Nokia Lumia 630, Ελλάδα με τιμή 169,90 ευρώ

Το Nokia Lumia 630 με λειτουργικό σύστημα Windows Phone 8.1 (από το κουτί) κυκλοφόρησε στην Ελλάδα με τιμή 169,90 ευρώ όπως το συναντήσαμε στο ηλεκτρονικό κατάστημα GERMANOS. Το Lumia 630 έρχεται με οθόνη 4.5 ίντσες LCD IPS με ανάλυση 854×480 pixels, κάμερα 5 Megapixel χωρίς LED flash και μπαταρία 1830 mAh.

Nokia Lumia 630 πλήρη τεχνικά χαρακτηριστικά

Nokia Lumia 630 τιμή 169,90 ευρώ, Nokia Lumia 630, Ελλάδα με τιμή 169,90 ευρώ

Πηγή

Ο Κώστας Βλαχάκης είναι δημοσιογράφος τεχνολογίας, αρθρογραφεί από το 1999 και είναι δημιουργός των site τεχνολογίας Techblog.gr και Autonomous.gr. Έχει συνεργαστεί με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, ήταν συμπαρουσιαστής στην εκπομπή τεχνολογίας Escape στην ΕΤ1 και ραδιοφωνικός παραγωγός στο σταθμό Αθήνα 984. Επίσης έχει αρθρογραφήσει στις εφημερίδες Ναυτεμπορική, Καθημερινή και Παραπολιτικά, πάντα για θέματα τεχνολογίας. Μάθετε περισσότερα για τον Κώστα στο Magikokopidi.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

28 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Χρήστος Παπαβασιλείου

Γιατί οχι led flash ρε παιδάκι μου. Πωωωω

Costas

Και εγώ αυτό αναρωτιέμαι 170€ και όχι φλας, η μεγαλύτερη έλλειψη για μένα. Ας έχει και 512 ραμ τα wp μια χαρά την διαχειρίζονται. Κατά τα άλλα μια χαρά τίμια συσκευή φαίνεται.

nikos

Το έχω ξαναπει,flash & front facing camera και ας έκανε και 200-220.Για αυτούς βέβαια που δεν τους νοιάζουν αυτά τα δύο,σε κανένα 2μηνο στο σκρουτζ θα έχει 100-120ευρώ και θα είναι μια πολύ καλή συσκευή στη low-end κατηγορία και φυσικά χωρίς lags!

stavros

Είπα να το περιμένω αλλα πήρα το 520 και έχω πάθει πλάκα με την σταθερότητα του λειτουργικού.3χρονια android συσκευές τέτοιο πράγμα δεν έχω ξαναδεί.

stavros1211

Πάει αρκετός καίρος (3-4 μήνες) που έχουν εξαφανιστεί ΟΛΕΣ οι WP συσκευές από τα
καταστήματα, ακόμα και στο Skroutz εκτός από το lumia 520!
Kαι μας βγάζουν ένα κινητό χωρίς φλας και μπροστινή κάμερα…;;;
Και μην μου πείτε ότι έρχεται το 930! Πότε; Τον Σεπτέμβρη;
Οι mid-range προτάσεις των WP που είναι; ΠΟΥΘΕΝΑ!
Οπότε καλά κάνουν οι Android-αδες και iphone-ακηδες και μιλάνε για πεθαμένο λειτουργικό!
Αυτό αποδεικνύεται στην πράξη…!

σπυρος

Ωραιο low end to 630 αλλα κ εγω βιαστηκα κ πηρα το 520.Αστραπη ειναι ομως!
@stavros που να δεις εγω με window tablet πλακα που επαθα ,κ πιο συγκεκριμενα πηρα ενα lenovo miix 2. μετα απο δυο αντροιντ ταμπλετες που λαγκαραν συνεχεια.Ασε τη μπαταρια κ την υποστηριξη της μιας..

Θάνος

Για φθηνό Windows Phone αξήζει αυτό;

Genesis

αν περιμένεις κάνα 2μυνο ακόμη Θάνο θα είναι ακόμη ποιο χαμηλά στο σκρουτζ και θα είναι μια πολύ καλή επιλογή και είναι πολύ καλό Θάνο θα με θυμηθείς άμα το πάρεις

Θάνος

ΟΚ 🙂

Χρήστος Γ.

Και στο Public πωλείται επίσης στα 170€ (και στα 180€ το ds). 150€ στην Ιταλία και 160€ στη Γερμανία αλλά δεν βαριέσαι… εμείς έχουμε περισσότερα λεφτά. Αυτό που επισημαίνει ο stavros1211 παραπάνω είναι πράγματι περίεργο. Στη low/mid range ελληνική αγορά η Nokia διαθέτει μόνο το 520 και το 625. Μας πουλάνε ότι γουστάρουν και σε ότι τιμή γουστάρουν. Τα Lumia 720 και 820 ούτε υπάρχουν πουθενά, ούτε έχει ανακοινωθεί κάποιος αντικαταστάτης τους.

Στα της συσκευής, ωραία εμφάνιση και σίγουρα θα πρόκειται και για ποιοτική συσκευή που θα δουλεύει ρολόι. Το λειτουργικό δεν ξέρω πόσο θα έχει βελτιωθεί αλλά η κατάργηση του κουμπιού κάμερας είναι βήμα προς τα πίσω.

John

Στα 170 ευρώ αγοράζει κάποιος το Moto G που είναι πολύ ανώτερο σε όλα. Κινητό χωρίς μπροστινή κάμερα , χωρίς φλας , με αστεία ανάλυση οθόνης και μικρή μπαταρία δεν έχει τύχη στα λεφτά αυτά.

Νάσος

170 & 180€; πάνε καλά; Οκ καλή συσκευή αλλά με 50ε παίρνεις το 625 που είναι κλάσεις ανώτερο…
Τι να πει κανείς… Θα μου πεις το 630 ειναι με 2σιμ.
But….

Genesis

το θέμα john είναι ότι θα πέσει η τιμή του μην μένεις στα 170 είδη στο σκουτζ είναι στα 161 σε 2 3 μήνες θα έχει πάει 130-140

έτσι λέγανε και για το lumia 520 το οποίο πούλησε πάρα πολύ….

Αρης

Παιδιά σίγουρα θα βγουν και καινούριες mid range συσκευές (η νόκια ποτε δεν παρουσίαζε όλες μαζί τις συσκευές τις πάντα έκανε 2 – 3 ιβέντ κάθε χρόνο για να παρουσιάσει διαφορετικές συσκευές..) απλά θα χρειαστεί να περιμένουμε λιγάκι περίπου μέσα καλοκαιριού θα έχουμε κάτι καινούριο πιστεύω. Επίσης πολλοί μιλάνε για καινούριο update στο 8.1 γύρω στο Σεπτέμβρη. Να δούμε..

Τάσος

@Nάσος
Σε τι είναι καλύτερο το 625;;; Θα μας τρελάνετε κάποιοι…

Χρήστος Γ.

Έχει μπροστινή κάμερα το 625 και είναι και 4g.

Γιάννης

Το lumia 520 έγινε σχετικά δημοφιλές όταν έπεσε η τιμή του στα 120 ευρώ και κάτω. Πολύ δεν θα έλεγα γιατί με μερίδιο αγοράς των WP στο 4% είναι δύσκολο να μιλάμε για μεγάλες πωλήσεις.

gathan

Η μπροστινή κάμερα είναι άχρηστη για το 90% των χρηστών. Εγώ 1 1/2 χρόνο με το S3 mini δεν τη χρησιμοποίησα ποτέ. Το φλας για φακός καλό είναι κατά τα άλλα δίνει μέτριες φωτογραφίες.
Για τα 512 Ram είναι μια χαρά. Έχω και το HTC 8s που και αυτό δεν ήταν ακριβό και πετάει. Κατέβασα ένα κοινό παιχνίδι για δοκιμή στα 2 (despicable κάτι … ) και στο μίνι δεν παίζεται κολλάει συνέχεια. Οπότε τι να το κάνω αν και έχει 1 Gb μνήμη; Στο htc τρέχει κανονικά. Τώρα αν φταίει ο κώδικας για την έκδοση ανδρόιδ κτλ εμένα ως χρήστη δε με απασχολεί.

Κατά τα άλλα ο καθένας αγοράζει ότι γουστάρει .. για κινητά μιλάμε δε χάλασε και ο κόσμος.
Απλά πιστεύω ότι τα WP είναι τηλέφωνα . Το ανδρόιδ σου δίνει την αίσθηση ότι μπορεί να κάνεις αυτό και εκείνο και το άλλο λες και με το τηλέφωνο θα ασχολούμαι πρωι βράδυ. Και στο τέλος μένεις με 3 4 εφαρμογές που χρησιμοποιείς και τίποτα περισσότερο. Αν το θέλει κάποιος για παιχνίδια ας πάει να πάρει καμιά σοβαρή μηχανή φορητή να γουστάρει.

Νάσος

Τάσος@ σου απάντησε ο Χρήστος@ απλά και όμορφα χωρίς να τρελαθείς κιόλας.
Εάν εσύ πιστεύεις ότι το 630 είναι καλύτερο είναι γνώμη σου (σεβαστή βέβαια), όμως δεν είμαι από τους ‘κάποιους’ που θα σε τρελάνουμε επειδή γράφω τα αυτονόητα…
Λοιπόν κράτα την τρέλα για πάρτη σου…

Hugo-7-

Μόλις είδα σε ένα βιντεάκι ότι έβγαλε Benchmark score 11702 επίσης παρατήρησα ότι έχει μια αξιοπρεπέστατη κάμερα….

Μιχαλης

Εχει απο οτι διάβασα ειδικό επεξεργαστή σαν αυτόν του iphone 5s για να μετράει τα βήματα σου . Οπότε αμα γυμνάζεται και θες ενα καλό φτηνό κινητο πέρνεις αυτό

Γιαννης

Δωσε 190€ κ παρε moto g οπως εκανα εγω.
Καθαρο android χωρις lag κ με πολυ ανωτερα specs.

Νάσος

Σωστός ο Γιάννης αλλά εδώ μιλάμε για WP 8.1 και για dual SIM

Γιάννης

To Moto G έχει 17000 στο Antutu , είναι για την τιμή του πολύ καλό value for money. Το 630 θα έχει τύχη μόνο αν πέσει στα 120 και κάτω. Εκτός των άλλων στα 170 παίζουν και πολύ καλά Κινέζικα (octacore) αν κάποιος δεν έχει πρόβλημα να ρισκάρει σε θέμα εγγύησης.

νικος

@Γιαννη δε μετρανε τα σκορ ουτε η ραμ δουλευει εξισου καλα ισως κ καλυτερα το wp ειναι αλλη πλατφορμα.Στα συν msd κ αποσπομενη μπαταρια.Ασε την υποστηριξη για τρια χρονια ενω το g αμφιβαλλω αν θα ξαναπαρει update κ πως θα δουλευει μετα απο ενα χρονο γιατι τωρα οντως δουλευει καλα.

inspector

ωραιο αλλα επιδη εχω το 520 και το 620 σκεφτομαι να αλλαξω το 520 με το 630

Alexjk

Παίδες το έχω 3 βδομάδες τώρα το 630 DS μάλιστα το πήρα 169 ευρώ ..το μόνο ελατωμα είναι το led flash…αααα και είναι 4πυρηνο!!!!

https://www.nokia.com/gr-el/phones/phone/lumia630/

Vasiliki

Έχω το κινητό ένα χρόνο περίπου.Είμαι ευχαριστημένη κατά 50-60%.

ΘΕΤΙΚΆ:
Πολύ γρήγορο
Δεν κολλάει ιούς
Δεν μπλοκάρει εύκολα
Καλή μπαταρία σχετικά,δηλαδή χωρίς να είναι ανοιχτό το ίντερνετ την βγάζει για 1-2 μπορεί και 3 μέρες ή και παραπάνω.
Καλή πισινή κάμερα στο φως
Διαθέτει ενσωματωμένη εφαρμογή μπαταρία που μπορεί να κάνει την μπαταρία να διαρκεί περισσότερο
Πολύ καλό ενσωματωμένο πληκτρολόγιο
Πολύ καλά ηχεία

ΑΡΝΗΤΙΚΆ:

Δεν έχει μπροστινή κάμερα
Δεν έχει φλας
Οι εφαρμογές στο λειτουργικό αυτό δεν ενημερώνονται συχνά (Instagram,Viber,Facebook)
Λείπουν πολλές εφαρμογές από το store του
Δεν έχει πολλούς τρόπους για να κλειδώνει το τηλέφωνο, π.χ. μοτίβο,Face Unlock,Voice Unlock δεν έχει,έχει μονο κωδικό με αριθμούς.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones HMD Global Nokia

HMD: Επανακυκλοφορεί τα κλασικά τηλέφωνα Nokia 6310, Nokia 5310 και Nokia 230

Η HMD μόλις κυκλοφόρησε τρία νέα τηλέφωνα, όλα μια μοντέρνα έκδοση των κλασικών Nokia, τα Nokia 6310 (2024), 5310 (2024) και 230 (2024).

Smartphones Nokia

Τέλος εποχής για τα smartphone της Nokia

Aν πήρατε το πρώτο σας κινητό τηλέφωνο κατά τη δεκαετία του 90, τότε πιθανότατα θα ήταν ένα μοντέλο της Nokia.

Business Apple featured Nokia

Nokia – Apple: Υπέγραψαν πολυετή συμφωνία άδειας χρήσης πατέντας 5G

Η Nokia ανακοίνωσε ότι υπέγραψε μια νέα μακροπρόθεσμη συμφωνία πολλαπλών αδειών ευρεσιτεχνίας με την Apple.

Business Nokia vivo

vivo: Εκτός γερμανικής αγοράς – Έκλεισε το ηλεκτρονικό της κατάστημα

Η vivo δεν πουλά πλέον smartphone στη Γερμανία από το ηλεκτρονικό της κατάστημα, όπως αναφέρει η εταιρεία σε μήνυμα στον ιστότοπό της.