Nokia Lumia 630, Πρώτη εμφάνιση σε φωτογραφία από τον @evleaks

Με look a la Nokia X διέρρευσε φωτογραφία του μη ανακοινωμένου μοντέλου Nokia Lumia 630 που αναμένεται να τρέχει την πιο πρόσφατη έκδοση του λειτουργικού συστήματος Windows Phone 8.1. Στη χαμηλή κατηγορία τιμής, χωρίς LED flash στην κάμερα, το Lumia 630 περιμένουμε να ανακοινωθεί επίσημα μέσα στον Απρίλιο μαζί με τα Windows Phone 8.1.

, Nokia Lumia 630, Πρώτη εμφάνιση σε φωτογραφία από τον @evleaks

Πηγή

Ο Κώστας Βλαχάκης είναι δημοσιογράφος τεχνολογίας, αρθρογραφεί από το 1999 και είναι δημιουργός των site τεχνολογίας Techblog.gr και Autonomous.gr. Έχει συνεργαστεί με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, ήταν συμπαρουσιαστής στην εκπομπή τεχνολογίας Escape στην ΕΤ1 και ραδιοφωνικός παραγωγός στο σταθμό Αθήνα 984. Επίσης έχει αρθρογραφήσει στις εφημερίδες Ναυτεμπορική, Καθημερινή και Παραπολιτικά, πάντα για θέματα τεχνολογίας. Μάθετε περισσότερα για τον Κώστα στο Magikokopidi.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

14 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Ευάγγελος Παπαχρήστου

Φλάς δεν έχει?

jonjon

Δεν είναι κακό! Έχουν ένα ωραίο σχέδιο και το έβαλαν παντού τα θηρία , βέβαια , αν ήταν η Samsung θα είχαμε 100 σχόλια τώρα.

Akis83

Ωραία συσκευή . Δεν έχω καταλάβει πόσο παραπάνω θα στοίχιζε ένα led flash κ το αφαιρούν όλοι σε αυτή την κατηγορία τιμής . Κατά τη γνώμη μου είναι βασικό χαρακτηριστικό

tasos

Μια χαρά είναι, ειδικά για όσους θέλουν μεγάλη οθόνη και dual sim σε τιμή χώμα. Btw αντε να βγει το Lumia 930 να το πάρω τα Χριστούγεννα.

Tsabino

το 530 ειναι λογικα. το 630 αποκλειεται να μην εχει φλας..

keysmith

τι “αυτοκτονικό” είναι αυτό να μην έχει led?!? Το κάνουν για να μην πουλήσουν?

Deal breaker.. (να απολυθεί αυτός που πήρε την απόφαση :P)

gamer

Πλαστικοδειχνει και ειναι φτωχο σεspecs. Aν ηταν samsung θα γραφαμε παλι κουταμαρες για τα πλαστικα.

μιχαλης

@gamer μην συγκρίνεις τώρα τα πλαστικά της νοκια με της Samsung. Της Nokia είναι πολύ πιο ποιοτικά και ωραία

maras

παιδια συμφερει να παρω το λουμια 820 η ειναι καλυτερα να περιμενω να βγουν τα πιο καινουρια μοντελα ?

hecorian

@maras Το κινητό (820)για τα λεφτά του είναι πολύ καλό το έχω εδώ και ένα μήνα περίπου και έχω βρει την υγεία μου… Πάρτο

Κονάν Μπαρμπαριάν (The Armenian Warlord)

Όμορφο φαίνεται. Νεανικά χρώματα (μονόδρομος λοιπόν το μαύρο για εμένα). Η απουσία φλας καθόλου δεν με ενοχλεί. Εγώ που δεν είμαι ιδιαίτερα απαιτητικός χρήστης, νομίζω θα με βόλευε μια χαρά και το LUMIA 525. Ας ελπίσουμε ότι θα το διαθέσουν και στην Ευρωπαϊκή αγορά.

icemanmark40

Απο την φωτο φαίνεται οτι δεν έχει camera button. Ενα ερώτημα είναι πως θα ενεργοποιεις την κάμερα απευθείας απο οτάν το τηλέφωνο είναι κλειδωμένο οπώς γίνεται τώρα… Όσο αφορα τώρα το led flash, ε, είπαμε…. Σου λένε σκαστα να πάρεις το επόμενο πιο ακριβό μοντελο για να εχεις! Όλοι το κανουν αυτό, δυστηχώς….

nikos

Δεν υπάρχει περίπτωση να είναι το 630!Αν είναι τότε εκεί στην nokia μπορούν να πάνε να αυτοκτονήσουμε!Με ποια λογική να το βγάλει χωρίς φλάς και μπροστινή κάμερα όταν και οι δύο προκάτοχοί του είχαν αυτά τα χαρακτηριστικά(lumia 620 &625).Μάλλον πρόκειται για το 530 αλλιώς τα έχουν παίξει.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Nokia

Τέλος εποχής για τα smartphone της Nokia

Aν πήρατε το πρώτο σας κινητό τηλέφωνο κατά τη δεκαετία του 90, τότε πιθανότατα θα ήταν ένα μοντέλο της Nokia.

Business Apple featured Nokia

Nokia – Apple: Υπέγραψαν πολυετή συμφωνία άδειας χρήσης πατέντας 5G

Η Nokia ανακοίνωσε ότι υπέγραψε μια νέα μακροπρόθεσμη συμφωνία πολλαπλών αδειών ευρεσιτεχνίας με την Apple.

Business Nokia vivo

vivo: Εκτός γερμανικής αγοράς – Έκλεισε το ηλεκτρονικό της κατάστημα

Η vivo δεν πουλά πλέον smartphone στη Γερμανία από το ηλεκτρονικό της κατάστημα, όπως αναφέρει η εταιρεία σε μήνυμα στον ιστότοπό της.

Smartphones Nokia

Nokia XR21: Με την υψηλότερη προστασία IP από το νερό και τη σκόνη

Η Nokia κυκλοφόρησε το rugged smartphone της XR21 με πιστοποίηση IP69K, η οποία είναι η υψηλότερη προστασία IP από το νερό και τη σκόνη.