ευρώ του HTC 8S.

To Nokia Lumia 620 ανακοινώθηκε εχθές και η διάθεσή του θα ξεκινήσει τον Ιανουάριο του 2013 στη Ασία ενώ αμέσως μετά θα ακολουθήσουν οι αγορές της Ευρώπης και της Μέσης Ανατολής.

, Nokia Lumia 620, Η εκτιμώμενη τιμή πώλησης είναι τα 275 ευρώ χωρίς τους φόρους

Ο Κώστας Βλαχάκης είναι δημοσιογράφος τεχνολογίας, αρθρογραφεί από το 1999 και είναι δημιουργός των site τεχνολογίας Techblog.gr και Autonomous.gr. Έχει συνεργαστεί με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, ήταν συμπαρουσιαστής στην εκπομπή τεχνολογίας Escape στην ΕΤ1 και ραδιοφωνικός παραγωγός στο σταθμό Αθήνα 984. Επίσης έχει αρθρογραφήσει στις εφημερίδες Ναυτεμπορική, Καθημερινή και Παραπολιτικά, πάντα για θέματα τεχνολογίας. Μάθετε περισσότερα για τον Κώστα στο Magikokopidi.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

23 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Αγγγελος

Μας ξενερωσε..!!

dionisis

μόλις το έθαψαν… όχι ρε παιδιά 350… ούτε πάνω από 3…

alex

Πολλά,no thanks nokia..θα προτιμήσω κάτι σε Sony.

Panos

Nexus 4 ειναι μονόδρομος τελικά και ας κάνει κανα ευχέλαιο η nokia μπας και δει κανα ευρώ

Μιχαλης

249$(191Ε) εξωτερικο vs 275Ε Ελλαδα προ φορων…..Γαμω τις λογικες μπραβο παντα τετοια χτυπηστε τις τιμες αλυπητα εδω περα

dimitris

Το άλλο με τον Τοτό το ξέρουν?????

Demis

Τημη ελλαδας
275 ευρώ + 64 ευρώ φόρος = 340 + κέρδος καταστήματος 20 – 30 ευρώ πάμε 370

δεν νομίζω τακι για αυτό το πράγμα 370 ευρώ??????????? 200 220 που ανακοινώθηκε στην αρχή ναι…. αλλά 370 είναι κλεψιά

Demis

@Panos γιατί πόσο νομίζεις ότι θα κάνει nexus εδώ? κάνα 500+ ευρώ …… Ελλάδα είμαστε μην μπερδεύεσαι

greeceandroid

Εγώ το νόμιζα για “budget” windows-phone, και ήλπιζα ότι θα παίξει στο 240άρι (?) όπως είχε ακουστεί. Εκεί μπορεί και να το αγόραζα.
Αλλά 350!??
Σε μεγάλο κατάστημα υπάρχει το S2 και το Xperia S σε αυτά τα χρήματα. Σε skroutzoμάγαζα υπάρχει το Xperia Ion ή το 4x σε αυτά τα χρήματα.

Λυπάμαι που το λέω, αλλά δεν με βλέπω με τέτοιες τιμή να αγοράζω Nokia, και είναι κρίμα γιατί εκείνη με έβαλε στον κόσμο των smartphones με (υπέροχες) συσκευές όπως το 7650-3650-6600-7610 κτλ.

sotiris

οι κ@λοφοροι την κανουν την δουλεια!

Nickolas

Δυστυχώς παρά είναι υψηλή αυτή η τιμή όπως είπαν και οι υπόλοιποι και δε μπορώ να καταλάβω πως βρεθήκαμε από τα 190 ευρώ προ ΦΠΑ στα 270. Από την άλλη να ναι καλά το skroutz και για το 820 λέγανε 550 ευρώ και ήδη το βρίσκεις 479.

Nick

Και εγώ παράγγείλα τακάκια για το ποδήλατο, απο 9,80 μου ηρθαν 18 € μεταφορικά και φόρος QQ

fanis

αντε γεια nokia!!!το εθαψαν το κινητακι…

Παναγιώτης Κουνδής

Δεν μπορώ να σας καταλάβω ρε παίδες! Η ΝΟΚΙΑ που κολλάει για τις τιμές της Ελλάδας? Μια ζωή στα τεχνολογικά μας βαράνε στο κεφάλι! Από VDSL (άλλο φρούτο αυτό, χαχα) μέχρι και στα κινητά μας ξεζουμίζουν! Ψαχτείτε στα skroutzομάγαζα όπως ανέφερε κάποιος άλλος πιο πάνω και θα δούμε όταν έρθει, αν όντως ισχύει αυτή η τιμή!

PiXel

Γιατί κάθεστε και σκάτε; Υπάρχουν κι αλλού πορτοκαλιές που κάνουν πορτοκάλια (eBay, Amazon και άλλες Ευρωπαϊκές χώρες). Μου θυμίζει το Lumia 710 που έχω. €299 στην Ευρώπη όταν κυκλοφόρησε, €399 στην Ελλάδα! Τελικά το πήρα με €191+€25 μεταφορικά από Γερμανία μερικούς μήνες μετά την κυκλοφορία του. Εκείνη την περίοδο εδώ είχε €349. Ειλικρινά, δεν έχει νόημα παιδιά να παίρνεις τέτοια πράγματα από εδώ. Ας τα έχουν να τα χαίρονται. Κι εγώ θα ήθελα να αφήσω €15-20 στη χώρα μου (αφού τα υπόλοιπα θα είναι φόροι και η τιμή του), αλλά όχι και ένα κατοστάριο επάνω. Μετά μη κλαίγονται ότι “δεν έχουμε έσοδα” και “θα αναγκαστούμε να κλείσουμε καταστήματα και αντιπροσωπείες”. Με τέτοιες κινήσεις αυτοί και μόνο αυτοί είναι οι φταίχτες.

Impro72

Ευχαριστούμε για την ενημέρωση πάντα έγκυρο το techblog. Οι επίσημες τιμές των wp στην Ελλάδα ειναι σαν να λένε παρτε το απο αλλού, καταστρέφουν και την πολιτική τιμών

Demis

τι σχέση έχουν τιμές στην Ελλάδα με εξωγήινους??? πως τι σχέση και η δυο είναι από άλλον γαλαξία :p :p :p

Kostas

Περίμενα ενα τέτοιο τηλέφωνο 100 ευρώ φθηνότερα , τετοιες τιμές πρέπει να εχει η Νοκια αν θέλει να προωθησει τα Windows και οχι 350 το φθηνότερο και τα αλλα απο 600-700-800 ευρω !!! Με τόσα λεφτά αγοράζεις κορυφαία android τηλέφωνα

Τελικά δεν θα μου φανει παράξενο αν σε ενα χρόνο πατώσει το εγχείρημα . Ο κόσμος παγκοσμίως πλεον δεν εχει λεφτά για πέταμα .

tolkιen

Ειναι τοσο απλα τα πραματα. Απο εξωτερικο οπως παντα. 🙂

Sarship13

Μην ανυσυχειται ρε παιδια μετα απο ενα εξαμηνο θα ανοκοινωσει η νοκια κανενα lumia 520 με χαρακτηριστικα χειροτερα απο του 610 και θα ερθει στην Ελλαδα μας στην τιμη που θα επρεπε να ειχε ερθει αυτο ,200 με 250 ευρω και με ανακοινωση του τυπου τωρα τα windows phone γινονται πιο προσιτα απο ποτε!

impro72

Λές να γίνουν Ινδία?

alexander

Οκ, είπαμε smartphones αλλά όχι από 200+. Να κάνουν πιο προσίτες τις τιμές αν θέλουν να αγοράζουμε τα προϊόντα τους αλλιώς υπάρχουν και άλλες καλές,οικονομικές και αξιοπιστες ετερείες κινητής τηλεφονείας

vasialia julian

είδα ότι δεν έχει φλας και ραδιόφωνο αυτό δεν είναι κινητό είναι το psp σε αφής σκεφτομε αν θα το αγοράσω αλλά μαλών όχι

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones HMD Global Nokia

HMD: Επανακυκλοφορεί τα κλασικά τηλέφωνα Nokia 6310, Nokia 5310 και Nokia 230

Η HMD μόλις κυκλοφόρησε τρία νέα τηλέφωνα, όλα μια μοντέρνα έκδοση των κλασικών Nokia, τα Nokia 6310 (2024), 5310 (2024) και 230 (2024).

Smartphones Nokia

Τέλος εποχής για τα smartphone της Nokia

Aν πήρατε το πρώτο σας κινητό τηλέφωνο κατά τη δεκαετία του 90, τότε πιθανότατα θα ήταν ένα μοντέλο της Nokia.

Business Apple featured Nokia

Nokia – Apple: Υπέγραψαν πολυετή συμφωνία άδειας χρήσης πατέντας 5G

Η Nokia ανακοίνωσε ότι υπέγραψε μια νέα μακροπρόθεσμη συμφωνία πολλαπλών αδειών ευρεσιτεχνίας με την Apple.

Business Nokia vivo

vivo: Εκτός γερμανικής αγοράς – Έκλεισε το ηλεκτρονικό της κατάστημα

Η vivo δεν πουλά πλέον smartphone στη Γερμανία από το ηλεκτρονικό της κατάστημα, όπως αναφέρει η εταιρεία σε μήνυμα στον ιστότοπό της.